Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχω ένα θεματάκι το οποίο με προβληματίζει λίγο. Παίζω κάποια χρόνια ηλεκτρική κιθάρα και μέχρι σήμερα οι ενισχυτές που χρησιμοποιούσα ήταν solid state. Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να κάνω την αλλαγή σε tube amp αλλά λόγου περιορισμένου budget καθώς και γνώσεων γύρω από τον τομέα των λαμπάτων ενισχυτών κατέληξα στα δυο μοντέλα που αναφέρονται στο thread. Το στυλ μουσικής που παίζω κυρίως είναι alternative rock με ambient στοιχεία. Θα ήθελα οπότε να έχει καλά cleans κ ένα σχετικά καλό high gain για λίγο πιο "βαριές" καταστάσεις ( π.χ. ήχο από ρεφρέν στο 2 + 2 = 5 από Radiohead). Ποιο μοντέλο από τα δυο πιστεύετε ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις μου? Επίσης, θα ήθελα να ήξερα αν τα συγκεκριμένα μοντέλα δέχονται καλά modulation και od πεταλάκια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! 
υ.γ. Μην ξεχάσω να αναφέρω πως θα χρησιμοποιηθεί καθαρά για ηχογραφήσεις κ όχι για giging!

υ.γ. Μην ξεχάσω να αναφέρω πως θα χρησιμοποιηθεί καθαρά για ηχογραφήσεις κ όχι για giging!