Αυτό δεν κάνει ; http://www.noiz.gr/index.php?topic=165009.60Jasemeister είπε:Όταν μας επιβεβαιώσει ο NicolasAth72 ότι έκλεισε το μαγαζί για Παρασκευή θα ανεβάσω ενα DYI how to get to Silly Wizard's.
Κατα 90% θα είμαι εκεί. Θα κοιτάξω να το σιγουρεψω γιατι δουλεύω ως τις 9-10, αλλα μετα θα έρθω κατευθείαν. Θα ενημερώσω τους αρμόδιους. Αύριο για σίγουρα.audiokostas είπε:ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
μη ντρέπεστε.
Μια παρέα είμαστε.
Κι αν δεν γνωριζόμαστε, θα μαθευτούμε.
xrusopsaro είπε:ο κόσμος τούτος είναι άδικος για τους ξενητεμένους φοιτητές
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Δυστυχώς +12:5 και από μένα...
Και να σκεφτείς ότι σκάω στην Αθήνα 12...Το Σάββατο θα μπορούσα να είμαι... ;Dkultura είπε:Ρε παίδες, εσείς που δεν μπορείτε (οι του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού) δεν κάνετε μια προσπάθεια μήπως συντονιστείτε τώρα στις γιορτές και σκάσετε Αθήνα μαζί; Και αν γίνει αυτό, εγγυώμαστε οι Αθηναίοι μπυρίλοι να παρευρεθούμε σε έξτρα μπυροποσία με special guests τους ξενιτεμένους Noizers...
Κατασλαβαίνω ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά λέω εγώ τώρα... :![]()
Θα ειναι η πρώτη μπυροποσια που θα ειμαστε και οι τρεις...kultura είπε:alekelis-Vintager-kultura! Τρίο στούντζες...
ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
το Β5.Jasemeister είπε:Ουσιαστικά στάση μετρό Νομισματοκοπείο και λεωφορείο (δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς) από τον Βασιλόπουλο ακριβώς απ'έξω μέχρι τη στάση κοντά στην είσοδο του