- Πόντοι
- 138
Λεπον εγω ερχομαι στας Αθηνας 26 Δεκεμβριου κ φευγω 29 πρωι!
αμα τοτε κανονισετε τπτ φωναξτε! ;D
αμα τοτε κανονισετε τπτ φωναξτε! ;D
NΟΟΥ, γιου ντοντ γουαντ του ντου δατ, τραστ μι. Ισπέσιαλι ιν Άθενς.Nikolas είπε:Όπως είπα, είμαι μέσα, και καλώς ερχόντων των πραγμάτω μπορεί να έρθω και με ποδήλατο (!!!!) αναλόγως τον καιρό και τις αντοχές μου.
ΘΑ τρέχει μπύρα ακόμα και από νιπτήρες και τουαλέτες? WOW! Αυτό ξεπερνάει και τις πιο άρρωστες σκέψεις μου. Από την τουαλέτα πάντως δεν νομιζω να πιω. Από το νιπτήρα το συζητάμε...Jasemeister είπε:.................................
Κατόπιν συννενόησης και ευγενικής προσφοράς του NicolasAth72, το μαγαζί έχει ενημερωθεί για τις ποταπές ορέξεις μας και ετοιμάζεται πυρετωδώς. Η μπύρα θα ρέει άφθονη μέχρι και από τους νιπτήρες στις τουαλέτες ;D
.................................
σωθηκες... το μονο που ξερω ειναι οτι θα περναω απο εθνικη αμυνα στις 9.00 - 9.10 με κατευθυνση τη μπυραρια! αν θελουν 1-2 ατομα να τα μαζεψω μου ας στειλουν π.μ.Jasemeister είπε:Ναι με ηλεκτρικό πας μετά μετρό για Εθν. Άμυνα και από κει κάποιο λεωφορείο που ανεβαίνει ;D
Δηλαδή θα μας πει ο NicolasAth72 που είναι της περιοχής![]()
![]()
Μπατ... Ι ντου ιτ ολ δε ταιμ!bloody_sunday είπε:NΟΟΥ, γιου ντοντ γουαντ του ντου δατ, τραστ μι. Ισπέσιαλι ιν Άθενς.
Κατά 90% θα έρθω διπλός.Jasemeister είπε:kwstas79 που είσαι πουλάκι μου θα μας έρθεις και συ;;;
Η θα με χωρίσει δια παντώς! Στο κάτω κάτω δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι...!kwstas79 είπε:Πες της να έρθει, να δει πως είναι τα χειρότερα. Μετά θα αλλάξει άποψη για την ζωή, θα εκτιμάει τα πάντα περισσότερο.
Αφού μάλλον (more or less) θα είναι................ Τα θες κι εσύ μου φαίνεται.Nikolas είπε:αλλα σοβαρά, μην είναι το μοναδικό θυληκό σε 20 νοιζάδες, έτσι;
... και της δικιας μουNicolasAth72 είπε:πες της να ερθει να κανει παρεα στη δικια μου.... και στου κωστή ...