Ειναι παραπλανητικο ομως. Διοτι δεν δινει αθροιστικά στοιχεια. Ετσι καθε καλλιτεχνης εμφανίζεται να εχει και μικροτερες πωλησεις με τον χρονο.
Αρα δειχνει στιγμιαια ας πούμε τις πωλησεις και πόσο πυροτεχνημα μπορει να ειναι καποιος και όχι αν εχει διαρκεια
Γιατί είναι παραπλανητικό; Δεν είχε στόχο να δείξει τις συνολικές πωλήσεις 50 ετών, αλλά τις ετήσιες τάσεις, και μάλιστα ανά τρίμηνο..
Εντάξει, λογικό να μπερδευτείς.Ε... εμενα με παραπλανησε...
Νομιζα οτι θα δω πως κυμαίνονται οι συνολικες πωλησεις και πως επηρεάζονται οι πωλησεις των παλιων κολοσσων απο τους διάττοντες αστερες
Ε... εμενα με παραπλανησε...
Νομιζα οτι θα δω πως κυμαίνονται οι συνολικες πωλησεις και πως επηρεάζονται οι πωλησεις των παλιων κολοσσων απο τους διάττοντες αστερες
Στιγμιαια ισως. Οπως δειχνει το γράφημα. Οπως λενε οτι πριν μια βδομαδα ο τάπερ επισκιασε τον Μικη. Σιγα μην ιδρωσει τ αυτι υου ψηλου επειδη ο αλλος λεει σε ασματα αυτα που λενε τα 11χρονα στο διάλειμμαΑν λαβω υποΠσιν την συμμορια των αρχικαγκουραιων (με το παπι με την φτιαγμενη εξάτμιση και το μαλλί μοϊκανα που ειναι σαν να το εχει γλυπΣει μαϊμου) που ακουνε ΤΡΑΠ απο το...... μεγαφωνο του κινητου κατω απο το μπαλκονι μου στα 1300 db καθε μεσημερι στις 15.00 , μαλλον την εχουνε κατσει την βαρκα οι παλαιοι....κολοσσοί.....
το μαλλί μοϊκανα που ειναι σαν να το εχει γλυπΣει μαϊμου
ο αλλος λεει σε ασματα αυτα που λενε τα 11χρονα στο διάλειμμα
Εσύ δεν ήσανε που έπαιζες ΠΑΝΚ κάποτες ασούμε?
Αν δεν δω βιβλιάριο δε με πειθειςΚι αυτός ο άλλος is laughing all the way to the bank.
Επιχείρηση είναι, όχι τέχνη.
ΦιλοςΓέροντας.
Φιλος
Στα χρονια μου τα βιβλιαρια γραφονταν με το χερι.
Να τα λεμε αυτα....
Φιλος
Στα χρονια μου τα βιβλιαρια γραφονταν με το χερι.
Να τα λεμε αυτα....