Μπυροποσία γερόντων Noiz - Ευπρόσδεκτοι φυσικά και νέοι

Εσύ Κωστάκης πρέπει να εμφανιστείς όπως και δήποτε, καθότι θα ψηφίσουμε επιτόπου για το "Noiz Kanagias of the Year Award" (ΝΚΥΑ) και θεωρώ ότι θα τα πας καλά... ;) 😄
Εγω θα μιλήσω για το MONTAGE

Άλλος Σιαχάμης μας βρήκε...
Όχι, το είπαμε... Προσπαθούμε να ρίξουμε τις κοιλιές 😄
Αν δεν τρως, και οι κοιλιες θα πεσουν και θα παρεις ακριβη φεντερ 😄

Άλλος Σιαχάμης μας βρήκε...
Όχι, το είπαμε... Προσπαθούμε να ρίξουμε τις κοιλιές 😄
Και εγώ πάλι πάχυνα, ΒΟΔΙ έχω γίνει, γι αυτό όχι φαΐ, έχει πάει και 8% πάνω το πιάτο αυτόν τον μήνα στα ρεστοράν

Και εγώ πάλι πάχυνα, ΒΟΔΙ έχω γίνει, γι αυτό όχι φαΐ,
Εσύ τότε Κωστάκης που τρως πολύ, δεν θα πάρεις Fender... Το πολύ - πολύ μέχρι μελόντικα 😄

Το φλέγον θεμα είναι πόσο θα πάνε τα εισαγώμενα αμερικάνικα προιόντα (βλέπε Gibson, Fender, Mesa κλπ) μόλις απαντήσει με δασμούς η ΕΕ. Τυχεροί οι κατέχοντες. Να μου έρθετε ενημερωμένοι και επίκαιροι.

Το φλέγον θεμα είναι πόσο θα πάνε τα εισαγώμενα αμερικάνικα προιόντα (βλέπε Gibson, Fender, Mesa κλπ) μόλις απαντήσει με δασμούς η ΕΕ. Τυχεροί οι κατέχοντες. Να μου έρθετε ενημερωμένοι και επίκαιροι.
Το θέμα αναλύεται και υπερ-αναλύεται τολμώ να πω, σε διπλανό νήμα.
Έχουν παρουσιαστεί πιθανά σενάρια, κερδισμένοι και χαμένοι κλπ.
Noiz.gr κ. Yameth μας... Πριν απ' εσάς, για εσάς... :cool:

Τα υπόλοιπα εκ του σύνεγγυς 🍻 και με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις

Ευτυχώς, η NATIVE INSTRUMENTS είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ οπότε αγοράζοντας τα προιοντα της πλέον συμβάλλω και στη δημιουργία ισχυρού ευρωπαϊκού ΣΤΡΆΤΟΥ 😀❤️❤️❤️

Εννοούσα ενημερωμένοι και επικαιροποιημένοι για το στοκ που διαθέτετε.:)
ΟΚ θα καταρτίσουμε ένα inventory για να ξεκινήσουμε τις αποτιμήσεις 🤑

Βέβαια, πιθανώς να μην είναι πλήρες καθώς ο @LK γυροφέρνει μια... μυστηριώδη επένδυση (η οποία όπως θα είδες είναι στην ατζέντα των θεμάτων), αλλά ίσως μέχρι τότε η εξαγορά να έχει ολοκληρωθεί 😄

ΥΓ: όσο για τον αξιότιμο κ. @cos_dr, απ' ότι βλέπω συνεχίζει ακάθεκτος για το ΝΚΥΑ

Ειναι στις 21:00. Ψάλλομεν τροπάριον της Κασσιανής Μοναχής στον Αι Γιώργη τον Καρύτση, παίρνουμε καπνό απο τον Κοντοσώρο και αναχωρούμεν για την ακολουθία των γερουνδίων των αμαρτωλών.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back