• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Bass Pedalboards

JAM Dynassor --> JAM Boomster --> T-Rex Bass juice --> EHX Nano Bassballs

Dynassor και boomster πάντα ανοιχτά.

Είχα κάποτε και το JAM Fuzz Phrase στην έκδοση για μπάσο το οποίο πούλησα. Επίσης ένα digidelay το οποίο τα 'φτυσε για κάποιο λόγο, όπως και ένα flanger της DOD.

Θα 'θελα κάποια στιγμή ένα αναλογικό delay και δη το Llama του JAM.

Κατά τ' άλλα είμαι υπερκαλυμμένος...

ευχαριστω Νικο θα τον εχω στα υποψιν αν τυχει να τον βρω θα τον δοκιμασω αλλιως αναγκαστικα παω για ακριβοτερες λυσεις.

ας πω και γω λοιπον το pedalboard μου.

εχω λιγα πραγματα τα οποια ομως μου χρειαζονται στο 100% κι αυτο πιστευω ειναι το πιο σημαντικο. σιγουρα θα εχουμε συναντησει ολοι μας τυπους η ακομα και φιλους μας που αγοραζουν αγοραζουν και ξαναμανα αγοραζουν πεταλια που στην τελικη τους ειναι αχρειαστα. δευτερο πολυ σημαντικο ειναι καποιος να εχει επιλεξει το καταλληλο πεταλακι για τον ηχο που θελει να φτιαξει.

εχω τα εξης:

boss volume pedal (FV-500-L)

boss bass parametric eq (PQ-3B)

boss bass chorus (CEB-3)

boss chromatic tuner (TU-2)

και ολα αυτα σε gator θηκη με εναν boss μετασχηματιστη

εχω στην κατοχη μου επισης και το boss loop station (RC-2) το οποιο δεν μου ταιριαζει και φυσικα δεν εχει μπει στο pedalboard οπως και το boss bass synth (SYB-5) το οποιο ποτε μου δε το χρειαστηκα και το γυρισα.

σαν μελλοντικες αγορες σκεφτομαι εναν compressor και ενα octaver κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι της ebs τα οποια εχω δοκιμασει και με καλυπτουν 100%

επιτελους ηρθε και η βαλιτσα απο Αγγλια και μπορω να ποζαρω κι εγω :P

εχουμε και λεμε

bass--->korg DT-10 tuner--->ebs valvedrive preamp--->line 6 MM4 modulation-->amp

ολα πανω σε ενα kinsman pedalboard

22160038.jpg

24747701.jpg

προς το παρον ειμαι καλυμενος με αυτα τα λιγα ισως να προστεθει ενας compressor στο κοντινο μελλον ;D

Το νεο μου pedalboard πλεον και με παντοφλα...θα αλλαξει συντομα αφου παω για νεα θηκη και καποια νεα πεταλακια...

το πως τα βολεψα ολα αυτα ειναι θαυμα!!!

Picture_294.jpg

Αφού πούλησα όλο μου τον εξοπλισμό (εκτός από το fuzz), αγόρασα μια πεταλιέρα, την πούλησα, αγόρασα άλλη πεταλιέρα, την πούλησα και ξαναέφτιαξα ένα μικρό pedalboard.

Πλέον και μέχρι να την κάνω θα παίζω με τα εξής απλά:

Korg Pitchblack -> Sanford and Sonny Bluebeard Fuzz -> Eden WTDI

Εδώ είναι (παλι) το δικό μου μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν.

1.Korg Pitchblack Tuner

2.Digitech Bad Monkey

3.Ibanez Phat-Hed PD7

4.Big Muff Sovtek Clone

5.Electro Harmonix Bass Big Muff

6.Electro Harmonix Nano Bassballs

7.Ibanez Synthesizer Bass SB7

8.Digitech Bass Multi Chorus

9.Joyo Tremolo

10.MXR Phase 100

11.MXR Micro Flanger

12.Boss Bass EQ GEB-7

13.Ibanez Delay-Echo DE7

DSC02714_small.jpg

hot_sauce είπε:
μάλλον θες μεγαλύτερο board :P
Μάλλον, αλλά ένα μεγαλύτερο  pedalboard δεν θα χωρούσε στην θήκη που ήδη έχω.

