Μπυροποσία #8 - Πτώση τάσης

Εννοείται πως θα είμαι μέσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΟΥΟΥΣ!@!!!! ::) :D

Mε panagioti! 8)

Λοιπόν από τώρα εξηγούμαι:

Μπύρα όση θέλετε!! Κρεατάκι και μεζέδες διάφορους ΜΑΚΡΙΑ διότι είμαι σε νηστεία μέχρι τα Χριστούγεννα! 8). Παρόλα αυτά αν παίζει πατατούλα τηγανητή και καλαμαράκι ευπρόσδεκτα!

Ακούς κανιμόθριε;

Τσερεμόνη ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ, βγάλε τόπο γρήγορα! :)

Υ.Γ. Μενέλαε θα έρθεις; Επειδή δε σε είδα πουθενά...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Good Και γω θελω να ερθω αλλα δεν ξερω κανεναν :-[ σαν την μυγα μες στη μπυρα θα ειμαι ;D

oizgeorge είπε:
Good Και γω θελω να ερθω αλλα δεν ξερω κανεναν...
και εγώ δεν ξέρω κανένα...συνήθως δεν κάνω παρέα με παλιόπαιδα

oizgeorge είπε:
σαν την μυγα μες στη μπυρα θα ειμαι ;D
Οχι στη δική μου please

και εγώ δεν ξέρω κανένα...συνήθως δεν κάνω παρέα με παλιόπαιδα
Ωραία, είμαστε τουλάχιστον τρεις......

audiokostas είπε:
Οχι στη δική μου please
Εξαρταται απ το τι μπυρα πινεις!!!  ;D

Ωραία, είμαστε τουλάχιστον τρεις......
Αντε να ενωθουμε οι αγνωστοι  ;D 8)

Αφου μαζευομαστε πολλοι αγνωστοι, σα να ψηνομαι και γω...

...τον Yameth ξεχάσατε...(για να πληρώσει...)

Μη φοβάστε ρε που δεν ξερετε κανεναν, θα ξεχωρίζει το τραπέζι από τις άκρως ανθυγειινές φάτσες μας (αυτό το είχε πει κάποτε κάποιος γνωστός ταυρομάχος αν δεν κάνω λάθος...). Αν πάλι δεν μας καταλάβετε ούτε έτσι, ρωτήστε το μαγαζί, αυτοί θα μας εχουνε πάρει πρέφα. :P

Vrass είπε:
θα ξεχωρίζει το τραπέζι από τις άκρως ανθυγειινές φάτσες μας
Έχει δίκιο... Μην μου πείτε ότι δεν φαίνεται από μακριά η διαστροφή στο μάτι του ανθρώπου... ;D ;D ;D

index.php

Εκτός απροόπτου, I' ll be there, too...  :D

Κωστακη ....την κολυμπηθρα  , Jasse ....το πετραχηλι ,Vrass ..τα θυμιατηρια

Εχουμε  πολλαααααα βαπτισια .....

ο....καντηλαναφτης....

Το τσιγάρο στο τασάκι μου το ααφησέεεες

και την καρδιά μου πήηηρες

και μόονο με πααράτησες

καιαι πίνω μπύρες πίνω μπύρες πίνωω μπύυυρες

Μέσα και εγώ θορυβοποιοί μου.

Jasemeister είπε:
Παιδιά σε λίγο βγάζω την ημερομηνία. Μετά θα βάλω κάποιες προτάσεις για χώρο. Αν κάποιος έχει κάτι καλό να προτείνει ας το πει. Ψάχνουμε για μέρος κοντά σε συγκοινωνίες (μετρό, τραμ και λοιπές αστικά θαύματα φτιαγμένα ειδικά για τους (μ)πυρόπληκτους).

Θα ανοίξει επίσης νέο θέμα σε λίγο με την Μπυροποσία #8.666 Christmas Bundle για τους γιορτινούς πότες  ;)

Είσαστε αμετανόητοι και μ'αρέσει  ;D

Βουρ για μπύρα  8)
Να προτείνω Craft Αλεξάνδρας?? Εχει κοντά σταθμό Μετρό που λειτουργεί μέχρι τις 2.00 τις Παρασκευες και περνανε και μπόλικα ταξί από μπροστά. Τι λέτε? Επίσης Beer Academy στου Ψυρρή για τους ίδιους λόγους (πάω και με τα πόδια σπίτι από εκεί... :P)

Καλή ιδέα για Craft  ;)

To Beer Academy στου Ψυρρή που λες θα μας χωρέσει;

26 με 29 δεκεμβριου θα ειμαι στας Αθηνας!

οποτε εαν διοργανωσετε κατι εκεινη την περιοδο θα ερθω κ εγω! ;D

Μόλις κλείσουμε χώρο για τη #8 θα ξεκινήσω νέο θέμα για τη Μπυροποσία #8.666 Christmass Bundle που θα γίνει μάλλον τις μέρες που θα είσαι εδώ  ;)

Jasemeister είπε:
Καλή ιδέα για Craft  ;)

To Beer Academy στου Ψυρρή που λες θα μας χωρέσει;
Αναλόγως το πόσοι θα είμαστε. Αμα πάει όπως και οι προηγούμενες και κλείσουμε θα'μαστε οκ.

[offtopic]Επίσης πήρα επιτέλους τους μαγνήτες, οπότε να κανονίσουμε να κανουμε τη συνδεσμολογία γιατί είμαι κανιμόθριος και θα τα κάνω αιδίο-πηλίκιο[/offtopic]

Παιδιά προτείνω να κλείσουμε στην Craft για αυτή τη Μπυροποσία. Έχουμε πάει αρκετές φορές σε Beer Academy τελευταία.

All those in favor raise your glasses, otherwise suggest something else μέχρι την Κυριακή  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back