- Πόντοι
- 428
Να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις και η ευδαιμονία θα έρθει. Δεν κάνουμε ότι μας λένε. 4 χρόνια διακυβέρνηση αριστεράς μας πήγε 100 χρόνια πίσω.
Τώρα πάμε από την πρεσβυτέρα στην εφοπλιστέρα???Χαχαχαχαχα
Φίλτατε άνθρωπε με τη μοναδική λάμψη,
βλέπω με συμπάθεια όσα κατά καιρούς γράφεις και σε κατανοώ, μιας και μεγαλώσαμε στην ίδια χώρα με τα γνωστά μετεμφυλιακά σύνδρομα, πήγαμε στα ίδια αριστερόστροφα σχολεία,Ωδεία,Πανεπιστήμια.
Σκέψου μία φορά που έπαιζα στην Πολωνία και είδα ανθρώπους με λουλούδια και στεφάνια στα χέρια, πίστεψα ότι έχουν καμιά θρησκευτική γιορτή, αλλά αυτοί τιμούσαν τους νεκρούς τους(ονομαστικά) στο Κατίν, που εμένα στην
Η ίδια πνευματική πρωτοπορία που είδε "συνωστισμό" στην Σμύρνη...
Περιύβριση νεκρών και αισχρή προπαγάνδα θα χαρακτήριζαν τα παραπάνω αλλού,
αλλά όχι στην Ελλάδα της επαναστατικότητας του
Κοντολογίς, βγες από τα νοητικά και φυσικά σύνορά σου.
Πήγαινε στην Πράγα πάνω στο λόφο Λέτνα, έχει ένα κόκκινο μεγάλο μεταλλικό πράγμα που πάει πέρα δώθε και κάτι μετράει..
Πήγαινε στο Βερολίνο στο Παλάτι των Δακρύων..
Ρώτα απλό κόσμο που έζησε στο πετσί του και τα δύο καθεστώτα, να σου πει αν έχουν τελικά διαφορές και ίσως σώσεις την παρτίδα στο τέλος..
Δεν φταις εσύ, έτσι μας μάθανε από παιδιά, όποιος σώθηκε από την πνευματική λαίλαπα της μεταπολίτευσης σώθηκε από μόνος του και σου το λέω χωρίς να έχω καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας.
Απλά βλέπω και φίλους μου να υποστηρίζουν θέσεις σαν τις δικές σου, θέσεις που αν πας να τις υποστηρίξεις στο πρώην μπλοκ θα σου φορέσουν ζουρλομανδύα.
Ξέρω ότι είμαι off topic,αλλά on topic έγραψε ο trolley ότι ήθελα να γράψω.
Απλά είσαι συμπαθής φυσιογνωμία, κρίμα να πληρώνεις την ατυχία να έχεις διαπαιδαγωγηθεί στην Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας.
Μπορείς να σωθείς ακόμη..