Τσερέμονη... στο 2009 παρακαλώ έτσι; Το έχασα μια φορά, το είδα την προηγούμενη και είμαι ήδη φαν. Μην αργήσουμε άλλη φορα, Please!Jasemeister είπε:Until next time my friends 8)
Μόλις τελειώσανε... ;Dyann είπε:ισως εχει ακομα δηλαδη
ναι βρε συ.Nikolas είπε:BigAlejadro: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! Έχω την υποψία ότι:
β. Ουδεν λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση απο τη μπυροποσία. (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων)
;D
Λογικο ειναι αφου για 4 γουλιες νερο πληρωσες οσο ο dkall που τωρα που τον πηρα τηλεφωνο το πρωι, ειναι ακομα εκει και στραγγιζει τα μπουκαλια μπυρας και τις πιατελες με τα αποφαγια.BigAlejandro είπε:by the way, και χωρις να αντιμετωπισα προβλημα σε προσωπικο επιπεδο, εχω την υποψια, πως για καποιους δεν ηταν δικαιος ο τροπος που κανονισαμε το ζητημα του λογαριασμου.
Παιδια, ενα μονο σας λεω .. μακαρι να ειχε κοκακολα.BigAlejandro είπε:σωστα...
να μην αναφερθω στο οτι δεν ειχε κοκακολα!
Αστους jasemeister, μας ζηλευουν γιατι ειμαστε ομορφοι.Jasemeister είπε:Μόνο το φαΐ δε μοιράσαμε (αφήνοντας έξω το yann που δεν έφαγε); Τα ποτά του καθενός υποτίθεται τα βρήκε ο καθένας και τα έδωσε ακριβώς, έδωσε κάποιος παραπάνω; Αν ήταν έτσι τότε κάποιος έδωσε λιγότερα γιατί ήρθαν just τα λεφτά στο τέλος και βάλαμε εγώ και ο plevris από 5 Ευρά. Μόνο αν κάποιος δεν έφαγε και δεν το είπε την ώρα που το κανονίζαμε.
Να σου πω κατι φιλεναδα, τωρα που ειναι πρωι και δεν μας βλεπουν?Jasemeister είπε:Όντως ήταν πολύ λερωμένο το πουκάμισό του από τις μπύρες/μπίρες. Τόσο πολύ που σκεφτόμουν να το πάρω και να το στραγγίξω στο ποτήρι μου όταν τέλειωσε η 3 Hoegaarden.
Έπρεπε να πάρω κάτι για τον δρόμο ρε ζώον, αφου σε άκουσα και πάρκαρα στην ΛΑΡΙΣΑ.evris είπε:Να σου πω κατι φιλεναδα, τωρα που ειναι πρωι και δεν μας βλεπουν?
Ο 79 ειχε φερει σακουλα και στο αυτοκινητο μου ζητησε να μοιρασουμε κατι κεμπαπ που περισσεψαν και τα ειχε παρει μαζι του.
φιλε μην το λες....evris είπε:Λογικο ειναι αφου για 4 γουλιες νερο πληρωσες οσο ο dkall που τωρα που τον πηρα τηλεφωνο το πρωι, ειναι ακομα εκει και στραγγιζει τα μπουκαλια μπυρας και τις πιατελες με τα αποφαγια.
πραγματι, θα λεγαμε αλλα τραγουδια αν ειχε κοκακολα....Παιδια, ενα μονο σας λεω .. μακαρι να ειχε κοκακολα.