- Πόντοι
- 78
Καλησπερα σε ολους! Πηρα πριν λιγες μερες μια νεα Fender κιθαρουλα που την ηθελα απο μικρο παιδι. Παραθετω τις πρωτες νοτες που επαιξα σε αυτον τον blues αυτοσχεδιασμο. Ελπιζω να σας αρεσει!
Σέξι ήχος.φοβερος ήχος
Για outside joke πρόκειται,δέν χρειάζεται να στοχοποιείς τον εαυτό σου χωρίς λόγο,για εμένα μιλάω.Κάποιος ζηλεύει τόσο ώστε να ειρωνεύεται; Ή πρόκειται για inside joke?
Και British racing green θα πήγαινε!Πολύ καλό, είμαι σίγουρος όμως ότι σε Sherwood Green θα ήταν ακόμη καλύτερο![]()
Όπου το νέο σχόλιο ("outside joke?" "στοχοποιείς τον εαυτό σου"?) είναι εξίσου ακατανόητο με το προηγούμενό σου ("drums" γιατί?)Για outside joke πρόκειται,δέν χρειάζεται να στοχοποιείς τον εαυτό σου χωρίς λόγο,για εμένα μιλάω.
Δέν ζηλεύω τίποτα στην ζωή,συνηθίζω να θαυμάζω!
Ότι δεν αφήνει τη θέση του lead κιθαρίστα ούτε για τον Stel Andre γιατί έτσι ρίχνει τα γκομενάκια, αλλά τον θέλει στην μπάντα, αναγνωρίζει το ταλέντο του("drums" γιατί?)
Θα έπαιζα στην ίδια μπάντα με το παιδί απο επάνω που έβαλε το βίντεο,μόνο στην περίπτωση που αυτός δέν θα έπαιζε κιθάρα,γιατί πολύ απλά θα με ξευτίλιζε τόσο καλά που παίζει.Όπου το νέο σχόλιο ("outside joke?" "στοχοποιείς τον εαυτό σου"?) είναι εξίσου ακατανόητο με το προηγούμενό σου ("drums" γιατί?)
Τεσπα, δεν θα επιμείνω, η ιντερνετική επικοινωνία προσφέρεται για παρεξηγήσεις, ειδικά όταν καποιος δεν το έχει και πολύ με τη σαφήνεια.
Το σκέφτηκα μετά που είχα απαντήσει ότι μπορεί να έκανες πλάκα και να μην το κατάλαβα. Εχω χάσει το χιούμορ μου, ζητώ συγνώμη, αλήθεια.Θα έπαιζα στην ίδια μπάντα με το παιδί απο επάνω που έβαλε το βίντεο,μόνο στην περίπτωση που αυτός δέν θα έπαιζε κιθάρα,γιατί πολύ απλά θα με ξευτίλιζε τόσο καλά που παίζει.
Γέλα σε παρακαλώ πολύ,εστω και με επεξήγηση του αστείου,πάτα και ένα λάικ γιατί απο κάτι τέτοια ζώ.
Απλά σταμάτα τα σχόλια επί προσωπικού σε παρακαλώ,γιατι πολυ τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνου.
Δέν τρέχει τίποτα.Πραγματικά.Το σκέφτηκα μετά που είχα απαντήσει ότι μπορεί να έκανες πλάκα και να μην το κατάλαβα. Εχω χάσει το χιούμορ μου, ζητώ συγνώμη, αλήθεια.
Δεν ήταν επί προσωπικού. Καθώς είπα η ιντερνετική επικοινωνία προσφέρεται για παρεξηγήσεις, ειδικά όταν καποιος δεν το έχει και πολύ με τη σαφήνεια - τώρα θα πρόσθετα και το "αν δεν έχει χιούμορ".
Σε ευχαριστώ για την εξήγηση και πάλι σόρι.
Like δεν έχει γιατί έγραψες μια έκφραση που σιχαίνομαι, με τις γκλίτσες και τα τοιαύτα.![]()