Black Friday 2025 - Προσφορές & Ευκαιρίες

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,083
Απ' ότι φαίνεται κάτι έχει ξεκινήσει να γίνεται, οπότε ανοίγω το νήμα:

Ο Νάκας αλλά και άλλα ιντερνετοσκρουτζομάγαζα έχουν βάλει την Yamaha Studio Custom, ένα από τα καλύτερα ΙΜΗΟ mid-tier drumsets, στα 799€ από 1.199€!

Last edited:
Τα τελευταια χρονια στις κιθαρες δεν γινονται καλες προσφορες στα black friday, Θυμαμαι το 2014 ημουν Αγγλια ειχα τσιμπησει τη Les Paul signature T 599 λιρες καπου 800 ευρω τοτε και λιγοτερο , και κανα χρονο μετα μια SG future tribute 399 λιρες κατι λιγοτερο απο 500 ευρω. για μια κανονικη gibson με 2 57 μαγνητες την θηκουλα της , πολυ ωραια κλεδια steinberg εκανα βλακεια και την εδωσα , Πλεον μετα απο 10 χρονια οι τιμες εχουν ανεβει 60-70% στα premium οργανα και οι εκπτωσεις στα black friday ειναι της πλακας συνηθως ενα 15-25% απο το retail price , δηλαδη ενα 5% απο την τιμη που το βρισκεις all year round

στις κιθαρες δεν γινονται καλες προσφορες στα black friday
Τα τελευταία 20 χρόνια όλες οι κιθάρες που ψώνισα και κατέχω είναι μεταχειρισμένες, οπότε δεν έχω σαφή άποψη αλλά γεγονός είναι πώς όταν η Fender και η Gibson παίζουν μόνες τους, δεν έχουν κίνητρο για εκπτώσεις. Υπάρχουν όμως πολλοί που δεν ενδιαφέρονται αποκλειστικά γι αυτές τις δύο μάρκες.

Πλεον μετα απο 10 χρονια οι τιμες εχουν ανεβει 60-70% στα premium οργανα
Και η Les Paul Std και η Fender Am. Std έχουν υποστεί μέιωση και όχι αύξηση σε σχέση με τον πληθωρισμό την τελευταία 25ετία. Ίσως γι αυτό και τα μικρότερα περιθώρια. Μια ερώτηση στο chat gpt για σύγκριση σε πραγματικές τιμές με βάση τον πληθωρισμό μας δείχνει:

Σύνοψη – Value & Τάσεις (2000–2025)

ΜοντέλοΤιμή 2000Τιμή 2025Μεταβολή (ονομαστική)Μεταβολή (σε πραγματικούς όρους)
Gibson Les Paul Standard~$2.400~$2.900≈ +20%Φθηνότερη (~-20%)
Fender American Standard/Professional Strat~$1.950~$1.850≈ 0%Φθηνότερη (~-35%)

@kpeyos Επειδή το θέμα "καινούρια LP Standard" το έψαξα πριν λίγο καιρό που μου είχε κολλήσει να πάρω μια, αυτή τη στιγμή μπορείς να πάρεις στα 2000 τις Faded και στα 2200-2300 τις κανονικές με plain colour από Thomann-Musicstore. Και μέχρι πριν καναδυο μήνες, έπαιζαν ακόμα πιο φτηνά (κάπου 5-10% χαμηλότερα), ακόμα καλύτερα από τα λεγόμενα του ChatGPT δηλαδή.
Περιμένω ότι και φέτος θα βγάλουν κάποια μοντέλα LP σε έκπτωση στη Black Friday, πιθανώς τα λιγότερο δημοφιλή χρώματα.

Νομίζω έχω ξεχάσει ότι υπάρχει το Black Friday για hardware. Πλέον κοιτάω μόνο software που έχουν σχεδόν πάντα τουλάχιστον 40% έκτπωση κάθε φορά.

Αυτό το Yamaha είναι εξαιρετική περίπτωση - αλλά θα περιμένω και άλλες προσφορές μιας και όντως κοιτάω για ακουστικό κιτ

Νομίζω έχω ξεχάσει ότι υπάρχει το Black Friday για hardware. Πλέον κοιτάω μόνο software που έχουν σχεδόν πάντα τουλάχιστον 40% έκτπωση κάθε φορά.

