Μπυροποσία #9: ΠΑΝΚ Ή ΑΠΟΧΩΡΩ!

BigAlejandro είπε:
μα... χατζηγιαννης?

ειχες φοβια πως δεν θα βρουμε τραπεζι και ειπες να χρησιμοποιησεις το ονομα καποιου διασημου?

εδωσες και μικρο???
ΜΟΙΧΑΛΙΣ

Λαθος 1ο:

Δημοσιοποιησαμε τον τοπο το χρονο και τα ψευδονυμα οσων θα ειναι εκει...

Αμα το μαγαζι και τα γυρω στενα ειναι γεματα φανς :o που περιμενουν να μας ξεμαλιασουν τι γινεται?..Ε? ???

Λαθος 2ο:

Τους καναμε να νομιζουν οτι θα ειναι κι'ο Χ"γιαννης εκει... ;D

Το αποτελεσμα περιμενω να δω... ;D ;D

Η καλή μέρα απ'το πρωι φαίνεται. Ημέρα Μπυροποσίας. yann μην ανησυχείς καθόλου, ο harilatron μας έχει εφοδιάσει με ειδική cloaking συσκευή που ανέπτυξε όταν τον ξεμάλλιασε το τρελαμένο και φανατικό fanbase του όταν έκανε τα πρώτα μπεντς επί σκηνής. Ο Χατζηγιάννης είναι ΠΑΝΤΑ μαζί μας σ'αυτό το φόρουμ. Τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Πανταχού παρών, ο τα πάντα ορών.

Jasemeister είπε:
Η καλή μέρα απ'το πρωι φαίνεται. Ημέρα Μπυροποσίας. yann μην ανησυχείς καθόλου, ο harilatron μας έχει εφοδιάσει με ειδική cloaking συσκευή που ανέπτυξε όταν τον ξεμάλλιασε το τρελαμένο και φανατικό fanbase του όταν έκανε τα πρώτα μπεντς επί σκηνής. Ο Χατζηγιάννης είναι ΠΑΝΤΑ μαζί μας σ'αυτό το φόρουμ. Τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Πανταχού παρών, ο τα πάντα ορών.
Ο Κόμης Χαρίλατρον εννοείς!

Εσύ ΚΑΤΙ ξέρεις...έχεις και 3 κάρμα...σε εμπιστεύομαι τυφλά.

Αν μου πεις να αγοράσω Hello Kitty Ferrari, θα το κάνω.

Αν μου πεις να αυτοπυρποληθώ την ώρα που κομματιάζομαι επι σκηνής με μαχαίρια shogun σε μια προσπάθεια fluxus έκφρασης, θα το κάνω.

Αν μου πεις να ακούσω Κολπέυς, θα το κάνω.

ΤΕΛΟΣ

Και υπόψιν, τα πήρα (τα 3 μου) δίχως σεξουαλικές χάρες, όπως κάποιοι άλλοι.

kwstas79 είπε:
Ναι...σε πιστέψαμε...τα Avatar σου τα λένε όλα...

Το κούτελο μου είναι πιό καθαρό και από του Κόμη Χαρίλατρον.

Ορίστε και το βίντεο, για να δείτε ότι δεν λέω ποτές μου ψέμματα.

Θαυμάστε με πως σλαπππάρω το πεντάχορδό μου στινκ-γκέη.

Σιγα μην εισαι εσυ. ???

Αυτος ειναι ο Χαριλατρονιος. 8)

Γυαλιζει και κανει μπαμ απο μακρια. ;)

Τι συναισθημα....

αφου αναρωτιεσαι αν ζει η αν πεθανε

ωραιο οργανο ομως

kwstas79 είπε:
Aν εννοείς εμένα, το έκανα μόνο και μόνο για την κακομοίρα την κιθάρα μου. Ίσα ίσα για να αποκτήσει τους χαμβάκερους του '59 που τους είχε καημό.

page158_1.jpg

Έλα δω! Που πας;
;D

Αυτά τα πυκνά φρύδια μου θυμίζουν κάποιον αλλά δεν μου έρχεται τώρα....

Λοιπόν ποταπά κατακάθια της κοινωνίας 10μμ στο Beer Academy Ψυρρή. Μετρό Θησείο ή Μοναστηράκι. Τα λέμε σε λίγο  ;)

Παίδες υπενθυμίζω ότι στον ηλεκτρικό, οι σταθμοί Αγ. Ελευθέριος και Κ.ατω Πατήσια είναι ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ για σήμερα+αύριο+μεθαύριο!

Trending...

Νέα θέματα

Back