- Πόντοι
- 16
ΔΕΝ προλαβαίνουν!!! ΔΕΝ προλαβαίνουν!!!
να οργανώσουμε!!!!! να οργανώσουμε!!!!!
να οργανώσουμε!!!!! να οργανώσουμε!!!!!
Όχι ρε φίλε, γιατί; Οικονομικά προβλήματα; Το υγειονομικό; Η εφορία; Μήπως το 1142; Πήγα και τους έκανα καταγγελεία και δεν το πήρα είδηση καν;Jasemeister είπε:Το μαγαζί έκλεισε.
Εκεί σε έχω.Child Of Story είπε:.... ποιους μηνες του χρονου ο ντραμμερ αποδιδει καλυτερα σε δωδεκαμετρο....
XD XD XDNikolas είπε:Όχι ρε φίλε, γιατί; Οικονομικά προβλήματα; Το υγειονομικό; Η εφορία; Μήπως το 1142; Πήγα και τους έκανα καταγγελεία και δεν το πήρα είδηση καν;
Όχι ρε π...
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ανοιξα μια μεγάλη τ'ύπα, άνοιξα μια μεγάλη τ'ύπα...bihlas87 είπε:Σαν τους πειρατές στα Asterix ένα πράμα!
Αν βρέχει όπως λένε, ο Ζαχαρένιος μάλλον δεν θα ρθει.Jasemeister είπε:2. dkall (το θεωρώ δεδομένο)
Αυτός είσαι 8)Nikolas είπε:14. Nikolas (+ 1?)
Με ήλιο, βροχή και χιόνια ο Δημήτρης κυκλοφορεί 8)Αν βρέχει όπως λένε, ο Ζαχαρένιος μάλλον δεν θα ρθει.
Για τους φίλους και με τα δόντια σκαρφαλώνει στα άγρια και αφιλόξενα βουνα της Santa Friday.dkall είπε:Ειμαι περιεργος να δω , ο αντρακλας μπουκλακιας θα ερθει με 2 η΄ με 4 τροχους......
Μπουκλάκιας? χαχαdkall είπε:Ειμαι περιεργος να δω , ο αντρακλας μπουκλακιας θα ερθει με 2 η΄ με 4 τροχους......