- Πόντοι
- 38
Για πειτε ρε παιδια καναμε τιποτα αυτην την φορα ?
Κλασσικη γκρινια...marmelaki είπε:Συγνωμη αν δεν καταλαβα, αλλα το βιντεο ειναι συγκριτικο τεστ μεταξυ των δυο, σωστα; Αν οχι, συγχωρεστε με.
Αν ομως ναι, θα κανω καποια σχολια βασισμενος στην ιδεα οτι οντως προκειται περι συγκριτικου.
Εχω λοιπον κανα 2 ενστασεις, αλλα οχι με το ποιος ενισχυτης ειναι καλυτερος (ναι, ακουω καποιες διαφορες), αλλα με το... σεναριο
(να διευκρινησω οτι ειδα τα πρωτα 2,5 λεπτα γιατι το ανελεητο buffering του YT μου εσπασε τα νευρα)
Σ' αυτα τα 2,5 λεπτα λοιπον:
1) ολοκληρο το 1ο λεπτο μου φανηκε ανουσιο. Αργει να ξεκινησει το comparison και ουτε γινεται καποια εισαγωγη στο τι θα δουμε - μονο background μουσικη και καποια last minute settings με το ποντικι.
2) βλεπω εναν engl και εναν mesa... no blackstar, no evh ;D
3) διακρινω καποιο echo στο αριστερο καναλι, το οποιο προσωπικα με δυσκολευει στο να διακρινω καθαρα τον αυτουσιο ηχο του ενισχυτη.
Αυτα τα λιγα... for now![]()
Δεν λέω το καλό πράμα να το πληρώσεις αλλά και αυτοίStavros_F είπε:Blackstar-HT5!
Άρη δεν συμφωνούμε, αλλά για όλα όσα προσφέρει εξακολουθώ να τον αγαπώ και να τον στηρίζω, είναι άλλωστε "παιδί" μου!
Υ.Σ: Η λύση στο πρόβλημα της ηχογράφησης σου λέγεται Torpedo VB-101![]()
Οχι, δεν ηταν γκρινια, προς θεου. Απλα σχολιασα οτι ειδα και ακουσα.aris 17561 είπε:Κλασσικη γκρινια...
Ο evh ειναι ακριβως απο πισω μου... 1080 p το βιντεο ... Μεγαλωσε τον evh και θα τον δεις... Ο blackstar μου δοθηκε δανεικος και ηταν δυσκολο να τον κρατησω τοσο καιρο ωστενα κανω και το βιντεο...
Aυτο ακριβως θελω να τονισω με τα τεστ μου... Περαν του να ακουσει καποιος σε γενικες γραμμες πιο το ηχοχρωμα του καθε ενισχυτη , να δει αναλογα με τις αναγκες του τι του χρειαζεται... Αν ας πουμε καποιος παιζει σπιτι αλλα θελει να ηχογραφει , καταλαβαινει οτι δεν χρειαζεται dual rectifier για να κανει την δουλεια του... Καλλιστα και με εναν μικρο ενιχυτη κανει μια χαρα την δουλεια του...marmelaki είπε:Οχι, δεν ηταν γκρινια, προς θεου. Απλα σχολιασα οτι ειδα και ακουσα.
Οσο για τον evh, εχεις απολυτο δικιο, δεν προσεξα οτι ηταν πισω σου.
Για να σχολιασω τους ηχους των ενισχυτων, ο evh εχει πιο γεματο ηχο, αλλα και ο ht-5 στεκεται πολυ καλα. Βεβαια, ισως αυτο δεν λεει πολλα - τουναντιον, ισως δεν ειναι και τοσο θετικο για τον evh...
Ισχυει - κι εγω τον ht-5 πηρα γι αυτον ακριβως τον λογο. Νομιζω για τα λεφτα του ειναι ιδανικος για ηχογραφησεις στο σπιτι.aris 17561 είπε:Aυτο ακριβως θελω να τονισω με τα τεστ μου... Περαν του να ακουσει καποιος σε γενικες γραμμες πιο το ηχοχρωμα του καθε ενισχυτη , να δει αναλογα με τις αναγκες του τι του χρειαζεται... Αν ας πουμε καποιος παιζει σπιτι αλλα θελει να ηχογραφει , καταλαβαινει οτι δεν χρειαζεται dual rectifier για να κανει την δουλεια του... Καλλιστα και με εναν μικρο ενιχυτη κανει μια χαρα την δουλεια του...
Παντως μια που το θυμηθηκα , σχετικα με το πρωτο λεπτο που λες , ειναι μια εισαγωγη που εφτιαξα εγω μονος μου με το yamaha πληκτρακι μου και ηθελα να το παρουσιασω και αυτο... Δεν ηταν καθολου ευκολο...marmelaki είπε:Ισχυει - κι εγω τον ht-5 πηρα γι αυτον ακριβως τον λογο. Νομιζω για τα λεφτα του ειναι ιδανικος για ηχογραφησεις στο σπιτι.
Για πιο εξω ομως... δεν κανει ουτε για προβα! Ακομα και μεσα απο καμπινα....
Ελα ελα, σορρυ... δεν ηθελα να σε αποπαρω με το σχολιο μου (ειδα εβαλες και skip link). Απλα ημουν ειλικρινηςaris 17561 είπε:Παντως μια που το θυμηθηκα , σχετικα με το πρωτο λεπτο που λες , ειναι μια εισαγωγη που εφτιαξα εγω μονος μου με το yamaha πληκτρακι μου και ηθελα να το παρουσιασω και αυτο... Δεν ηταν καθολου ευκολο...
Να εισαι καλα ρε συ... Γενικα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις και υποδειξεις παντως... Απλως οχι γκρινια ξερεις... 8) 8)marmelaki είπε:Ελα ελα, σορρυ... δεν ηθελα να σε αποπαρω με το σχολιο μου (ειδα εβαλες και skip link). Απλα ημουν ειλικρινης
Και μπραβο σου για την εισαγωγη, καμια αντιρρηση ως προς την μουσικη.