ακούγοντας τα τώρα από μόνιτορ πάλι μου αρέσει το δεύτερο αλλά ακούω κάτι που δεν άκουγα στο λαπτοπ ....υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διακύμανση στον ήχο σαν να είναι πιο δυναμικός στο δεύτερο ,αναπνέει διαστέλλεται είναι πιο ζωντανό ...το πρώτο μου ακούγετε ψιλοκομπρεσαρισμένο άψυχο και ενθυμούμενος το ότι δεν μου άρεσε το αμπλιτιουμπ ποτέ (εκτός από το delay του )αλλάζω την ψήφο μου.Insectius είπε:χωρίς να διαβάσω τα προηγούμενα σχόλια το δεύτερο μου αρέσει αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλετε στο ότι το πρώτο έχει πολύ θόρυβο και είναι μικρότερο σε όγκο (σαν χειρότερη ηχογράφηση ας πούμε)
αν ήταν δικά μου μηχανήματα θα υπέθετα ότι το δεύτερο είναι από κάρτα το πρώτο από mic
+ ότι το πρώτο μου ακούγετε πιο αληθινό σαν κάτι να γίνεται ....από την άλλη αυτός ο θόρυβος μου κάνει πολύ σε pc θόρυβος ...βέβαια ακούω από ηχεία λάπτοπακίου....
+ στο 2 αν και οι συχνότητες είναι μαζεμένες εκεί που πρέπει σαν κάτι να λείπει από τα ψηλά.
ψηφίζω
1 real
2 fake
H απάντηση για το ποιό είναι ποιό δώθηκε από αυτή τη φράση ;DJazzjoker είπε:Προς το παρόν νικά κατά κράτος το 1. Πολύ ενδιαφέρον....
Εγώ δεν έχω κλείσει τα 18 ακόμη. ;Dchris gti είπε:Εσύ JJ τί ψήφισες??![]()
Λες;H απάντηση για το ποιό είναι ποιό δώθηκε από αυτή τη φράση ;D
Για πες, σου αρέσει ή όχι; ;D ;DJazzjoker είπε:Η αποκάλυψη του ποιο είναι ποιο, εν καιρώ. (μπορεί και ποτέ αν δε μου αρέσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας >)