Το σόλο μυρίζει ερνιμπωλίλα!!!! ;DThe Genius Loci είπε:Και ορίστε και η δική μου σαχλαμαρίτσα, που σκάρωσα στα γρήγορα πάνω σ'αυτό
Σώωωωωωπα ρε Ηλία!!!!elavd είπε:Το σόλο μυρίζει ερνιμπωλίλα!!!! ;D
παρα πολυ ωραίο..τι κιθαρουλα ειναι αν επιτρέπετε?The Genius Loci είπε:Και ορίστε και η δική μου σαχλαμαρίτσα, που σκάρωσα στα γρήγορα πάνω σ'αυτό
εγώ θα έλεγα να το δοκιμάσεις και το guitar rig.... πολύ καλό,ασυναγώνιστο για room play και ηχογράφηση! 8)Jazzjoker είπε:Άμα βρεις ενισχυτή και μαγνήτες εγώ θα πάρω το guitar rig.
Εεεε, όχι και "κιθαρούλα" η κούκλα μου!! >Tsevos είπε:παρα πολυ ωραίο..τι κιθαρουλα ειναι αν επιτρέπετε?![]()
The Genius Loci είπε:Εεεε, όχι και "κιθαρούλα" η κούκλα μου!! >![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Την πρόδωσε ο elavd παραπάνω:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=174607.0
Thanx mate.![]()
ποπο..είμαι τόσο ασχετιλας που νόμιζα(ντρέπομαι που το λέω)οτι κατάλαβε τι χορδες φοράς χαχαχχα...και λέω μα καλά τον κερατά τι αφτί εχει??!!! ;D ;D ;DΤο σόλο μυρίζει ερνιμπωλίλα!!!! Grin
Καλά, δεν νομίζω να είσαι ο μόνος που κατάλαβε αυτό! ;DTsevos είπε:ποπο..είμαι τόσο ασχετιλας που νόμιζα(ντρέπομαι που το λέω)οτι κατάλαβε τι χορδες φοράς χαχαχχα...και λέω μα καλά τον κερατά τι αφτί εχει??!!! ;D ;D ;D
κουκλα η κιθαρα φιλε μου!..οπως το ειπες![]()
Tech21 Trademark 10 με εξομείωση Mesa Boogie.The Genius Loci είπε:Σώωωωωωπα ρε Ηλία!!!!![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D ;D ;D
Βρες τώρα και τον ενισχυτή αν μπορείς.![]()
![]()
Εεεε, όχι και "κιθαρούλα" η κούκλα μου!! >![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D
απίστευτη και η κιθαρα και το παίξιμο σου
έγραψα και γω μια μπουρδιτσα πανω σε αυτο ετσι για το καλο![]()
![]()
ip_funky_2.mp3
Αχαχαχαχαχαχα!!!elavd είπε:Tech21 Trademark 10 με εξομείωση Mesa Boogie.
Η ηχογράφηση μου ακούγεται ψιλοβραδυνή (κατά τις 9:45) με ανοικτά τα παράθυρα του δωματίου υπό το φως λάμπας φθορίου. ;D
κουκου με πιάσανεJazzjoker είπε:επ! chitlins con carne. Σε τσάκωσα![]()
Κρυβόμουν. ;DNestoras είπε:Αυτόν τον Genious Loci πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό. ???
Επίσης και ένα του Jazzjoker μου άρεσε πολύ.