Μπυροποσία #8 - Πτώση τάσης

Λεπον εγω ερχομαι στας Αθηνας 26 Δεκεμβριου κ φευγω 29 πρωι!

αμα τοτε κανονισετε τπτ φωναξτε!  ;D

Nikolas είπε:
Όπως είπα, είμαι μέσα, και καλώς ερχόντων των πραγμάτω μπορεί να έρθω και με ποδήλατο (!!!!) αναλόγως τον καιρό και τις αντοχές μου.
NΟΟΥ, γιου ντοντ γουαντ του ντου δατ, τραστ μι. Ισπέσιαλι ιν Άθενς.

Λοιπόν πμ δε μου στείλατε ακόμη όλοι...

Μέχρι τώρα έχουμε:

1) NicolasAth72

2) NicolasAth72 guest

3) panagiotis

4) FatalV

5) dkall (σταθερή αξία)

6) wrtsxxx ?????

7) Nikolas

8) evris

9) evris guest

10) Vrass (σταθερότατη αξία)

11) audiokostas

12) audiokostas guest 1

13) audiokostas guest 2

όποιον ξέχασα να με ενημερώσει.

Στα maybe ο boukas με άλλα 2 άτομα.

Κατόπιν συννενόησης και ευγενικής προσφοράς του NicolasAth72, το μαγαζί έχει ενημερωθεί για τις ποταπές ορέξεις μας και ετοιμάζεται πυρετωδώς. Η μπύρα θα ρέει άφθονη μέχρι και από τους νιπτήρες στις τουαλέτες  ;D

Όσοι δεν έχετε στείλει πμ κάντε το please για να μην υπάρξουν μπερδέματα και γενικά επιβεβαιώστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προς εξασφάληση των κατάλληλων θέσεων, γιατί θα υπάρχει και άλλη μια μεγάλη παρέα στο μαγαζί εκείνο το βράδυ  ;)

I salute you all you dirty rotten scoundrels  8)

kwstas79 που είσαι πουλάκι μου θα μας έρθεις και συ;;;

Με συγκοινωνια παιζει να ερθουμε καπως? Απο Πειραια? ::)

Ναι με ηλεκτρικό πας μετά μετρό για Εθν. Άμυνα και από κει κάποιο λεωφορείο που ανεβαίνει  ;D

Δηλαδή θα μας πει ο NicolasAth72 που είναι της περιοχής  :) ;)

Jasemeister είπε:
.................................

Κατόπιν συννενόησης και ευγενικής προσφοράς του NicolasAth72, το μαγαζί έχει ενημερωθεί για τις ποταπές ορέξεις μας και ετοιμάζεται πυρετωδώς. Η μπύρα θα ρέει άφθονη μέχρι και από τους νιπτήρες στις τουαλέτες  ;D

.................................
ΘΑ τρέχει μπύρα ακόμα και από νιπτήρες και τουαλέτες? WOW! Αυτό ξεπερνάει και τις πιο άρρωστες σκέψεις μου. Από την τουαλέτα πάντως δεν  νομιζω να πιω. Από το νιπτήρα το συζητάμε... :P Αλλα να είναι και ο Κωστας79 μαζί για συμπαράσταση.

Jasemeister είπε:
Ναι με ηλεκτρικό πας μετά μετρό για Εθν. Άμυνα και από κει κάποιο λεωφορείο που ανεβαίνει  ;D

Δηλαδή θα μας πει ο NicolasAth72 που είναι της περιοχής  :) ;)
σωθηκες... το μονο που ξερω ειναι οτι θα περναω απο εθνικη αμυνα στις 9.00 - 9.10 με κατευθυνση τη μπυραρια! αν θελουν 1-2 ατομα να τα μαζεψω μου ας στειλουν π.μ.

παρτε κι αυτο επίσης  ... ( "Πώς να έρθετε στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε "Δημόκριτος")

ο κωστακης κανει πως δεν ακουει μου φαινεται... earnedil που εισαι ?

bloody_sunday είπε:
NΟΟΥ, γιου ντοντ γουαντ του ντου δατ, τραστ μι. Ισπέσιαλι ιν Άθενς.
Μπατ... Ι ντου ιτ ολ δε ταιμ!
Τωρα σοβαρά, έκανα μια ζωή ποδήλατο στο Γιάννενα, και έχω τώρα κι εδώ, που βαράω κατι 25 χμ (κατεβαίνω, πχ Γέρακα-Αμπελοκήπους). Είμαι αρκετά εξασκημένος με τους δρόμους κλπ. :)

Παρόλ'αυτά η προοπτική να οδηγάω ποδήλατο μεθυσμένος μου φαίνεται λίγο μαλακία... Καλά το αυτοκίνητο σκοτώνεις τον άλλο, αλλά με το ποδήλατο σκοτώνεσαι ο ίδιος!  :P (προφανώς χιούμορ κάνω... είμαι και σε δίετα, και καλά... θα χτυπήσω κάτι ΣΑΛΑΤΕΣ!  ;D ;D)

Jase, βγάλε τον fatal και βάλε απλά panagiotis guest........ ;)

οι guest παίζει να 'ναι και δύο....αύριο θα 'χω περεταίρω λεπτομέρειες.... 8)

Jasemeister είπε:
kwstas79 που είσαι πουλάκι μου θα μας έρθεις και συ;;;
Κατά 90% θα έρθω διπλός.

Αρα κατα 90% δε θα με σταματησει η τροχαία. ;D ;D ;D ;D

Χμμμ...

Η παρέα ειναι μόνο μουσικοί και μόνο άντρες, ή θα φέρετε και γυναίκες/γκόμενες/κυρίες/κλπ; Να πω στη γυναίκα μου να έρθει, ή θα φρικάρει;  :o

Πες της να έρθει, να δει πως είναι τα χειρότερα. Μετά θα αλλάξει άποψη για την ζωή, θα εκτιμάει τα πάντα περισσότερο.

kwstas79 είπε:
Πες της να έρθει, να δει πως είναι τα χειρότερα. Μετά θα αλλάξει άποψη για την ζωή, θα εκτιμάει τα πάντα περισσότερο.
Η θα με χωρίσει δια παντώς! Στο κάτω κάτω δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι...!  :P (οκ, θα τησ πω να έρθει, αλλα σοβαρά, μην είναι το μοναδικό θυληκό σε 20 νοιζάδες, έτσι;)

Nikolas είπε:
αλλα σοβαρά, μην είναι το μοναδικό θυληκό σε 20 νοιζάδες, έτσι;
Αφού μάλλον (more or less) θα είναι................ Τα θες κι εσύ μου φαίνεται.

Με το ποδήλατο κι οι δύο ;

Αυτό του Κώστα "κατα 90% θα είμαι διπλός", με μπέρδεψε... Ντάξει... δε θα έρθει. Και με τόσο σκατά καιρό, με το τουτού θα έρθω όχι το ποδήλατο... Είπαμε...

Κουφαλίτσα Νικολάκη, σου 'χω και δωράκια, άντε σου' φεξε.

NicolasAth72 είπε:
πες της να ερθει να κανει παρεα στη δικια μου.... και στου κωστή ...
... και της δικιας μου

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back