Eγω θα ειμαι Γιαννενα, αλλα κατα μεγαλη βδομαδα μερια και δε ξερω και ποτε/ποσο ακριβως. Οποτε δε βλεπω να βολευει...neeq είπε:Μηπως να καναμε κανα ομαδικο ντου στα Γιαννενα που είναι και ωραια πολη, να γίνουμε πολλες?![]()
Παιδια, Μ. Πεμπτη βραδυ καλα είναι να το κλείσουμε?elavd είπε:Από Μ.Πέμπτη έως και Τρίτη του Πάσχα (πιθανότατα) θα βρίσκομαι στο Βόλο.
Πιο πριν ή πιο μετά από αυτή την περίοδο, σας περιμένουμε (εγώ και η προσφάτως χωρισθήσασα ξαδέρφη μου) ;D
Φτου σου αγόρι μου...τι όρεξη ήτανε αυτή!!!Jasemeister είπε:υ.γ.3: δεν έφαγα απολύτως τίποτα (μη πιστέψετε το αντίθετο αν αρχίσουν οι κακές γλώσσες να ποστάρουν λασπολογίες).
ΟΚ, μας έπεισες...Jasemeister είπε:υ.γ.3: δεν έφαγα απολύτως τίποτα (μη πιστέψετε το αντίθετο αν αρχίσουν οι κακές γλώσσες να ποστάρουν λασπολογίες).
Δεν κατανάλωσα αλκοόλ, αλλιώς θα είχε λυθεί οριστικά και αμετάκλητα...υ.γ.4: φτάσαμε πολύ κοντά στο να λύσουμε το αιώνιο θέμα maple vs. rosewood αλλά μας τελείωσε η μπύρα.
10 ατομα ηπιατε μονο 10 λιτρα? Σα δε ντρεπεστε, μουσικοι σου λεει μετα... ;Dυ.γ.1: καταναλώθηκαν γύρω στα 10 λίτρα μπύρας.
Κάτσε ντε υπάρχουν και φθηνές Gibson ;Dmarathon είπε:Φτου σου αγόρι μου...τι όρεξη ήτανε αυτή!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλύτερα να σου αγοράζουν Gibson, παρά να σε ταϊζουνε!!!
Μα εσύ ήσουν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, είχες οπτική επαφή με το πιάτο μου ??? ;DΧελ γιέα...
Αν και ντεφορμέ λόγω ασθενείας, ομολογώ ότι ήταν καλή φάση...
ΟΚ, μας έπεισες...Δεν κατανάλωσα αλκοόλ, αλλιώς θα είχε λυθεί οριστικά και αμετάκλητα...
Έλα ντε...τουλάχιστον ο ένας κράτησε ψηλά τον πύχη ψηλά με τις 8 κοκακόλες ;D10 ατομα ηπιατε μονο 10 λιτρα? Σα δε ντρεπεστε, μουσικοι σου λεει μετα... ;D
Το πιάτο; Τα πιάτα εννοείς; ;DJasemeister είπε:Μα εσύ ήσουν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, είχες οπτική επαφή με το πιάτο μου ??? ;D
Με δίνει στεγνά ο άτιμος! Ου να σου πάει στραβά το refret! ;D ;D ;Dkultura είπε:Το πιάτο; Τα πιάτα εννοείς; ;D