ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #??: διάλεξη για το REXONA

Merciiiii :)

Άντε να μην υπερχρεωθούν κ οι μπλουζίστες γιατί κ αυτοί τα μετράνε :P

Όχι ότι θέλω να διαφωνήσω (και καλύτερα να το διασταυρώσουμε) αλλά δεν θα είχε ρε παιδί μου ανακοίνωση στο site του? Συνήθως έχει για τα Live για αυτό το λέω...

Edit: Με προλάβατε...

Μαι αρχικά εγώ αρκεστηκα στο ότι δεν είχε κάποια εμφανή ανακοίνωση ενώ ας πούμε για την προηγούμενη Παρασκευή που είχε λαιβ υπήρχε ακόμα η ανακοίνωση. Αλλά ξέρεις just to be on the safe side ^^

ωραια!

οποτε μιας και αποφασισαμε για ροκγουντ,οπως ειχα πει.....

BigAlejandro είπε:
εγωδηλωνωπωςανπαμεροκγουντθαντυθωκαουμποης.

Παιδιά ελπίζω να μη φύγετε νωρίς έτσι? Να σας προλάβω και εγώ που θα είμαι φορτωμένος με το μπάσο (ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ)... Θα δείτε και το 6χορδο  :P

αστο ρε στο αμαξι!!!

τι μπορει να συμβει? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπορει να περασω κ γω μια βολτιτσα...Μετρο εχει εκει κοντα, ποια σταση???

Βικτώρια

Βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς Ηλεκτρικού Ομόνοια και Βικτώρια.

Πάρα πολλά λεωφορεία και τρόλει κάνουν τέρμα στο Πολυτεχνείο μπροστά.

Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει (έχοντας βρεθεί σχετικά πρόσφατα στο rockwood)… Μπορούμε να καπνίσουμε; 

Evilnye είπε:
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ROCKWOOD ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ... ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ.

Πληροφορίες για το μαγαζί στο http://rockwoodgr.netfirms.com

Έκλεισα για 25 άτομα οπότε αν κάποιος αποφασίσει ξαφνικά να εμφανιστεί there is still time! Ο καθένας πληρώνει τα δικά του οπότε φέρτε κ ψιλά :)
Ούτε ένα μπαμπ; Τι γίνεται παίζει να μην έρθει κανείς;; :P

τι ώρα θα μαζευτούμε τελικά? κατά τις 10 ισχύει?

Εγώ θα πάω λίγο πιο νωρίς, γιατι έχουμε meeting με τον Αλέξανδρο!!!

πες μου ότι ετοιμάζετε Tele με Coca Cola logo σε nitro λούστρο.... και του βγάζεις τα σχέδια... ;D ;D ;D

govanmaniac είπε:
πες μου ότι ετοιμάζετε Tele με Coca Cola logo σε nitro λούστρο.... και του βγάζεις τα σχέδια... ;D ;D ;D
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις... ;D ;D ;D

Όσο και εάν ακούγεται περίεργο...ο Αλέξανδρος βγάζει τα σχέδια!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει (έχοντας βρεθεί σχετικά πρόσφατα στο rockwood)… Μπορούμε να καπνίσουμε; 
rotfl.gif

το μόνο μέρος που έχω πάει που πραγματικά απαγορευόταν το κάπνισμα ήταν μια αίθουσα δεξιώσεων (γαμοι) στην Π. Ράλλη

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back