Υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Αιγύπτου, Αλεξάνδρας και Πατησίων αλλά δεν ξέρω ποιές ώρες λειτουργεί. Κατατάλλα δεν είναι και οτι πιο εύκολο να παρκάρεις κάπου κοντά στο δρόμο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Να την κάνω την χαζή ερώτηση; Από πάρκιν πως μας τα λέει το rockwood;
Χμμμ… κοιτώντας τώρα τον χάρτη, η Βύνη είναι δίπλα από μετρό και τραμ… Δεν έχω πάει ποτέ, δεν ξέρω τι παίζει, αλλά το βρήκα ελκυστικό… Μήπως να το σκεφτούμε;Jasemeister είπε:Υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Αιγύπτου, Αλεξάνδρας και Πατησίων αλλά δεν ξέρω ποιές ώρες λειτουργεί. Κατατάλλα δεν είναι και οτι πιο εύκολο να παρκάρεις κάπου κοντά στο δρόμο.
Έχει αρκετά μπιχλο-ΜΜΜ όμως.
Έτσι!Jasemeister είπε:όποιο μαγαζί μαζέψει τις περισσότερες προτιμήσεις κερδίζει.
Νέος...πολλά ρωτάς...Terry RoscoeBeck5 είπε:Πριν το ρίξουμε στην… κάλπη, να ρωτήσω όσους έχουν πάει και στα δύο μαγαζιά: Πιο είναι πιο σόι; (σαν γεύσεις, σέρβις, χώρος, τιμές κλπ).
Μα τι να ψηφίσουμε? να το δούμε και το Rockwood πρώτα...Πρόσθεσα Poll για τα δυο μαγαζιά.
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!
http://rockwoodgr.netfirms.com/marathon είπε:Μα τι να ψηφίσουμε? να το δούμε και το Rockwood πρώτα...
Mα είναι δυνατόν ρε Kε Τσερεμόνη να μου δίνεις link?...Σαν να αγοράζω κιθάρα από το Internet χωρίς να τη δοκιμάσω...τεσπα η ψήφος μου στο Rockwood...Jasemeister είπε:
Άμα θες προ-μπυροποσία (κατι σαν προκριματικα Formula 1) πάμε αύριοmarathon είπε:Mα είναι δυνατόν ρε Kε Τσερεμόνη να μου δίνεις link?...Σαν να αγοράζω κιθάρα από το Internet χωρίς να τη δοκιμάσω...τεσπα η ψήφος μου στο Rockwood...