Ναι!FatalV είπε:Jase, για να κανονίζεται η επόμενη για την εβδομάδα του Πάσχα και συγκεκριμένα Παρασκευή-Σάββατο, 24-25 Απριλίου! ;D![]()
beer-bump.Jasemeister είπε:Παιδιά για 24, 25 τελικά δεν θα μπορέσω, αν προτίθεται κάποιος να αναλάβει την οργάνωση για τις 24 ας προσφερθεί αλλιώς πάμε στην επόμενη επιλαχούσα ημέρα![]()
Γιατί βρε παιδιά 24, παίζουν οι Four Wheel Drive στο Lazy. Δεν γίνεται άλλη μέρα?yameth είπε:24 του μηνού θα γίνει άλλο σόου.
Θα κάνουμε το 1ο Αθηναικό Noiz Open Day.
Συνάντηση σε στούντιο για ανταλλαγή απόψεων, φιλοφρονήσεων, στιλέτων στη πλάτη, για τα όργανα μας αλλά και να ακούσουμε τη διαφορά μυθολογίας που γράφαμε με το πραγματικό αντικείμενο του πόθου του καθενός.
Περισσότερο σε λίγο.
1. Η διάρκεια θα είναι 7μμ - 11μμNestoras είπε:Γιατί βρε παιδιά 24, παίζουν οι Four Wheel Drive στο Lazy. Δεν γίνεται άλλη μέρα?
Και δεν θα φάμε-πιούμε τίποτα? Θα ξεραθεί το στόμα μας τόσες ώρες...ο άλλος τις προάλλες ήπιε 8 κοκακόλες!!!!yameth είπε:2. Δεν θα κοστίσει τίποτα.
Για να γλυτωσει το hangover..marathon είπε:Και δεν θα φάμε-πιούμε τίποτα? Θα ξεραθεί το στόμα μας τόσες ώρες...ο άλλος τις προάλλες ήπιε 8 κοκακόλες!!!!
+1. E... ζουζούνε;yameth είπε:Μια κι είσαι στα μέσα και στα έξω στις διαφημιστικές, δεν κανονίζεις να μας φέρουν μερικά βαρελάκια μπύρα να φχαριστηθούμε όλοι;![]()
ειμαι κ εγω πλεον!Jasemeister είπε:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Φτάνει η ώρα της Μπυροποσίας, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι:
X-minor
neeq
George Kar
Εντελώς αυθαίρετα βάζω τον neeq υπεύθυνο της οργάνωσης μιας και ξέρω ότι το σφυράει το synth του![]()
![]()
:-*
Οργανωθείτε, ανοίξτε νέο θρεντ να το δουν και άλλοι από Σαλόνικα και πιείτε μπύρα!
elavd πίνει, elavd κερνάει... ;DJasemeister είπε:ΓΙΑΝΝΕΝΑ = elavd!
Λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει εδώ...επανέρχομαι εντός ολίγου.