Μπυροποσία β' γύρος - Σάββατο 3/5

Μόλις έκατσα στο vinyl
(Δεν υπάρχει black & rose εκεί κοντά)
Άμα είναι το γωνιακό έκατσες σωστά... Μην πλακωθείς από τώρα στις μπύρες, γιατί μας βλέπω να αργούμε 😄

Κατά τις 21:30 θα είμαι εκεί.

Άμα είναι το γωνιακό έκατσες σωστά... Μην πλακωθείς από τώρα στις μπύρες, γιατί μας βλέπω να αργούμε 😄

Κατά τις 21:30 θα είμαι εκεί.

το πολύ πολύ να έρθεις και να με βρεις ντιρλα! Δεν οδηγώ κιόλας σήμερα, ευκαιρία είναι…:LOL:

(Καφεδάκι πίνω για να ανοίξει το μάτι)

Δεν οδηγώ κιόλας σήμερα, ευκαιρία είναι…
Σωστή παρατήρηση. Ευτυχώς έχει Fix Άνευ το μαγαζί, γιατί Σάββατο βράδυ δεν είναι για... ρίσκα. Το κέντρο θα έχει αλκοτέστ σε όλα τα μπες και βγες...

Θα σας δώσω ένα θέμα για συζήτηση.

Attachments

• Screenshot_20250503_195501_Chrome.jpg
    Screenshot_20250503_195501_Chrome.jpg
    176.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Σκεφτόμουν νωρίτερα ότι για να ψήσουμε τον κ. συνήγορο να εμφανιστεί προς τα εδώ, θα πρέπει να καταφύγουμε σε ακραία μέτρα:

Μια συγκέντρωση / μπυροποσία που στη μέση να υπάρχει μια '54 και γύρω - γύρω όλοι με δαυλούς και ο @cos_dr να κρατάει μπιτόνι βενζίνης.

Να τραβηχτεί φωτό με λεζάντα, "δική σου, αλλά έλα να την πάρεις τώρα, διαφορετικά την καίμε" 😉 😄

Σκεφτόμουν νωρίτερα ότι για να ψήσουμε τον κ. συνήγορο να εμφανιστεί προς τα εδώ, θα πρέπει να καταφύγουμε σε ακραία μέτρα:

Μια συγκέντρωση / μπυροποσία που στη μέση να υπάρχει μια '54 και γύρω - γύρω όλοι με δαυλούς και ο @cos_dr να κρατάει μπιτόνι βενζίνης.

Να τραβηχτεί φωτό με λεζάντα, "δική σου, αλλά έλα να την πάρεις τώρα, διαφορετικά την καίμε" 😉 😄

Attachments

• Screenshot_20250503_201024_Chrome.jpg
    Screenshot_20250503_201024_Chrome.jpg
    190.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Screenshot_20250503_201050_Chrome.jpg
    Screenshot_20250503_201050_Chrome.jpg
    58.4 KB · Εμφανίσεις: 0
Μα είναι δυνατόν... Τελικά ούτε το "κονκλάβιο" των γερόντων του Noiz δεν κατέληξε σε συμπέρασμα στο επίμαχο δίλημμα '54 ή '57... :unsure:

Ωραία βραδια χθες! Ήμασταν, με σειρά προσελευσης, mpamps, roberto, cos_dr, παρικλης, Νεστορας, Τερυ, Pal, yemeth.

Εξαντλήσαμε ΟΛΑ τα τρέχοντα θέματα (57 vs 54, 9αρες vs 10αρες, tele vs everything else, synth vs samplers κλπ, περι mastering κ.α.).

Πέρα από τον PAL, όλους τους υπόλοιπους τους γνώρισα από κοντά για πρώτη φορά, αλλά κάναμε παρέα χθες σαν παλιοί καλοί φίλοι, μιας και είχαμε τοοοσα θέμα που έπρεπε να συζητήσουμε και να λύσουμε….

Με το καλό και την επόμενη…!

Λοιπόν, πραγματικό γεγονός.
Χθες έπινα έναν καφέ το απόγευμα και χάζευα στο fb....κιθάρες.
Βγάζει ένα βινταζομάγαζο που ακολουθώ , μια 54αρα με πολύ μικρό serial.. κάτι 0016..
Και απο κάτω βλέπω έναν που ρωτάει "price?".
Και λέω...να τος ο λαλάκας που ρωτάει τιμούλα...λες και θα την πάρει.
Τον κλικαρω.. και ήταν ο Joseph Schon. 😜.
Δάγκωσα τη γλώσσα μου.

Πωω ρε Γιώργο δε μου στειλες ένα μήνυμα που σου χα πει! Ξεχάστηκα και εγώ!
Χαίρομαι που περάσατε όμορφα όμως!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back