Μπυροποσία v.2

Kαι εγώ ρε Ηλία αλλά τι να κάνουμε. :'(..Είναι κρίμα που δεν είμναστε όλοι εκεί... :'(

Δημήτρης...

AΚΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μην ξεχάσεις το Baygon για το μυγάκι του Βρασούλη!!!  ;D ;D

Jasemeister είπε:
Πάντως τον Κώστα χωρίς μπανάνα πως θα τον αναγνωρίσουμε;;;;  :D
Και γιατί παρακαλώ χωρίς μπανάνα;;;;;

elavd είπε:
Ζηλεύω........:(

Αστα αυτά εσυ... Πας καθε τοσο στην πρεσβεία και στην άλλη την πιο καινούργια (βύνη αν θυμάμαι καλα) που γίνεται του μ@@ν@@ το πανηγύρι... Γιαννεναρα ολε! ;D ;D ;D ;D ;D

AΚΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μην ξεχάσεις το Baygon για το μυγάκι του Βρασούλη!!!  ;D ;D
Το μυγάκι δε μασαει από Baygon! ;D Κανει Βζζζζζζζζζζζζζζζζζζ για πάντα απτόητο! απλά με το Baygon θα γίνει relic ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδη ο αδερφος μου δουλευει ΤΑΧΙ να του πω να εχει το νου του.............                                                  Να μαζεψει καποια μεθυσμενα παλικαρακια αργα τη νυχτα... ;D ;D

Αντε, κλειστε τα πισιά και πάμε για μπύρες! ;D ;D ;D ;D ;D

πριν λιγο γύρισα από δουλειά.

παίζουμε ή θα σαπίσουμε μπροστά στα pc?

Vrass είπε:
Αστα αυτά εσυ... Πας καθε τοσο στην πρεσβεία και στην άλλη την πιο καινούργια (βύνη αν θυμάμαι καλα) που γίνεται του μ@@ν@@ το πανηγύρι... Γιαννεναρα ολε! ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτό είναι αλήθεια ;D;D;D;D

Ωραία η Μπυροποσία v.2!

Πάμε γερά για Μπυροποσία v.3  8)

Πολύ ωραία ήταν σήμερα. Εσκασε και κόσμος που δεν περιμέναμε, οπότε το ολο event έγινε ακόμα πιο ευχάριστο.

Ρε Μενέλαε, τι έγινε? Γιατί δεν σε είδαμε τελικά?

Ζηλεύω ρε γ@$%το, μόλις γύρισα απο το live και η αλήθεια είναι πως θα γούσταρα να συμμετείχα στο ...event !!

Looking forward  to μπυροποσία Νο 3  ;D ;D

Μπραβο ρε μαγκες. ;)

Του χρονου θα ερθω και θα φερω μαζι τον Zakk Wylde να τον μεθυσουμε.. ;D ;D

..and the cradle will rock..

Τελικά πολύ κωλόπαιδο ο Μενέλαος, μας έφτιαξε, μας γκ@βλωσε κανονικότατα και στην κρίσιμη στιγμή μας άφησε στα κρύα του λουτρού.

Τσάμπα ήπιαμε τόσα γαλόνια;

Καλή η καπνιστή μπύρα! Πόσες κανάτες καταναλωθηκαν τελικά;

Who knows? Who cares?  ;D ;D ;D

Πάντως εγώ πήρα και για το σπίτι, για ... αποθεραπεία...  ;)

παιδιά μην τα ρίχνετε όλα στον Μενέλαο..Για μπύρες ήταν κι αυτός. :o :o ;D...χιχιχι  ;D ;D ;D

(έλα πλάκα κάνω)... 8)

Παιδιά ντρέπομαι.......... :-\ :-\ :-\ Σοβαρά....... :-[ :-[ :-[ Ξεκίνησα κανονικά για εκεί χθες βράδυ και την ώρα που ήμουν στην Κηφισίας μου έκατσε κάτι εντελώς απρόοπτο και δεν ήρθα. Χίλια συγνώμη ρε γμτ.....  :-[ :-[ :-[ :-[ Άσε που ζηλεύω γμτ!!!! Ήταν καλά τουλάχιστον;;; Θα πρέπει να αναλάβω το λογαριασμό την άλλη φορά  :-[ :-[ :-[

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back