Μπυροποσία #4: 100 bottles of beer on the wall

Η λίστα των πμ μέχρι τώρα:

1) kwstas79

2) Vrass

3) bloody_sunday

4) Earendil

5) menelaos

6) clouseau (maybe)

Ως απόλυτος Άρχων του Κακού

darth-vader.jpg

είμαι απογοητευμένος από την χαμηλή συμμετοχή. Τρίτη του Πάσχατος δε μου θέλατε όλοι;;;;

Για μαζευτείτε γιατί θα πάρω βρεγμένη τέλε...

Θα έρθουν και 3-4 φιλαράκια μου οπότε το φράγμα των 10 το σπάμε άνετα ;)

Άιντε shake your booty :D

FatalK και Alchemist που είστε παιδιά μου;;;

blind στείλε pm με το κινητό σου!

Η ώρα της κραιπάλης και του βζζζζ πλησιάζει. Εξοπλιστείτε με μπανάνες και κράνη.

jbslide.jpg

Μάγκες θα φέρω και φωτογραφική. Όποιος θέλει ας φέρει και αυτός.

*Το dress-code απαιτεί κουστούμι με γραβάτα-μπανάνα.

*Οι tele απαγορεύονται δια χοντρού maple μπράτσου 7 1/2" μετά vintage ταστακίων.

Άψογα λοιπόν! Εγώ (μάλλον με τον clouseau) θα έρθουμε αργότερα όμως, λόγω υποχρεώσεων! Πάντως μέχρι τις 11 θα είμαι/είμαστε σίγουρα εκεί ;)

Μάγκες όλα είναι κομπλέ! Από τις 9μμ στην Ταρ (εγώ θα είμαι λίγο πιο νωρίς εκεί)!

Beeers!

καλα να περασετε,χρονια πολλα σε ολους btw.

Αφηστε ενα τριανταφυλλο στη θεση που θα καθομουν (διπλα στον yameth)

Ακόμα και όταν λείπεις γλύφεις κόσμο για κάρμα; Καρμόπ****α!

kwstas79 είπε:
Ακόμα και όταν λείπεις γλύφεις κόσμο για κάρμα; Καρμόπ****α!
Κώστα άστον!

Με την υπογραφή που είχε πριν λίγο καιρό, μάθαμε όλοι τι δουλειά κάνει για να βγάζει το μεροκαΡματο...

Καλά να περάσετε boys!!! Πιείτε και μια Paulaner στην υγειά μου!!!

Περιμένουμε paparazzi-κές φώτος... 8)

Κρίμα ρε παίδες, κι εγώ θα 'θελα να 'ρθω αλλά τέτοιες μέρες όλοι κάπου είμαστε.

Πιείτε και μια οποιαδήποτε ντραφτ και για μένα!

Υ.Γ.Blue είσαι σημείο αναφοράς κι ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι... ;) :)

Έχασες αρχηγέ! ;) Εγώ μόλις γύρισα (ο Jase είχε την ευγενή καλοσύνη να γυρίσει εμένα και τον bloody σπίτια μας, αλλιώς ακόμη θα έτρεχα - thanks man!) και επιστρέφει κι αυτός σπίτι του να ανεβάσει το ένα εκατομμύριο φωτογραφίες που μας πήρε σήμερα!!!

υγ. για να δείτε ποιος έφαγε τα πάντα!!!

menelaos είπε:
επιστρέφει κι αυτός σπίτι του να ανεβάσει το ένα εκατομμύριο φωτογραφίες που μας πήρε σήμερα!!!
Αναμένουμε εναγωνίως!!!

υγ. για να δείτε ποιος έφαγε τα πάντα!!!
Εγώ δε χρειάζεται να δω. Είμαι σίγουρος ποιος τα έφαγε...;D

Όχι πραγματικά δεν το βρίσκεις. Αλλά έχουμε αδιάψευστα ντοκουμέντα, όσο κι αν θα προσπαθήσει να σας πείσει πως μεροληπτούσαμε!!!!

καλά, έχουμε κατακαεί. Γυρνάμε από τη μπυροποσία του noiz 2:30 και καθόμαστε στο pc για να μπούμε στο noiz!!!! Ωραία :)

Εγώ δίνω πρωϊνό report από τη μπυροποσία γιατί χθες δεν άντεχα να ανοίξω PC όταν πήγα σπίτι! :-[

Πρέπει να πω ότι μπήκα ελαφρώς σφήνα καθώς το πήρα απόφαση μετά από παρότρυνση του Earendil (σε δίνω και πάλι), για λόγους υγείας την έβγαλα με μία μπύρα (και αυτή από τις ελαφριές) και ήμουν ο πρώτος που αποχώρησε, κάπου μιάμιση ώρα μετά την άφιξη.

Ωραία περάσαμε όμως! Χάρηκα που γνώρισα τον Jasemeister, τον Clouseau και τον Bloody, χάρηκα που ξαναείδα τον Κώστα, τον Vrass και τον dkall (Μενέλαο και Earendil τους περνάω στο ντούκου). Nice stuff λέμε...

Υ.Γ. Θέλω να δω φάτσες, φέρτε τις φωτό!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν κοιτάξετε προσεκτικά την φωτό, θα εμφανιστεί η καλύτερη κιθάρα του κόσμου.

hxxp://galleries.penthouse.com/galleries/ph21554L-3/L/08.jpg

Καλημέρα.......  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο jase είπε ότι θα τις ανέβαζε χθες, αλλά μάλλον έκανε το φυσιολογικό και ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ  ;D ;D ;D Οπότε περιμένουμε σήμερα :)

Trending...

Νέα θέματα

Back