Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είναι στα "υπο κατασκευήν" ;D...καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Σαβ. θα είναι μαζί μας και ο Γιάννης Αναστασάκης με τα πηδάλια τουmagna είπε:Κύριε Ζάϊκο,"οφείλεται" μια studio version στο Motherless Child!Μακράν η καλύτερη εκτέλεση του κομματιού!Εύγε!![]()
Άσε να τα πω εγώ που τα ξέρω από μέσα...VAGTANPLAN είπε:....Τωρα για τους αλλους σουπερ σταρς οτι και να πω θα ειναι λιγο...!! χεχεχε
ΟΚ, μας έπεισες... θα πάρουμε τους φελούς μας και θάρθουμε... (τραπεζάκι θα βρούμε? είμαι πολύ γέρος, atreu, για ορθοστασία)audiokostas είπε:Άσε να τα πω εγώ που τα ξέρω από μέσα...
Οι άλλοι, (κατά κόσμον Loose Rag) είναι ένα συγκρότημα που γνωρίστηκε από παλιά, στον συνωστισμό της Σμύρνης, έκανε τις πρώτες πρόβες στον Εμφύλιο και πρωτοεμφανίστηκε live σε μεσημεριανή εκπομπή της ΥΕΝΕΔ το 67 (και όχι ως main act στην συναυλία των Rolling Stones όπως - λάνθασμένα- νομίζουν οι ιστορικοί) και πολλοί το βλέπουν ως δυσερμηνευόμενο οιωνό την εμφάνισή τους πριν από αυτές τις εκλογές.
Η κολεκτίβα αποτελείται συνεχώς από αιωνίως κουρελοέφηβους, με συνεκτικό κρίκο τον Κώστα Μακλάουντη γνωστό και ως "Χαλιάντερο".
Το αγαπημένο τους χόμπυ είναι οι προσομοιώσεις rock-blues ήχων και αθλούνται με το πέταγμα εις μήκος τάπας βαρελιών Langavulin.
Υπόσχονται ότι θα αφήσουν το στίγμα τους σε αυτή γιορτή της μουσικής και δεν πρόκειται να το καθαρίσουν με vetex ακόμα κι άμα τους φωνάξει η γυναίκα τους καθότι είναι επαναστάτες.
Το άλλο γκρουπ (γνωστό και ως Blues Wire) είναι απλά το μακροβιότερο και καλυτερότερο blues-rock γκρουπ Ελλάδος και περιχώρων. Τι να λέμε τώρα......
Γιές, θα είναι η τελευταία προεκλογική μας συγκέντρωση στην επαρχία ;D ;D...ipbass είπε:Χεχ μόλις ανακοινώθηκε. Σε 2 βδομάδες ακριβώς![]()
Αν το σύνολο του πραγματικού πλούτου στη ζωή μας είναι το άθροισμα των μικρών όμορφων εμπειριών που αποκτούμε στην πορεία της, από χθές είμαι κατά πολύ πλουσιότερος άνθρωπος. ;Dlongshadow είπε:Υπέροχη βραδιά χθές!
Πάντα τέτοια... 8)
Και από τους 2.longshadow είπε:Υπέροχη βραδιά χθές!![]()
...χαχα! μόλις το είδα! Ζω για προκλήσειςNestoras είπε:Ευχαριστώ τον Ηλία που μ' εμπιστεύεται και με καλεί για Jam, τον προειδοποιώ όμως πως την επόμενη θ' αρχίσω το Whippin' post. οπότε δεν θα την "γλυτώσει".![]()