Μπυροποσία #9: ΠΑΝΚ Ή ΑΠΟΧΩΡΩ!

Φωτο ή βίντεο έχουμε ή ΑΠΟΧΩΡΩ;; >:( ;D

Jase, για να κανονίζεται η επόμενη για την εβδομάδα του Πάσχα και συγκεκριμένα Παρασκευή-Σάββατο, 24-25 Απριλίου! ;D :)

Μη το αφήσουμε, δεν είναι μακριά! :o :)

;)

FatalV είπε:
Jase, για να κανονίζεται η επόμενη για την εβδομάδα του Πάσχα και συγκεκριμένα Παρασκευή-Σάββατο, 24-25 Απριλίου! ;D :)
Ναι!
Δύο μέρες είναι καλύτερα. Προτέινω να πάρουμε σκηνές και να στηθούμε έξω απο την μπυραρία με κουτάκια απο το περίπτερο μέχρι το βράδυ της 25ης όπου θα συνεχίσουμε.

Ή κατάλαβα λάθος πάλι ο ηλίθιος;

(24-25 είναι καλή ημερομηνία)

Και να... ρωτήσω βρε παιδιά: Με ή άνεφ συζήγου πάλι; (έχω να φάω βρίσιμο στο τέλος με την ίδια ερώτηση...)

Είμαι πανταχού παρών, πριν λίγο συγκεκριμένα βρισκόμουν μέσα στο λαμπάτο μου και ρύθμιζα το μπάιας μετρώντας τα ηλεκτρόνια καθώς πέρναγαν από τις τελικές  :P

Παιδιά για 24, 25 τελικά δεν θα μπορέσω, αν προτίθεται κάποιος να αναλάβει την οργάνωση για τις 24 ας προσφερθεί αλλιώς πάμε στην επόμενη επιλαχούσα ημέρα  ;)

Jasemeister είπε:
Παιδιά για 24, 25 τελικά δεν θα μπορέσω, αν προτίθεται κάποιος να αναλάβει την οργάνωση για τις 24 ας προσφερθεί αλλιώς πάμε στην επόμενη επιλαχούσα ημέρα  ;)
beer-bump.

24 του μηνού θα γίνει άλλο σόου.  :D

Θα κάνουμε το 1ο Αθηναικό Noiz Open Day.

Συνάντηση σε στούντιο για ανταλλαγή απόψεων, φιλοφρονήσεων, στιλέτων στη πλάτη, για τα όργανα μας αλλά και να ακούσουμε τη διαφορά μυθολογίας που γράφαμε με το πραγματικό αντικείμενο του πόθου του καθενός.

Περισσότερο σε λίγο.

Οπότε Μπυροποσία #9 για την Αθήνα μπαίνει στον πάγο μέχρι τον Μάιο.

Οι υπόλοιπες πόλεις κανονικά και σε λίγο θα βγάλουμε τα στοιχεία και γι'αυτές  ;)

yameth είπε:
24 του μηνού θα γίνει άλλο σόου.  :D

Θα κάνουμε το 1ο Αθηναικό Noiz Open Day.

Συνάντηση σε στούντιο για ανταλλαγή απόψεων, φιλοφρονήσεων, στιλέτων στη πλάτη, για τα όργανα μας αλλά και να ακούσουμε τη διαφορά μυθολογίας που γράφαμε με το πραγματικό αντικείμενο του πόθου του καθενός.

Περισσότερο σε λίγο.
Γιατί βρε παιδιά 24, παίζουν οι Four Wheel Drive στο Lazy. Δεν γίνεται άλλη μέρα?

Nestoras είπε:
Γιατί βρε παιδιά 24, παίζουν οι Four Wheel Drive στο Lazy. Δεν γίνεται άλλη μέρα?
1. Η διάρκεια θα είναι 7μμ - 11μμ

2. Δεν θα κοστίσει τίποτα.

Οπότε μετά τρέχουν όσοι γουστάρουν στο Lazy ή όπου αλλού γουστάρουν. ;)

yameth είπε:
2. Δεν θα κοστίσει τίποτα.
Και δεν θα φάμε-πιούμε τίποτα? Θα ξεραθεί το στόμα μας τόσες ώρες...ο άλλος τις προάλλες ήπιε 8 κοκακόλες!!!!

Μια κι είσαι στα μέσα και στα έξω στις διαφημιστικές, δεν κανονίζεις να μας φέρουν μερικά βαρελάκια μπύρα να φχαριστηθούμε όλοι;  ;)

marathon είπε:
Και δεν θα φάμε-πιούμε τίποτα? Θα ξεραθεί το στόμα μας τόσες ώρες...ο άλλος τις προάλλες ήπιε 8 κοκακόλες!!!!
Για να γλυτωσει το hangover..

Kαλο μου ακουγεται το "στουντιακο" οpen day,

μονο που πρεπει να βρεθει open air studio τοσο κοσμο... ;D

yameth είπε:
Μια κι είσαι στα μέσα και στα έξω στις διαφημιστικές, δεν κανονίζεις να μας φέρουν μερικά βαρελάκια μπύρα να φχαριστηθούμε όλοι;  ;)
+1. E... ζουζούνε;

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Φτάνει η ώρα της Μπυροποσίας, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι:

X-minor

neeq

George Kar

Εντελώς αυθαίρετα βάζω τον neeq υπεύθυνο της οργάνωσης μιας και ξέρω ότι το σφυράει το synth του  :P ;) :D :-*

Οργανωθείτε, ανοίξτε νέο θρεντ να το δουν και άλλοι από Σαλόνικα και πιείτε μπύρα!

ΒΟΛΟΣ!

Έχουμε:

George Kar (αυτό θα πει δίψα για μπύρα  ;D )

paranoid-gr

epiphobe

Εντελώς αυθαίρετα και πάλι υπεύθυνος ο paranoid-gr. Πείτε τα μέσω πμ και κανονίστε και κάντε ξεχωριστό θρεντ να σας δούνε κι άλλοι από Βόλο  ;)

Beers!

ΓΙΑΝΝΕΝΑ = elavd!

Λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει εδώ...επανέρχομαι εντός ολίγου.

Jasemeister είπε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Φτάνει η ώρα της Μπυροποσίας, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι:

X-minor

neeq

George Kar

Εντελώς αυθαίρετα βάζω τον neeq υπεύθυνο της οργάνωσης μιας και ξέρω ότι το σφυράει το synth του  :P ;) :D :-*

Οργανωθείτε, ανοίξτε νέο θρεντ να το δουν και άλλοι από Σαλόνικα και πιείτε μπύρα!
ειμαι κ εγω πλεον!  ;)

Eγω δε θα μπορεσω δυστυχως καθοτι σε 2 μερες φευγω. Στην καλοκαιρινη ομως...

Jasemeister είπε:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ = elavd!

Λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει εδώ...επανέρχομαι εντός ολίγου.
elavd πίνει, elavd κερνάει... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back