- Πόντοι
- 38
Όχι, μια χαρά θυμάσαι... φύγανε, δεν υπάρχουν πια!!! Είχαν καταντήσει αηδία, σαν το βζζζζζζ ένα πράμα.longshadow είπε:Ρε σύ Bloody, δεν είχες αρκετά μακρύτερη κόμη??....λάθος θυμάμαι??
Ωραίες οι φωτό, κουκλιά βγήκαμε πάλι (όπως θα έλεγε και ο bloody)... ;D ;D ;D
Α, μήπως εννοείς αυτήν;; Όχι, δεν είμαι καθόλου κυριευμένος απ'τον Οξαποδώ. Κάποια στιγμή μιλούσα σε άγνωστες γλώσσες εξαφανισμένων πολιτισμών, αλλά αυτά τα κάνει η Biere du Demon που ήπια πρώτη (12 βαθμοί, παρακαλώ).Προσέξατε ότι κάποιοι από εμάς βγήκανε σε όλες τις φωτογραφίες με το μάτι του satan; Μήπως πρέπει να ανησυχώ για την πνευματική μου υπόσταση; ???
Αυτό κανείς δεν το ξέρει, οι μπυροποσίες χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο, σαν την διάρροια. Βασικά αυτοκανονίζονται, εμείς είμαστε οι ταπεινοί υπηρέτες τους.onarovatis είπε:Η επόμενη μπυροποσία περίπου πότε προβλέπετε να γίνει?
Για να μην παρεξηγούμεθα...bloody_sunday είπε:Πόσοι θα μαζευτούμε στην επόμενη κατά καλοκαιράκι μεριά με φόντο τη θάλασσα (ή καμιά λίμνη κύριε wannabe ταυρομάχε, you know who you are);
Καλή επιτυχία ΝΕΜΟ στις εξετάσεις σου!σκέψου ότι μετά σε περιμένουν 4 ολόκληροι μήνες ξεκούρασης!καλό κουράγιοNemOOO είπε:Λοιπον παιδες....Μετα τις πανελληνιες όντας offiially 18 αν εχω παει καλά....ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΩ.... (τον πρώτο γύρω);D ;D
4 ολόκληροι μήνες ακατάσχετης μπυροποσίας καλύτερα!bluesbreaker είπε:Καλή επιτυχία ΝΕΜΟ στις εξετάσεις σου!σκέψου ότι μετά σε περιμένουν 4 ολόκληροι μήνες ξεκούρασης!καλό κουράγιοΛοιπον παιδες....Μετα τις πανελληνιες όντας offiially 18 αν εχω παει καλά....ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΩ.... (τον πρώτο γύρω);D ;D!