ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #??: διάλεξη για το REXONA

κοιμαστε παρεα? :P

και εγω ψηφιζω ροκγουντ!(αντε να τελειωνουμε!)

Να την κάνω την χαζή ερώτηση; Από πάρκιν πως μας τα λέει το rockwood;

Το διορθώνω: noizομουρμούρα  :)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Να την κάνω την χαζή ερώτηση; Από πάρκιν πως μας τα λέει το rockwood;
Υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Αιγύπτου, Αλεξάνδρας και Πατησίων αλλά δεν ξέρω ποιές ώρες λειτουργεί. Κατατάλλα δεν είναι και οτι πιο εύκολο να παρκάρεις κάπου κοντά στο δρόμο.

Έχει αρκετά μπιχλο-ΜΜΜ όμως.

Jasemeister είπε:
Υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Αιγύπτου, Αλεξάνδρας και Πατησίων αλλά δεν ξέρω ποιές ώρες λειτουργεί. Κατατάλλα δεν είναι και οτι πιο εύκολο να παρκάρεις κάπου κοντά στο δρόμο.

Έχει αρκετά μπιχλο-ΜΜΜ όμως.
Χμμμ… κοιτώντας τώρα τον χάρτη, η Βύνη είναι δίπλα από μετρό και τραμ… Δεν έχω πάει ποτέ, δεν ξέρω τι παίζει, αλλά το βρήκα ελκυστικό… Μήπως να το σκεφτούμε; 

Μέσα και στα δύο. Τι να πω... Βύνη είχαμε πάει, πολύ ωραία ήταν (αλλά είχαμε κάτσει έξω την άλλη φορά, αν θυμάμαι καλά). Ροκγουντ δεν έχω πάει, αλλά ότι και να γίνει... μέσα. Κάπως θα παρκάρουμε εκει κάτω, έστω και πιο πέρα στην Ηπείρου...

Rockwood +1 (και πιστεύω ότι εκπροσωπώ και τον φίλτατο Dίkollο)

Αλλά και Βύνη αν θέλετε.

Σε οιοδήποτε, θα έρθω μάλλον για λίγο (όλο το ίδιο λέω αλλά τώρα μάλλον ισχύει).

Φτάνει να με ξυπνήσει ο Jasse πριν φύγει από το σπίτι.

Και το Rockwood έχει καλή πρόσβαση. Προτιμώ να πάμε εκεί μιας και στο άλλο έχουμε πάει ήδη. Αν δεν μας βγει καλό πάμε στη Βύνη την επόμενη φορά.

Ας πούνε και οι υπόλοιποι, όποιο μαγαζί μαζέψει τις περισσότερες προτιμήσεις κερδίζει.

Jasemeister είπε:
όποιο μαγαζί μαζέψει τις περισσότερες προτιμήσεις κερδίζει.
Έτσι!

Πριν το ρίξουμε στην… κάλπη, να ρωτήσω όσους έχουν πάει και στα δύο μαγαζιά: Πιο είναι πιο σόι; (σαν γεύσεις, σέρβις, χώρος, τιμές κλπ). 

Στην προηγούμενη Μποναμασική συνάντηση - φράξια οι κάτωθι:

Distortion

Nestoras

Dkall

Gregg

Audiokostas

Qesh (λίγο αργότερα)

είχαν εκφραστεί εμφατικά υπέρ του rockwood για την επόμενη συνάντηση.

Όπως βλέπετε, δεν είμαι υπέρμαχος μαγαζιού αλλά εκφραστής πλήθους γνωμών.

Πρόσθεσα Poll για τα δυο μαγαζιά.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πριν το ρίξουμε στην… κάλπη, να ρωτήσω όσους έχουν πάει και στα δύο μαγαζιά: Πιο είναι πιο σόι; (σαν γεύσεις, σέρβις, χώρος, τιμές κλπ).  
Νέος...πολλά ρωτάς...

Πρόσθεσα Poll για τα δυο μαγαζιά.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!
Μα τι να ψηφίσουμε? να το δούμε και το Rockwood πρώτα...

λοιπον, κανω ενα γρηγορο συγκριτικο τεστ!

η βυνη εχει μαλλον καπως καλυτερο φαγητο!

και ειναι ακριβως διπλα στο μετρο!ακομα, βολευουν λεωφορεια(550.450.α2,β2) και μερικα τρολευ.

απο την αλλη για το ροκγουντ βολευει και το μετρο που ειναι στα πεντε λεπτα και ο ηλεκτρικος που ειναι και αυτος καπου τοσο και πολλα λεωφορεια και πολλα τρολευ.

το ροκγουντ ειναι πιο ομορφο μεσα!

οι τιμες ειναι και στα δυο για τα μπαζα...

η βυνη εχει γκουρμε λυσεις για να γουσταρει και ο νικολας

η βυνη εχει γκουρμε σερβιτορο/ρομποτ που λεει ακριβως τα ιδια απειρες φορες.

απο την αλλη το ροκγουντ την τελευταια φορα που ειχα παει, ειχε μια σερβιτορα που ταν ελαφρως πιο χαζη απο τον φορεστ γκαμπ.

οπως φαινεται προτιμω βυνη, αλλα μιας και ειχαμε παει θα ψηφισω ροκγουντ!

αυτα απο μενα!

Jasemeister είπε:
Mα είναι δυνατόν ρε Kε Τσερεμόνη να μου δίνεις link?...Σαν να αγοράζω κιθάρα από το Internet χωρίς να τη δοκιμάσω...τεσπα η ψήφος μου στο Rockwood...

Οπότε let there be rock(wood)… Την ώρα του OP;

marathon είπε:
Mα είναι δυνατόν ρε Kε Τσερεμόνη να μου δίνεις link?...Σαν να αγοράζω κιθάρα από το Internet χωρίς να τη δοκιμάσω...τεσπα η ψήφος μου στο Rockwood...
Άμα θες προ-μπυροποσία (κατι σαν προκριματικα Formula 1) πάμε αύριο  :)

Να ζητήσω να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το δουν κ άλλοι το θέμα;

Όποιος άλλος θέλει να έρθει επίσης speak now or shut up forevah.

Διόρθωση: Στο OP δεν έχει ώρα, αλλά νομίζω ότι είπαμε για 10 μ.μ;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back