- Πόντοι
- 38
εσυ δεν εχεις πανελληνιες ??? για πες μου σταθερο τηλ να πω στους γονεις σου να σου κοψουν το ιντερνετ για λιγοkultura είπε:Καλημέρα... Είμαι ο kultura και είμαι καλά...
Μιλάμε κατούρησα πέντε λίτρα πριν λίγο που σηκώθηκα... Και πίνω και καφέ... Που είναι το κράτος; (clopyright ξέρει αυτός)
Καλημέρα... Είμαι ο kultura και είμαι καλά...
Μιλάμε κατούρησα πέντε λίτρα πριν λίγο που σηκώθηκα... Και πίνω και καφέ... Που είναι το κράτος;
Κουλτούρα, η κατεύθυνση που έχεις πάρει μόνο θετική δεν θεωρείται
...στον ήλιο... :alekelis είπε:...λίγο έκθεση...
Αυτό ήταν μπαμπαδίστικο...Κουλτούρα, η κατεύθυνση που έχεις πάρει μόνο θετική δεν θεωρείται
τηλεφωνο?audiokostas είπε:αλλά εγώ πήρα το τηλέφωνο της petit γκαρσόνας. You got the money, I got the honey.
..προσωπικα,εχω μαθει να μενω μακρια τους... 8)!Vintager είπε:Πολύ ωραία βραδιά. Πράγματι...
Δν ξέρω ποιος πήρε το τηλέφωνο της γκαρσόνας αλλά νόμιζα πως ο κουλτούρα έχει αναλάβει τον ευγενή κλάδο των γκαρσόνων.
Δηλαδή έχω δεκαεφτά χρόνια να κόψω τις κακιές συνήθειες... ;Dyann είπε:Καλα θα κανεις,kultura,δε λεω...αλλα προσεχε μην το "τραβηξεις" πανω απ'τα 35 σου... :
Οντως, βιδωμενοι σε μια θεση δεν ακουσαμε ιστοριες απο τους πρεσβυτερους ουτε αποσπασαμε καμια πληροφορια για... Τσεχες. Ευτυχως που εμειναν ο dkall και ο audiokostas οταν οι υπολοιποι αποχωρησατεevris είπε:Ρε παιδια, θελω να πω εδω οτι το μερος ηταν σουραβλοειδες και το τραπεζι σχηματος μεσαιωνικου (μακροστενο). Το αποτελεσμα ηταν να μην υπαρχει επικοινωνια (ουτε δυνατοτητα μετακινησης) των δυο ακρων. Η ομαδα απο κουλτουρα, εως bihlas, vintager... ηταν παντελως αποκομμενη απο την αλλη πλευρα. Την επομενη φορα να διαλεξουμε καποιο μαγαζι με απλα, να μπορουμε να μετακινουμαστε, να μιλαμε σαν ανθρωποι .... Αγια Παρασκευη δηλαδη... που αρεσει και στον dkall, να μην τον ξεβολευουμε
Nέος, δεν πά να διαβάσεις καλύτερα, να περάσεις τη τάξη...και τα λέμε...kultura είπε:Ψήνεστε για τεβερνοφάση την επόμενη φορά; Δηλαδή αντί για μπυραρία-ζύθο-λουκάνικο, να το πάμε σε ταβερνάκι-κρασί(ς)-μεζέ... ...τσίπουρα, ίσως;...
Με την επάνοδο (ραντεβού τον Σεπτέμβρη) νομίζω ότι κάτι τέτοιο όχι απλώς προβλέπεται αλλά επιβάλλεται.kultura είπε:Ψήνεστε για τεβερνοφάση την επόμενη φορά; Δηλαδή αντί για μπυραρία-ζύθο-λουκάνικο, να το πάμε σε ταβερνάκι-κρασί(ς)-μεζέ... ...τσίπουρα, ίσως;...
Αυτό είναι το πρώτο που κοιτάμε τώρα... Αλλά ο Ωδειοκωστάκης το έθεσε πολύ έμορφα... 8)marathon είπε:Nέος, δεν πά να διαβάσεις καλύτερα, να περάσεις τη τάξη...και τα λέμε...
Με την επάνοδο (ραντεβού τον Σεπτέμβρη) νομίζω ότι κάτι τέτοιο όχι απλώς προβλέπεται αλλά επιβάλλεται.