Βλέπε: μέχρι πότε μπορώ να σας πω ότι θα έρθω... και μετά να μην έρθω.menelaos είπε:Επι του σοβαρού: μέχρι πότε το pm?
Από αυτό συμπεραίνω ότι τώρα που δεν το έχετε, δεν ξέρετε... Μάααααααααιστα... ;DΒαλτε και το κινητό σας στο πμ να ξέρουμε τι μας γίνετε![]()
Σας μερσώ πολύ!bloody_sunday είπε:Τεσπα, πολλά περαστικά Jase.![]()
![]()
Ήδη με απειλεί μέσω πμ ότι θα μου στείλει κοντέινερ με υπόθετα (δηλ. μπανάνες αποφλοιωμένες) για τόνωση του οργανισμού μου. Ο ρεπόρτερ του Mega, Αντώιν "Άτριχος" Ποκοπίκος, έχεο ετοιμάσει ένα δίωρο αφιέρωμα στο δράμα που ζω και θα μεταδοθεί στις 25:00 ακριβώς αύριο.Ασ'τα αυτά, τώρα θα σε κράζει για μήηηηηνες ;D ;D ;D ;D
Καλά...καλά...Jasemeister είπε:Μάγκες να με σχωρνάτε. Είμαι στα πρόθυρα αμυγδαλίτιδας από χθες το βράδυ οπότε πρέπει να προσέχω. Αλκοολούχα απαγορευμένα. Ειδικά από maple βαρέλι λόγω πριμάτου σκασίματος. Ξεκούραση και ύπνος σε κρεβάτι από μαόνι με κολλημένα ποδαράκια (long neck tenon), 18 μοίρες headrest angle. Στρώμα με ξύλινα spacers και scatterwound ελατήρια.
Υπόσχομαι όση μπύρα δεν πιω λόγω απουσίας απ'την #3 θα πιω επιπλέον στην #4. O Κώστας θα αποτελέσει μάρτυρας επ'αυτού με την απαραίτητη οπτικοακουστική εγγραφή (τα ρεψίματα θα ηχογραφηθούν με SM57, off axis, λαμπάτη προενίσχυση για πιο γλυκές αρμονικές και το reverb θα είναι το φυσικό της μπυραρίας)
Να περάσετε καλά μάγκες :'(
Καλά σου λέει Npap, έλα να τα ξαναπ(ι)ούμε. Ο λόγος μας συμβόλαιο, δεν είμαστε μαρτυριάρηδες. ;Dtoneless είπε:Πέρα απο την πλάκα, ο φίλτατος kwstas79 έχει κατα νου να κλείσει τραπέζι οπότε καλό είναι όποιος θέλει να ειδοποιήσει, έστω και καθυστερημένα.
Υγ. Mr. Npap πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω. 8)