...κανείς δεν θα πατήσει... :-\ :'(audiokostas είπε:Να έρθει μόνο όποιος πίνει σοβαρά και μετά μπορεί και εξακολουθεί να μπορεί να μιλάει σοβαρά.
...κανείς δεν θα πατήσει... :-\ :'(audiokostas είπε:Να έρθει μόνο όποιος πίνει σοβαρά και μετά μπορεί και εξακολουθεί να μπορεί να μιλάει σοβαρά.
thnx audioaudiokostas είπε:ΑΠΟ ΤΟ SITE ..............
Silly Wizards
Πελλοπονήσου 79
Αγ. Παρασκευή
Τηλ. 210 6543908
e-mail : [email protected]
facebook official site : "sillywizards"
εσυ ξεκινησες απο τωρα ? 2 "μπορει" στην ιδια προταση ?Να έρθει μόνο όποιος πίνει σοβαρά και μετά μπορεί και εξακολουθεί να μπορεί να μιλάει σοβαρά.
τωρα τι να σου πω ? θα κανω 400 χιλιομετρα για να ερθω και να μην ειναι κανεις ? εεε αυτο παραπαει...κανείς δεν θα πατήσει... :-\ :'(
U R σhιτινγκ μιmessalion είπε:θα κανω 400 χιλιομετρα για να ερθω και να μην ειναι κανεις ? εεε αυτο παραπαει![]()
![]()
iam not σhιτινγκ u at all.......κατευθειαν θα ερθω με το σακο μου για να προλαβωaudiokostas είπε:U R σhιτινγκ μι![]()
οχι ρε - δεν πειραζει θα κερασω εγω κιολαςΣου αξίζει μία μπύρα.............κερασμένη................από τον Κυναίγειρο.....
Done. αλήθεια, τί κάνεις και γίνεται αυτό κάθε φορά? (τώρα δεν σε κοιτώ με το αυστηρό μου ύφος, θα σου δείξω την διαφορά στις μπύρες).marathon είπε:Ο server, κάνει μαγικά...κόλλησε και έφτιαξε καινούργιο θέμα μόνος του...μήπως ενεργοποιήθηκε το software του Bloody?
Σβήστε το plz...το ξανάκανε και χθές...να το προσέξετε!
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82messalion είπε:who is κυναιγειρος ? ακουστα το εχω ???
audiokostas είπε:http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82
Ένας ξεροκέφαλος που άφησε τα κόκκαλα του στον Μαραθώνα.
Έλα όπως θέλεις.........
Εξάλλου θα χουμε κουμπί να μη σε βλέπουμε αν δεν μας αρέσεις.
αλήθεια τίποτα...έκανα παράθεση στο μήνυμα του Κώστα...κόλλησε το σύμπαν και έβγαλε το temporary server που βγάζει...και όταν επανήλθε ήταν σε νέο μύνημα...Θαύμα-θαύμα!!!!ndnikola είπε:αλήθεια, τί κάνεις και γίνεται αυτό κάθε φορά? (τώρα δεν σε κοιτώ με το αυστηρό μου ύφος, θα σου δείξω την διαφορά στις μπύρες).
δε μ αρεσει καθολου να ξέρω πόσο κοστίζει αυτο που καταναλώνω.audiokostas είπε:ΟΚ.
Όπως αποφασίσατε λοιπόν, ας το κάνουμε.
Γύρω στις 9:30 μαζευόμαστε στο Silly Wizards.
Οι τιμές της μπύρας υπάρχουν στο site τους (και μην τις μπερδεύετε με αυτές του happy hour).
μην φοβάσαι τίποτα όσο είμαι εκείblue είπε:δε μ αρεσει καθολου να ξέρω πόσο κοστίζει αυτο που καταναλώνω.
"παρέδωσα" στα 2 λίτρα Weiss...θα το τιμήσω την επόμενη...beeros05 είπε:Θα ερθω να σας γνωρίσω και απο κοντα και να τιμήσω το nickname μου
Είσαι πολύ λίγος... Δεν παρέδωσα αλλά έπρεπε να φύγω με ποδήλατο στα 4 λίτρα weiss,1 pils, 1 guiness και μία calsberg...beeros05 είπε:"παρέδωσα" στα 2 λίτρα Weiss...θα το τιμήσω την επόμενη...
καληνυχτες και χάρηκα μάγκες που τα είπαμε και από κοντά!
Εντάξει, άδεια ήταν και είχε δροσιά.funky_bassman είπε:Είσαι πολύ λίγος... Δεν παρέδωσα αλλά έπρεπε να φύγω με ποδήλατο στα 4 λίτρα weiss,1 pils, 1 guiness και μία calsberg...![]()
θες το nickname μου..?funky_bassman είπε:Δεν παρέδωσα αλλά έπρεπε να φύγω με ποδήλατο στα 4 λίτρα weiss,1 pils, 1 guiness και μία calsberg...![]()