new product Behringer Klon Overdrive

Νέα προϊόντα
εντάξει, μαλλον το κλον είναι καλύτερο
Αλλά πολλά τα φράγκα.
Θα πάρω το καρότο.
Στο κάτω κάτω αν πεινάσεις....

Τόσοι κλώνοι του κλόουν, υπάρχουν, γιατί πρέπει να σκάσει κάποιος… 5 χιλιάρικα για το αυθεντικό…;

Το Metal Zone μου,το έχει τα τελευταία 20 χρόνια ένας φίλος στην καλλιθέα,οπου του το δάνεισα και φοβόμουν μήν τυχών και μου το φέρει πίσω.
Εφαγέ και αυτό κανένα hype απο κανέναν διαφημιστή,γιατί χειρότερο distortion παίζει να μήν έχει περάσει από τα χέρια μου.
Θυμάμαι να το συγκρίνω με ένα λαμπάτο της mesa και ήθελα να πάρω ένα σκεπάρνι και να το κάνω χίλια κομμάτια.
Τι υπερφυσικό κρύβεται πάλι μέσα σε αυτό,oπου μπορεί να απελευθερωθεί με σκοτεινές τέχνες και σατανικούς συνδιασμούς στα knobs?

Το Metal Zone μου,το έχει τα τελευταία 20 χρόνια ένας φίλος στην καλλιθέα,οπου του το δάνεισα και φοβόμουν μήν τυχών και μου το φέρει πίσω.
Εφαγέ και αυτό κανένα hype απο κανέναν διαφημιστή,γιατί χειρότερο distortion παίζει να μήν έχει περάσει από τα χέρια μου.
Θυμάμαι να το συγκρίνω με ένα λαμπάτο της mesa και ήθελα να πάρω ένα σκεπάρνι και να το κάνω χίλια κομμάτια.
Τι υπερφυσικό κρύβεται πάλι μέσα σε αυτό,oπου μπορεί να απελευθερωθεί με σκοτεινές τέχνες και σατανικούς συνδιασμούς στα knobs?
Αν και βγαινουμε of topic, μιας και αναφερθηκε απο τον @Άγιος , ανελυσα παραπάνω πώς το χρησιμοποιώ σαν booster (και το έχω αναπόσπαστο κομμάτι στο rig μου πλεον), όποιος θέλει το δοκιμάζει, άλλωστε ειναι ευρέως διαδεδομενο πεταλι (οκ, το Rocktron που εχω δεν ειναι και τοσο).

Ουδέποτε το σύγκρινα με το centaur, άλλωστε δεν το εχω δοκιμασει το τελευταιο καν...

Α, και το metalzone ειναι preamp, οχι distortion pedal, κανονικα συνδεεται στο fx return του εκαστοτε ενισχυτη για να το ακουσεις "σωστα".

@manosx δεν ξέρω αν το έβαλες στην τύχη το τραγούδι η το γνωρίζεις, αλλά ο Pat'o'Brien (πρώην κιθαρίστας των cannibal corpse) όντως χρησιμοποιούσε ένα mt-2 σαν booster μπροστά από τον Triple Rectifier του...

Δεν έχει mojo, δεν είναι ένα πετάλι που βλέπεις συχνά στα pedalboards γνωστών κιθαριστών (μόνο κάποιοι συνήθεις ύποπτοι, Bonammassa κτλ), υπάρχει πολύ πιο sought after εξοπλισμός σε αυτή την τιμή που ΟΝΤΩΣ και καταγεγραμμένα χρησιμοποιείται κατα κόρον από πασίγνωστους μουσικούς στο στούντιο ή στο σανίδι.

Πχ μ 5.000 θα προτιμούσα να αγόραζα μια LP Custom ή μια PRS Custon 24 ή έναν 70's Marshall και θα μου περισσεύαν και λεφτά, αντί να πάρω ένα πετάλι που μόνο του έχει δημιουργήσει το τεχνητό αυτό hype αλλά δεν το βλέπουμε και τόσο συχνά ''επί τω έργον''.
Καλά εννοείται πως δεν αξίζει 5.000 σαν εργαλείο ήχου. Απ' την άλλη με το που το δοκίμασα κατάλαβα αμέσως ότι κάνει στον ήχο κάτι που δεν κάνει κανένα άλλο πετάλι. 'Εχουν υπάρξει πρόβες που το έχω always on και αυτό εως τώρα μόνο με το KLON έχει συμβεί και με την πρωτη έκδοση του ZVEX SHO (αυτή που καιγόταν:eek:).

Επίσης είναι ΤΟ boost για metal. Κι έχω δοκιμάσει τα πάντα από TS9 - DS1 - HM2 - Fuzz Faces και καμιά δεκαριά Treble Boosters. Μου έχει ξεφύγει το Metal Zone γιατί το είχε ένας συνκιθαρίστας όταν ήμουν 18 χρονών και με το που το άκουσα ήξερα ότι είναι το ένα πετάλι που δε θα χρειαστεί να αγοράσω ποτέ 😅

Οπότε φυσικά πιστεύω ότι αξίζει να δώσει κάποιος 5k για να πάρει το αυθεντικό, αν βρει κάποιο παλιό χρυσό και του περισσεύουν για ρισκαδόρικη επένδυση. Σε όλους τους υπόλοιπους αρκεί ένας καλός κλώνος. Της Behringer, στα clips τουλάχιστον, δε με έχει πείσει.

