- Πόντοι
- 423
εντάξει, μαλλον το κλον είναι καλύτερο
Αλλά πολλά τα φράγκα.
Θα πάρω το καρότο.
Στο κάτω κάτω αν πεινάσεις....
Τόσοι κλώνοι του κλόουν, υπάρχουν, γιατί πρέπει να σκάσει κάποιος… 5 χιλιάρικα για το αυθεντικό…;
εντάξει, μαλλον το κλον είναι καλύτερο
Αλλά πολλά τα φράγκα.
Θα πάρω το καρότο.
Στο κάτω κάτω αν πεινάσεις....
Τοσα ts mini υπάρχουν,γιατί κάποιος πρέπει να πάρει τον κλώνο ενος κλόουν?Τόσοι κλώνοι του κλόουν, υπάρχουν, γιατί πρέπει να σκάσει κάποιος… 5 χιλιάρικα για το αυθεντικό…;
Αν και βγαινουμε of topic, μιας και αναφερθηκε απο τον @Άγιος , ανελυσα παραπάνω πώς το χρησιμοποιώ σαν booster (και το έχω αναπόσπαστο κομμάτι στο rig μου πλεον), όποιος θέλει το δοκιμάζει, άλλωστε ειναι ευρέως διαδεδομενο πεταλι (οκ, το Rocktron που εχω δεν ειναι και τοσο).Το Metal Zone μου,το έχει τα τελευταία 20 χρόνια ένας φίλος στην καλλιθέα,οπου του το δάνεισα και φοβόμουν μήν τυχών και μου το φέρει πίσω.
Εφαγέ και αυτό κανένα hype απο κανέναν διαφημιστή,γιατί χειρότερο distortion παίζει να μήν έχει περάσει από τα χέρια μου.
Θυμάμαι να το συγκρίνω με ένα λαμπάτο της mesa και ήθελα να πάρω ένα σκεπάρνι και να το κάνω χίλια κομμάτια.
Τι υπερφυσικό κρύβεται πάλι μέσα σε αυτό,oπου μπορεί να απελευθερωθεί με σκοτεινές τέχνες και σατανικούς συνδιασμούς στα knobs?
Καλά εννοείται πως δεν αξίζει 5.000 σαν εργαλείο ήχου. Απ' την άλλη με το που το δοκίμασα κατάλαβα αμέσως ότι κάνει στον ήχο κάτι που δεν κάνει κανένα άλλο πετάλι. 'Εχουν υπάρξει πρόβες που το έχω always on και αυτό εως τώρα μόνο με το KLON έχει συμβεί και με την πρωτη έκδοση του ZVEX SHO (αυτή που καιγότανΔεν έχει mojo, δεν είναι ένα πετάλι που βλέπεις συχνά στα pedalboards γνωστών κιθαριστών (μόνο κάποιοι συνήθεις ύποπτοι, Bonammassa κτλ), υπάρχει πολύ πιο sought after εξοπλισμός σε αυτή την τιμή που ΟΝΤΩΣ και καταγεγραμμένα χρησιμοποιείται κατα κόρον από πασίγνωστους μουσικούς στο στούντιο ή στο σανίδι.
Πχ μ 5.000 θα προτιμούσα να αγόραζα μια LP Custom ή μια PRS Custon 24 ή έναν 70's Marshall και θα μου περισσεύαν και λεφτά, αντί να πάρω ένα πετάλι που μόνο του έχει δημιουργήσει το τεχνητό αυτό hype αλλά δεν το βλέπουμε και τόσο συχνά ''επί τω έργον''.
Ποιος είπε κάτι τέτοιο?Ουδέποτε το σύγκρινα με το centaur, άλλωστε δεν το εχω δοκιμασει το τελευταιο καν...
Διάβασε το manual.Σε καμία περίπτωση.Α, και το metalzone ειναι preamp, οχι distortion pedal,
Συνήθως,τα καλά πράγματα στον ήχο μοιάζουν κάπως έτσι
Προβολή συνημμένου 51244
Και παίζουν κάπως έτσι
Το μόνο σίγουρο,αλλά θα εμπιστευτώ καλύτερα κάτι που λειτουργεί αποδεδειγμένα ακόμη και σήμερα.Δεν διαφωνώ κάθετα αλλά είσαι ξεχασμένος σε μια άλλη εποχή, καλά είναι και αυτά αλλά φτάνει πια
Φοριουνται και στο δεξί, σαν κόσμημαΤί κοινό έχουν το Rangemaster με το Metal Zone…? Είναι και τα δύο, εξαιρετικά για… ξύρισμα.
Επισης, μπορείς να κάνεις mod στο metal Zone, να ακούγεται σαν Rangemaster.Τί κοινό έχουν το Rangemaster με το Metal Zone…? Είναι και τα δύο, εξαιρετικά για… ξύρισμα.
Χωρις να ειμαι ειδικος το ξύρισμα, θυμάμαι παλιά ισως και λιγο πριν το metal ζώον, είχε και η Ibanez ένα ξυριστικο που λεγόταν Black NoiseΕπισης, μπορείς να κάνεις mod στο metal Zone, να ακούγεται σαν Rangemaster.
Ενα βόλιουμ κι ένα ον/οφφ χρειάζεσαι μόνο. Τι να τα κάν'ς τόσα κουμπιά ασούμε.
Προβολή συνημμένου 51247
Εγώ πάλι ενθυμούμαι και το διαβόητο Heavy Metal της Boss να είναι εξαιρετικό για κόντρα ξύρισμα.θυμάμαι παλιά ισως και λιγο πριν το metal ζώον, είχε και η Ibanez ένα ξυριστικο