Μετά από ώριμη σκέψη 4 λεπτών και 37 δευτερολέπτων, αποφάσισα να ξεκινήσω τις διαδικασίες για την αγορά της πρώτης μου κιθάρας. Βλέπετε, βαρέθηκα να καβατζώνω κιθάρες φίλων και να πρέπει να διακόπτω τον οίστρο μου γιατί πρέπει να τις επιστρέψω! :lol:
Αν πάρω ηλεκτρική, θα πάρω κάποια Tele-style γιατί εδώ και καναδυό χρόνια τις έχω απωθημένο τις Tele. Επειδή τα διαθέσιμα φράγκα δεν είναι πολλά και οι γνώσεις μου πάνω στην κιθάρα είναι ελάχιστες, σκεφτόμουν μια εκ των:
Harley Benton HBT16BE και
Squier Affinity Tele Butterscotch Blonde.
Για να πω την αλήθεια, η Benton μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και η τιμή της επίσης. Μήπως όμως αξίζει να πάω στη Squier που είναι θεωρητικά "the real deal" (καθότι Fender στην ουσία) και να μη λυπηθώ τα 60 επιπλέον ευρώ;
Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, μόνο να παίζει σχετικά αξιοπρεπώς και να μην έχει σοβαρά κατασκευαστικά προβλήματα που θα με δυσκολέψουν στην πρώτη μου μακροχρόνια εμπειρία με κιθάρα.
Α, δεκτές και εναλλακτικές που μου διαφεύγουν καθότι αδαής επί του θέματος!
Βοηθήστε τον άσχετο πληκτρά! :lol: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Αν πάρω ηλεκτρική, θα πάρω κάποια Tele-style γιατί εδώ και καναδυό χρόνια τις έχω απωθημένο τις Tele. Επειδή τα διαθέσιμα φράγκα δεν είναι πολλά και οι γνώσεις μου πάνω στην κιθάρα είναι ελάχιστες, σκεφτόμουν μια εκ των:
Harley Benton HBT16BE και
Squier Affinity Tele Butterscotch Blonde.
Για να πω την αλήθεια, η Benton μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και η τιμή της επίσης. Μήπως όμως αξίζει να πάω στη Squier που είναι θεωρητικά "the real deal" (καθότι Fender στην ουσία) και να μη λυπηθώ τα 60 επιπλέον ευρώ;
Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, μόνο να παίζει σχετικά αξιοπρεπώς και να μην έχει σοβαρά κατασκευαστικά προβλήματα που θα με δυσκολέψουν στην πρώτη μου μακροχρόνια εμπειρία με κιθάρα.
Α, δεκτές και εναλλακτικές που μου διαφεύγουν καθότι αδαής επί του θέματος!
Βοηθήστε τον άσχετο πληκτρά! :lol: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...