- Πόντοι
- 38
Μια θεση και για μενα παρακαλω, αλλα οχι κοντα σε παραθυρο!
και εγώ δεν ξέρω κανένα...συνήθως δεν κάνω παρέα με παλιόπαιδαoizgeorge είπε:Good Και γω θελω να ερθω αλλα δεν ξερω κανεναν...
Οχι στη δική μου pleaseoizgeorge είπε:σαν την μυγα μες στη μπυρα θα ειμαι ;D
Ωραία, είμαστε τουλάχιστον τρεις......και εγώ δεν ξέρω κανένα...συνήθως δεν κάνω παρέα με παλιόπαιδα
Εξαρταται απ το τι μπυρα πινεις!!! ;Daudiokostas είπε:Οχι στη δική μου please
Αντε να ενωθουμε οι αγνωστοι ;D 8)Ωραία, είμαστε τουλάχιστον τρεις......
Έχει δίκιο... Μην μου πείτε ότι δεν φαίνεται από μακριά η διαστροφή στο μάτι του ανθρώπου... ;D ;D ;DVrass είπε:θα ξεχωρίζει το τραπέζι από τις άκρως ανθυγειινές φάτσες μας
Να προτείνω Craft Αλεξάνδρας?? Εχει κοντά σταθμό Μετρό που λειτουργεί μέχρι τις 2.00 τις Παρασκευες και περνανε και μπόλικα ταξί από μπροστά. Τι λέτε? Επίσης Beer Academy στου Ψυρρή για τους ίδιους λόγους (πάω και με τα πόδια σπίτι από εκεί...Jasemeister είπε:Παιδιά σε λίγο βγάζω την ημερομηνία. Μετά θα βάλω κάποιες προτάσεις για χώρο. Αν κάποιος έχει κάτι καλό να προτείνει ας το πει. Ψάχνουμε για μέρος κοντά σε συγκοινωνίες (μετρό, τραμ και λοιπές αστικά θαύματα φτιαγμένα ειδικά για τους (μ)πυρόπληκτους).
Θα ανοίξει επίσης νέο θέμα σε λίγο με την Μπυροποσία #8.666 Christmas Bundle για τους γιορτινούς πότες
Είσαστε αμετανόητοι και μ'αρέσει ;D
Βουρ για μπύρα 8)
Αναλόγως το πόσοι θα είμαστε. Αμα πάει όπως και οι προηγούμενες και κλείσουμε θα'μαστε οκ.Jasemeister είπε:Καλή ιδέα για Craft
To Beer Academy στου Ψυρρή που λες θα μας χωρέσει;