- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Εγω θα μιλήσω για το MONTAGEΕσύ Κωστάκης πρέπει να εμφανιστείς όπως και δήποτε, καθότι θα ψηφίσουμε επιτόπου για το "Noiz Kanagias of the Year Award" (ΝΚΥΑ) και θεωρώ ότι θα τα πας καλά...![]()
![]()
Εγω θα μιλήσω για το MONTAGEΕσύ Κωστάκης πρέπει να εμφανιστείς όπως και δήποτε, καθότι θα ψηφίσουμε επιτόπου για το "Noiz Kanagias of the Year Award" (ΝΚΥΑ) και θεωρώ ότι θα τα πας καλά...![]()
![]()
Ούτε εμείς... Μεγάλη Τρίτη είναι η μάζωξη.Την Μεγάλη Τετάρτη δεν πίνομεν.
Άλλος Σιαχάμης μας βρήκε...@Terry RoscoeBeck5 Θα χει και φαγιά;![]()
Αν δεν τρως, και οι κοιλιες θα πεσουν και θα παρεις ακριβη φεντερΆλλος Σιαχάμης μας βρήκε...
Όχι, το είπαμε... Προσπαθούμε να ρίξουμε τις κοιλιές![]()
Και εγώ πάλι πάχυνα, ΒΟΔΙ έχω γίνει, γι αυτό όχι φαΐ, έχει πάει και 8% πάνω το πιάτο αυτόν τον μήνα στα ρεστοράνΆλλος Σιαχάμης μας βρήκε...
Όχι, το είπαμε... Προσπαθούμε να ρίξουμε τις κοιλιές![]()
Εσύ τότε Κωστάκης που τρως πολύ, δεν θα πάρεις Fender... Το πολύ - πολύ μέχρι μελόντικαΚαι εγώ πάλι πάχυνα, ΒΟΔΙ έχω γίνει, γι αυτό όχι φαΐ,
Hohner?Εσύ τότε Κωστάκης που τρως πολύ, δεν θα πάρεις Fender... Το πολύ - πολύ μέχρι μελόντικα![]()
Το θέμα αναλύεται και υπερ-αναλύεται τολμώ να πω, σε διπλανό νήμα.Το φλέγον θεμα είναι πόσο θα πάνε τα εισαγώμενα αμερικάνικα προιόντα (βλέπε Gibson, Fender, Mesa κλπ) μόλις απαντήσει με δασμούς η ΕΕ. Τυχεροί οι κατέχοντες. Να μου έρθετε ενημερωμένοι και επίκαιροι.
ΟΚ θα καταρτίσουμε ένα inventory για να ξεκινήσουμε τις αποτιμήσειςΕννοούσα ενημερωμένοι και επικαιροποιημένοι για το στοκ που διαθέτετε.![]()
ΥΓ: όσο για τον αξιότιμο κ. @cos_dr, απ' ότι βλέπω συνεχίζει ακάθεκτος για το ΝΚΥΑ
Οι εν πολλαίς αμαρτίαις (φένδερ, γίβσον αλλά και HB κλπ) περιπεσόντες γερούνδιοι.... !Ούτε εμείς... Μεγάλη Τρίτη είναι η μάζωξη.