:ROFLMAO:

Metal zone booster μπροστα απο triple rectifier

:ROFLMAO:

ΘΕΟΙ :ROFLMAO:

( Τους εχω δει και live, ισως το καλυτερο παικτικα ακραιο συγκροτημα που εχω ακουσει σε συναυλια, εχω δει πολλους καλους καφροπαικτες αλλα αυτοι επαιζαν σα ρομποτ).

Ουδέποτε το σύγκρινα με το centaur, άλλωστε δεν το εχω δοκιμασει το τελευταιο καν...
Ποιος είπε κάτι τέτοιο?
Αν εχεις καταλάβει,το διαφημιστής είναι για αυτούς στο youtube,οχι για εμάς εδώ μέσα.
Εμείς εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε και παραδόξος,έχουμε όλοι δίκιο :ROFLMAO:

Α, και το metalzone ειναι preamp, οχι distortion pedal,
Διάβασε το manual.Σε καμία περίπτωση.
Αυτός των Canniball Corpse αν πρόσεχε λίγο καλύτερα τις διατροφικές του συνήθειες,θα ήξερε οτί το πετάλι οι λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας το χρησιμοποιούμε σαν distortion.
Γι αυτό εμείς πάμε 150 χρονών και αυτός τρώει τους συμμαθητές του.

Συνήθως,τα καλά πράγματα στον ήχο μοιάζουν κάπως έτσι
image.webp

Και παίζουν κάπως έτσι

Συνήθως,τα καλά πράγματα στον ήχο μοιάζουν κάπως έτσι
Προβολή συνημμένου 51244

Και παίζουν κάπως έτσι

Δεν διαφωνώ κάθετα αλλά είσαι ξεχασμένος σε μια άλλη εποχή, καλά είναι και αυτά αλλά φτάνει πια

Ενεργοποίηση soft germanium diodes κοντά στο feel των NOS, με δυναμική αποκρισιμότητα
Trusted reviews δηλώνουν ότι ο ήχος είναι εντυπωσιακά κοντά, με Germanium soft‑clipping diodes που “seem responsive enough to allow for very dynamic playing”

Βελτιωμένο headroom +18 V.

Solid σασί (μεταλλικό) και buffered bypass ανθεκτικό για live χρήση.

Δεν διαφωνώ κάθετα αλλά είσαι ξεχασμένος σε μια άλλη εποχή, καλά είναι και αυτά αλλά φτάνει πια
Το μόνο σίγουρο,αλλά θα εμπιστευτώ καλύτερα κάτι που λειτουργεί αποδεδειγμένα ακόμη και σήμερα.

Με το ένα γράφονται ακόμη και σήμερα επιτυχίες και το άλλο αποτελεί μια κινηση ματαιοδοξίας προσωπικά για εμένα,χωρίς να έχει κάτι να επιδείξη μουσικά,σε βαθμό που θα γίνει δεκτό σαν βασικός εξοπλισμός ενός στούντιο.
Ασχέτος τιμής.
Εχουν και πιό ακριβα πράγματα μέσα.

Το Rangemaster αποτελεί πρωτόκολο σε κιθάρες που ψάχνουν συγκεκριμένο ήχο,αυτό ίσως δέν είναι γνωστό.
Για αυτό το έχουν οι Metallica και ομοίος οι Αrctic Monkeys π.χ
Οι Q.O.T.S.A και ο Eric Clapton
Οι Hives και οι Rage.
Οι Slayer και ο Nicolas Jaar.
Οι Sleep Talken (oh yes) και οι Monster Magnet
Σχεδόν όλο το κλασσικό ροκ και μέταλ έχει περάσει μέσα απο αυτό και όλη η μπλούζ σκηνή,η Surf σκηνη της αμερικής και γενικά,πράγματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό δέν καταφέρνουμε να αντιγράψουμε αλλά αντί να τα αντιγράψουμε και να κανουμε καλύτερα,εμείς απλά δυναμώσαμε την ένταση και κόψαμε τις δυναμικές από τα κομμάτια.
Μωρέ εξέλιξη!

Τί κοινό έχουν το Rangemaster με το Metal Zone…? Είναι και τα δύο, εξαιρετικά για… ξύρισμα.
Επισης, μπορείς να κάνεις mod στο metal Zone, να ακούγεται σαν Rangemaster.

Ενα βόλιουμ κι ένα ον/οφφ χρειάζεσαι μόνο. Τι να τα κάν'ς τόσα κουμπιά ασούμε.

1749533123026.jpeg

Επισης, μπορείς να κάνεις mod στο metal Zone, να ακούγεται σαν Rangemaster.

Ενα βόλιουμ κι ένα ον/οφφ χρειάζεσαι μόνο. Τι να τα κάν'ς τόσα κουμπιά ασούμε.

Προβολή συνημμένου 51247
Χωρις να ειμαι ειδικος το ξύρισμα, θυμάμαι παλιά ισως και λιγο πριν το metal ζώον, είχε και η Ibanez ένα ξυριστικο που λεγόταν Black Noise

θυμάμαι παλιά ισως και λιγο πριν το metal ζώον, είχε και η Ibanez ένα ξυριστικο
Εγώ πάλι ενθυμούμαι και το διαβόητο Heavy Metal της Boss να είναι εξαιρετικό για κόντρα ξύρισμα.

Αυτα όλα πρέπει να τα καταγράψουμε στο θέμα για το παραδοσιακο ξύρισμα.

Αυτο ήταν καλύτερο. Το Ibanez ήταν πλαστικο και δεν ήταν για πολλά πολλά. Δεν αντεχε το υπηρεσιακο αρβυλο του Heavy Metal

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back