Αυτό το Yamaha είναι εξαιρετική περίπτωση - αλλά θα περιμένω και άλλες προσφορές μιας και όντως κοιτάω για ακουστικό κιτ
Κι εγώ περιμένω software. όντως.
Να ελπίζω σε καμιά καλή έκπτωση στο upograde σε Cubase 14 Ρro ή να ψάξω για καλό φούρνο πίτσας καλύτερα; :LOL:

Γιατί πιστεύω ότι κάποιοι έμποροι πάλι θα το κάνουν Βλακ-Φράιντέι ?

απο την άλλη, ότι έκπτωση πάρωμεν, καλή είναι.

Κι εγώ περιμένω software. όντως.
Να ελπίζω σε καμιά καλή έκπτωση στο upograde σε Cubase 14 Ρro ή να ψάξω για καλό φούρνο πίτσας καλύτερα; :LOL:

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά λογικά δεν θα έχει έκπτωση το Cubase γιατί:
1) Δε θυμάμαι να κάνει ποτέ μεγάλες εκπτώσεις στο Black Friday. Αν κάνει, θα είναι για τα VST που έχει.
2) Έτρεχε 40% έκπτωση όλο το Σεπτέμβρη, μέχρι 2 Οκτώβρη.
3) Η Steinberg κάνει συνήθως μεγάλα updates τον Νοέμβρη, είτε νέα έκδοση, είτε .5 update. Κάνει εκπτώσεις πάντα πριν (άνοιξη-καλοκαίρι), αλλά ποτέ πάνω στο release ή λίγο μετά.

Περιμένω το αγαπημένο -50% της Neural DSP για να τσιμπήσω ΑΛΛΟ ΕΝΑ plugin τους χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο πέρα από το γεγονός ότι θα είναι στη μισή τιμή

Ξεκίνησε κιόλας ο Thomann το κλασσικό pre-Black Friday Cyber Week. Όχι πολύ μεγάλη ποικιλία απ' όσο είδα αλλά ήδη βρήκα 3-4 καλές περιπτώσεις με legit εκπτώσεις, πχ:

Καλό

Γενικά ο Thomann φαίνεται ότι έχει βγάλει όλα τα προϊόντα της Hughes & Kettner σε τιμές-σκότωμα, κανονικά.

Για όποιον δεν γνωρίζει, ο ίδιος ο Thomann αγόρασε την H&K πριν λίγο καιρό.

κανα NATIVE INSTRUMENTS παίζει τίποτα ΑΙΚΠΤΟΣΗΣ? Αυτά τα KONTROL είναι απο χρυσάφι? :ROFLMAO:

Universal Audio, το EL8 Distressor της EmpiricalLAbs στα 42 ευρω

Η BLACK FRIDAY πότε είναι? Δεν είναι στις 28? Τι μου έρχονται ειδοποιήσεις από παντού ότι έρχονται σε λίγες ώρες.

Η BLACK FRIDAY πότε είναι? Δεν είναι στις 28? Τι μου έρχονται ειδοποιήσεις από παντού ότι έρχονται σε λίγες ώρες.
Εδω και καποια χρονια εχει σταματησει να ειναι one-day event. Πλέον ειναι κατι σαν παγκόσμια περίοδος εκπτώσεων που κρατάει κάποιες εβδομάδες και απλώς κάποιοι ελάχιστοι την actual μερα της Black Friday βάζουν επιπλέον προσφορές.

Θεωρητικά ολα τα παραπανω μιας και τα έγραψαν ηδη οι προηγούμενοι για τις μη-προσφορες κλπ.

Εδω και καποια χρονια εχει σταματησει να ειναι one-day event. Πλέον ειναι κατι σαν παγκόσμια περίοδος εκπτώσεων που κρατάει κάποιες εβδομάδες και απλώς κάποιοι ελάχιστοι την actual μερα της Black Friday βάζουν επιπλέον προσφορές.

Θεωρητικά ολα τα παραπανω μιας και τα έγραψαν ηδη οι προηγούμενοι για τις μη-προσφορες κλπ.
Το έχουμε ξανασυζητήσει, έκανα και λίγο χιούμορ!

Να και η επίσημη αγαπημένη μου, δίνει και αυτη ένα 50% στο KOMPLETE SOFTWARE

Στα KONTROL της δυστυχώς τίποτα. Μάλλον τα πήγε και πιο ακριβά. :cry:

Δεν ξέρω αν κάποιος είναι στην αγορά για ένα (εξαιρετικότατο) reverb πετάλι, αλλά αυτό εδώ είναι πραγματικά απίστευτο σε ήχους, compact, analog dry-through, stereo και σε μισή τιμή από ένα Bluesky π.χ. :

Το λιγουρεύομαι, και να φανταστείτε ότι... το έχω! :LOL:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back