Μπυροποσία Xmas '09 - o Έλληνας και το... μαόνι

Evilnye είπε:
Και ο έβρις μάλλον δε δηλώνει γιατί ίσως να μη μιλάει με εμάς τους μη εμβολιασμένους :P
Πλάκα πλάκα έχει μέρες να ποστάρει.

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, εκτός και αν ήταν ρέπλικα το εμβόλιο...

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

Ο SF και ο WoW δεν έρχονται. Τι φοβάστε λοιπόν; ;D
Επειδή δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ φοβούνται μήπως τους αρχίσουμε όλοι την

πάρλα και κλέψουν την παράσταση :D

Καντε το πιο αμερικάνικο ρε σεις.

ΘΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ

images

εγω δε θα'μαι βασικά, απλά σας δίνω ενα παραδειγμα  ;D

Σε παρακαλώ, φιλαράκο, σε υποθέσεις ου αφορούν ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΥΣ να μην μπλέκεσαι!

Όταν μας επιβεβαιώσει ο NicolasAth72 ότι έκλεισε το μαγαζί για Παρασκευή θα ανεβάσω ενα DYI how to get to Silly Wizard's.

Όποιος ντρέπεται να έρθει, να ξεντραπεί.

Υπενθυμίζω ότι παίζουμε με NBA rules:

1. Απαγορεύεται η άμυνα ζώνης.

2. Ο καθείς πληρώνει τα δικά του (οπότε φροντίστε να φέρετε ψιλά).

audiokostas είπε:
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

μη ντρέπεστε.

Μια παρέα είμαστε.

Κι αν δεν γνωριζόμαστε, θα μαθευτούμε.
Κατα 90% θα είμαι εκεί. Θα κοιτάξω να το σιγουρεψω γιατι δουλεύω ως τις 9-10, αλλα μετα θα έρθω κατευθείαν. Θα ενημερώσω τους αρμόδιους. Αύριο για σίγουρα.

Αν εισαστε ακομα εκει κατα τη 1 το βραδακι θα προσπαθησω να περασω. Πιο πριν δε γινεται λογω υποχρεωσεων...

Να ειστε εμβολιασμενοι.

xrusopsaro είπε:
ο κόσμος τούτος είναι άδικος για τους ξενητεμένους φοιτητές

:'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
Δυστυχώς +12:5 και από μένα...

Είναι μόνιμο το πρόβλημα παιδιά...Εδώ και 3 περίπου χρονια μελος στο ΝΟΙΖ, δεν έχω σταυρώσει Μπυροποσία για Μπυροποσία...Δε πάει άλλο...Βέβαια ποιος φταίει για αυτό θα μου πείτε..

Από εμένα απουσία δυστυχώς...

Πρέπει να αρχίσω να το παίρνω απόφαση ρε γαμώτο...

Ρε παίδες, εσείς που δεν μπορείτε (οι του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού) δεν κάνετε μια προσπάθεια μήπως συντονιστείτε τώρα στις γιορτές και σκάσετε Αθήνα μαζί; Και αν γίνει αυτό, εγγυώμαστε οι Αθηναίοι μπυρίλοι να παρευρεθούμε σε έξτρα μπυροποσία με special guests τους ξενιτεμένους Noizers...

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά λέω εγώ τώρα... ::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kultura είπε:
Ρε παίδες, εσείς που δεν μπορείτε (οι του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού) δεν κάνετε μια προσπάθεια μήπως συντονιστείτε τώρα στις γιορτές και σκάσετε Αθήνα μαζί; Και αν γίνει αυτό, εγγυώμαστε οι Αθηναίοι μπυρίλοι να παρευρεθούμε σε έξτρα μπυροποσία με special guests τους ξενιτεμένους Noizers...

Κατασλαβαίνω ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά λέω εγώ τώρα... ::)
Και να σκεφτείς ότι σκάω στην Αθήνα 12...Το Σάββατο θα μπορούσα να είμαι... ;D

Σίγουρα είναι δύσκολο, απλά πιστέυω ότι μια Μπυροποσία κοντα στις 20 περιπου θα ηταν ο,τι έπρεπε...όπως και πέρσι ρε παίδες... :-\

Το να ανεβειτε εσεις πανω δεν παιζει ε? :P

Διορθωσα και το λαθακι μου  ;D

Και παω για τη 2η προβα σημερα. Ατιμη ζωη που μας πεταξες στο καλλιτεχνικό μεροκάματι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kultura είπε:
alekelis-Vintager-kultura! Τρίο στούντζες...

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Θα ειναι η πρώτη μπυροποσια που θα ειμαστε και οι τρεις...

Έχω συγκινηθει... :'(

Το μαγαζί έκλεισε.

Προσεχώς λεπτομερείς οδηγίες για συγκοινωνία. Ουσιαστικά στάση μετρό Νομισματοκοπείο και λεωφορείο (δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς) από τον Βασιλόπουλο ακριβώς απ'έξω μέχρι τη στάση κοντά στην είσοδο του Δημόκριτου.

Εμβολιασμένοι και μη να γνωρίζετε ότι οι μπύρες ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!

Υπενθυμίζω για όσους ΔΕΝ προλαβαίνουν να έρθουν τώρα, να το δηλώσουν μπας και οργανώσουμε άλλη μια πριν το τέλος του χρόνου. Μην τα λέμε δυο φορές...

Jasemeister είπε:
Ουσιαστικά στάση μετρό Νομισματοκοπείο και λεωφορείο (δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς) από τον Βασιλόπουλο ακριβώς απ'έξω μέχρι τη στάση κοντά στην είσοδο του
το Β5.

θα προσπαθίσω να περάσω κι εγώ. {δεν έχω κάνει κράτιση γιατί είναι πιθανόν να μην τα καταφέρω...}

Συκγινούμαι όποτε σας έχω στη γειτονιά μου...  8)

Trending...

Νέα θέματα

Back