Επίσης' date=' για να πειραματιστείς μπορείς να πάρεις ένα βυσματάκι απο καρφί αρσενικό σε δύο θυλικά, να συδέσεις κατευθείαν παράλληλα και να δείς άν και πώς επηρεάζεται ο ήχος. κόστος 1 ευρώ.[/quote']
φοβαμαι πως κατι τετοιο δεν κανει![]()
Σίγουρα δεν κάνει' date=' θα ακούγεται η κιθάρα σου βέβαια αλλά ο ήχος θα είναι εντελώς μαύρο χάλι.[/quote']
Βασικά δεν κάνει επειδή οι μαγνήτες σου δεν μπορούν να οδηγήσουν και τις 2 εισόδους μαζί (και τα καλώδια που οδηγούν σε αυτές). Ο ήχος θα ακούγεται σαν να έχεις κλείσει κάπως το tone και λίγο πιο κάτω σε ένταση. Όχι ότι δεν θα ακούσεις τίποτα.
Φαντάσου (ένα υδραυλικό ανάλογο) ότι είναι σαν να προσπαθείς με ένα λεπτό σωληνάκι να τροφοδοτήσεις με νερό 2 βρύσες ταυτόχρονα. Όταν ανοίξουν και οι 2, η πίεση θα πέσει πολύ.
Αν όμως το σήμα είναι buffered π.χ. μετά από ένα πεταλάκι δεν θα έχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Ίσως να προκύψει κάποιο πρόβλημα με θόρυβο αν δημιουργείται κάποιο ground loop αλλά όχι πρόβλημα λόγω της υψηλής αντίστασης εξόδου της κιθάρας. (Δεν χρειάζεται to σήμα να πάει σε επίπεδα line ή headphones).
Τώρα με το πεταλάκι που αγόρασες....μπορείς να το γυρίσεις πίσω? Αν ναί πάρε ένα καλό πεταλάκι (όχι κανένα true bypass όμως) και αυτή τη διχάλα μπορείς να του τη βάλεις στην έξοδο.
Στο manual πάντως λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό!
http://www.behringerdownload.de/DI20/DI20_ENG_Rev_A.pdf
Εκτός από αυτό' date=' μπορεί, φυσικά, να το χρησιμοποιήσεις και σαν DI box για 2 πηγές![/quote']
ΟΚ, άμα το ξέρεις σίγουρα ...τι να πώ :wink:
Απλά είχα την εντύπωση ότι βάζει 2 out για κάθε in, εκ των οποίων το ένα out είναι ballanced. :wink:
Κάτσε να δούμε:
Plusyear, τι άλλα καλούδια έχεις, και τί ενισχυτές είναι αυτοί οι 2?
Αυτό που λές Κώστα δεν νομίζω να κάνει.
Εγώ θα έλεγα να κάνει το βήμα να δώσει λίγο παραπάνω λεφτά και να πάρει ένα λίγο καλύτερο πεταλάκι που θα του μείνει έτσι κι αλλιώς.
Π.χ. http://www.thomann.de/gr/boss_ch1_super_chorus.htm (89 Ευρώ)
Αυτό έχει έξοδο για 2 ενισχυτές' date=' και είναι και boss. Επιπλέον αν κάποια στιγμή αποφασίσει να παίξει με ένα ενισχυτή (και όχι με 2) δεν θα του είναι άχρηστο. :wink:
EDIT: Με πρόλαβε o takisam :wink:[/quote']
στα 69 Ε μπορω να παρω κ ενα morley ABY
τωρα για να το επιστρεψω αυτο δεν πιστευω να μπορω γιατι το εχω ανοιξει ηδη τι κουτι
anyway thanks guys
Plusyear' date=' τι άλλα καλούδια έχεις, και τί ενισχυτές είναι αυτοί οι 2?[/quote']
εχω ενα vetta και ενα gt-8 -> τελικο -> 4*12
Plusyear' date=' τι άλλα καλούδια έχεις, και τί ενισχυτές είναι αυτοί οι 2?[/quote']
εχω ενα vetta και ενα gt-8 -> τελικο -> 4*12
Όταν λές GT-8?
Και θέλεις να κάνεις split το σήμα υποθέτω πριν το GT-8 για να χρησιμοποιήσεις τα εφφέ του vetta σε καθαρό σήμα έτσι?
Μπορείς να ορίσεις το effect loop του GT-8 να είναι στην αρχή (πριν από όλα τα άλλα effects preamps κλπ...) και να πάρεις το σήμα από το send του GT-8 και να το στείλεις στο vetta. :wink:
Αν δεν θέλεις να το κάνεις έτσι' date='πάρε ένα ABY box όπως ειπώθηκε προηγουμένως. :wink:[/quote']
ενδιαφερουσα η ιδεα σου!!δεν το ειχα σκεφτει με το loop
θα το τσεκαρω αυριο κιολας!!!
Merci!!