Μπυροποσία v.2

Παιδιά ντρέπομαι.......... :-\ :-\ :-\ Σοβαρά....... :-[ :-[ :-[ Ξεκίνησα κανονικά για εκεί χθες βράδυ και την ώρα που ήμουν στην Κηφισίας μου έκατσε κάτι εντελώς απρόοπτο και δεν ήρθα. Χίλια συγνώμη ρε γμτ.....  :-[ :-[ :-[ :-[ Άσε που ζηλεύω γμτ!!!! Ήταν καλά τουλάχιστον;;; Θα πρέπει να αναλάβω το λογαριασμό την άλλη φορά  :-[ :-[ :-[

ορίστε το φάγατε το παιδί αμέσως.. >:( 8).Κάτι του έτυχε...Δεν πειράζει ρε Μενέλαε...Θα ξαναγίνει και θα είμαστε όλοι μέσα.. ;) :D.Ξενιτεμένοι, νέοι, γέροι και γυναικόπαιδα.... 8)

menelaos είπε:
Θα πρέπει να αναλάβω το λογαριασμό την άλλη φορά  :-[ :-[ :-[
Αν το κάνεις αυτό, το βλέπω να βάζεις πωλητήριο στην PRS, γιαυτό σου λέω, άστο καλύτερα...  ;D ;D ;D

Τελικά ποιοι μαζευτήκατε χθες (πλήν του "λιποτάκτη" ;D) ;

Photos υπάρχουν;

Μέχρι που έφυγα εγώ ήμασταν:

Vrass

kwstas79

kkaravolas

blue

WrTsXxx

toneless

dkall

photos απ'ότι ξέρω δεν παίχτηκαν αλλά κάτι θα γίνει στην επόμενη λογικά  ;)

Jasemeister είπε:
Μέχρι που έφυγα εγώ ήμασταν:

Vrass

kwstas79

kkaravolas

blue

WrTsXxx

toneless

dkall

photos απ'ότι ξέρω δεν παίχτηκαν αλλά κάτι θα γίνει στην επόμενη λογικά  ;)
ΩΧ τον blue τι τον θέλατε στην παρέα...?

Είχε και μουστάκι; ;D

elavd είπε:
Τελικά ποιοι μαζευτήκατε χθες (πλήν του "λιποτάκτη" ;D) ;

Photos υπάρχουν;
Eλαβντου την επόμενη φορά που ίσως υπάρξουν photos, θα δεις τους μαντράχαλους και από κεκτημένη ταχύτητα (όπως λες με τις κιθάρες) θα πεις πάλι "ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!" και θα αρχίσουν οι παρεξηγήσεις...  ;D ;D

bloody_sunday είπε:
Eλαβντου την επόμενη φορά που ίσως υπάρξουν photos, θα δεις τους μαντράχαλους και από κεκτημένη ταχύτητα (όπως λες με τις κιθάρες) θα πεις πάλι "ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!" και θα αρχίσουν οι παρεξηγήσεις...  ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Μπα, χλωμό να υπάρξουν φωτό, έτσι και αλλιώς και αυτές ... θολές θα έβγαιναν...

...και τελικά, τι έλεγε η μπύρα;

Την ήπιες το πρωί με corn flakes;  ;D

Εγώ πάντως τη δικιά μου την τσάκισα την άλλη μέρα με μπριζόλες. ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back