• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Blues Wire & Guests @ Vinilion 8 & 9/06

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 1K

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Μετά απο καιρό πάλι στην πρωτεύουσα και στο φιλόξενο VINILION για δυό βραδιές με φίλους, ποτά και μουσική. Χαίρομαι πολύ που θα ξαναβρεθώ κοντά με ανθρώπους που αγαπώ κι εκτιμώ-και πιό πολύ που θα παίξω παρέα με (πολλούς ελπίζω!) μουσικούς που απολαμβάνω να είμαι δίπλα τους.

Την Παρ. 8 θα ξεκινήσουν τη βραδιά οι MeWeathers με την αγαπημένη φίλη Τζένη Καπάδαη στο τραγούδι, ενώ και τις δύο βραδιές θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε επί πάλκου τον Γιάννη Αναστασάκη (Intravenus) και τον ΝΟΙΖά Γρηγόρη Γιαρέλη (Gregg) αλλά κι αρκετούς -νομίζω- ακόμα!

Όσοι πιστοί για ποτό, συζήτηση και τζαμ, καλοδεχούμενοι!

bw.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα Λιάκο. Αυτά δεν χάνονται με τίποτα. Θα είμαι εκεί μαζί με το γιόκα μου που θέλει να δει τον "κύριο Ηλία" για να τον ρωτήσει κάποια πράγματα για το κιθαριστικό του μέλλον μιας και έχει αρχίσει να βαριέται τα μαθήματα της κλασσικής κιθάρας.

Στην παρέα θα είναι και ο γνωστός χειρούργος-κιθαρογιατρός Δρ. Κακανιάρης αλλά και πολλοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι.

Θα τα πούμε λοιπόν πολύ σύντομα και θα πρότεινα να συζητήσουμε και το καυτό θέμα: "Μπλουζ και πράσινη ανάπτυξη" που ως γνωστόν απασχολεί όλα τα ΜΜΕ τελευταία....

Α! Όμορφα πράγματα! Δες την αφίσα και πάρε τον Κολούμπια τηλέφωνο. Είμαι σίγουρος πως θα το βολέψει............

BLUES WIRE live concert @ VINILION

support:Τζένη Καπάδαη & MEWEATHERS 8-9 June

Στις 8 και 9 Ιουνίου, το δια του στόματος της Katie Webster "καλύτερο blues συγκρότημα της Ευρώπης", το συγκρότημα θρύλος, οι Blues Wire από τη Θεσσαλονίκη με κοντά 30 χρόνια ιστορίας, έρχονται στο στέκι του blues της Δυτικής Αθήνας, στο Club Vinilion, στο Ίλιον.

8/6 Support:Τζένη Καπάδαη & ΜeWeathers

GUESTS:Λουκάς Σιδεράς Γιάννης Αναστασάκης Γρηγόρης Γιαρέλης

Σάκης Κατσάτσος Τάκης Αναγνωστόπουλος κ.α.

Δύο αξέχαστες βραδιές με πολλές εκπλήξεις και τζαμαρίσματα που θα αφήσουν ιστορία.Στον ήχο θα είναι ο Γιάννης Παπαιωάννου(Ηχολήπτης της columbia)

http://www.blueswire.gr/

http://www.vinilion.gr/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2102692640

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ 10 ΕΥΡΩ

http://teoblues.ning.com/forum/topics/meweathers-blues-band-bluesway-gr

Να στε καλά παίδες.

Και οι πάνω απ τη σκηνή και οι κάτω απ' τη σκηνή.

Πολύ ωραία βραδιά.

Πέρασα πολύ ωραία!

Ο κύριος Ηλίας (χακαι η παρέα του πραγματικοί world class performers. Εύγε!

Πήγα κάπως αργά στο τέλος του support των Blues Alert αλλά στα ατέλειωτα jam που προέκυψαν στο τέλος, ο Γρηγοράκος Γιαρέλης (gregg) έδειξε το λόγο για τον οποίο περιμένουμε πολλά απο αυτόν. Απάνω και ο Σπύρος ο Jazzjoker με μια Telecaster του... μισού κιλού (τη σήκωσα), o κύριος Audiokostas (σε μπάσο με μεγάλη κλιμακα...) και ο Γιάννης Αναστασάκης (jam) που μας έδειξε πόσο ωραία μπορούν να ακουστούν τα πασίγνωστα πετάλια του σε... ατμοσφαιρικό συνδυασμό με τους Blues Wire.

Επερασαμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα...

Μπράβο και στο επανειδήν!

Υ.Γ. Μπράβο και στην φτηνή μπύρα του μαγαζιού.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όπως είπα και στον Ηλία, τα live των Blues Wire είναι ψυχοθεραπεία (ωραία ομοιοκαταληξία αυτό, θα το γράψω). Ειδικά αυτή την εποχή.

Περάσαμε μια πολύ ωραία βραδιά με εξαιρετικές μουσικές και φοβερή παρέα. Οι Blues Wire σε ΜΕΓΑΛΑ κέφια, ο Γρηγόρης με τη μπάντα του άψογοι και σούπερ τα τζαμαρίσματα του τέλους.

Να 'μαστε καλά, να βρισκόμαστε έτσι και πρόβλημα ουδέν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back