Άσε που αν μου κάτσει  καλά σαν ήχος ο κλώνος του ρώσικου big muff (τον έφτιαξε πρόσφατα ένας φίλος και ακόμα το ψάχνω) το κανονικό είτε θα παροπλιστεί είτε θα πουληθεί.

free image hosting

μετα απο μερικες αλλαγες εχουμε και λεμε

bass--> korg dt-10-->boss ph3-->demeter compulator(clone)-->ebs valvedrive-->digitech bad monkey(modded)-->amp

Να κάνω κι εγώ ένα update...

Bass -> Sennheiser instrumernt port wireless -> Behringer MIC200 (ως limiter) -> EHX Bass Blogger (στην λειτουργία drive) -> Joyo phaser -> Behringer BDI

Τα πάντα ΜΟΝΙΜΑ ανοιχτά εκτός από το phaser που το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια...

Έχουμε και λέμε

-> Pitch Black-> Mark Bass Compressore-> ART Studio V3 και από εδώ ένα πάει direct στο Palmer stereo DI-> amp input

Το υπόλοιπο path συνεχίζει από το δεύτερο Out του ART-> Boss OC 3-> TC Electronics C/F-> EH Small Stone-> Boss CEB 3-> TREX Sensewah-> TC Electronics Nova Repeater-> Palmer stereo DI-> amp send

Thats_it.jpg

Να και το δικο μου "αναλογικο" pedalboard (υπαρχει ετοιμοπολεμη και μια ντιτζιταλε Boss ME50B) και να σας πω την αληθεια μαλλον βγαζω πιο φυσικους, οργανικους και μουσικους ηχους απο αυτην παρα απο τα πεταλακια... Τεσπα, το παιδευω το πραμα και τουλαχιστον με τα passive μπασα μου ακουγεται αρκετα καλα. Η σειρα ειναι: GFS Tuner > Ibanez Synthesizer Bass > EHX Bassballs > EBS Octabass > Boss Limiter Enhanvcer > Woolly Mammoth clone Fuzz > Joyo California (Mesa Boogie) Distortion > EBS Unichorus > EHX Memory Toy.

BTW Αντι για την ΜΕ50Β τι αλλο θα μου προτεινατε και να εχει και XLR εξοδο. Ψηνομαι για το Zoom B3...

DSC_8072.JPG

petersp είπε:
Να και το δικο μου "αναλογικο" pedalboard (υπαρχει ετοιμοπολεμη και μια ντιτζιταλε Boss ME50B) και να σας πω την αληθεια μαλλον βγαζω πιο φυσικους, οργανικους και μουσικους ηχους απο αυτην παρα απο τα πεταλακια... Τεσπα, το παιδευω το πραμα και τουλαχιστον με τα passive μπασα μου ακουγεται αρκετα καλα. Η σειρα ειναι: GFS Tuner > Ibanez Synthesizer Bass > EHX Bassballs > EBS Octabass > Boss Limiter Enhanvcer > Woolly Mammoth clone Fuzz > Joyo California (Mesa Boogie) Distortion > EBS Unichorus > EHX Memory Toy.

BTW Αντι για την ΜΕ50Β τι αλλο θα μου προτεινατε και να εχει και XLR εξοδο. Ψηνομαι για το Zoom B3...
ωραιο στησιμο ολα συμμαζεμενα(οχι σαν τη δικια μου) :P

το joyo δουλευει καλα σε μπασο.δεν ψαλιδιζει τις χαμηλες συχνοτητες?

Οχι μονο δεν κοβει τα μπασα, αλλα δυσκολευομαι να τα συμμαζεψω μερικες φορες. Συνηθως το Bass nob ειναι μεταξυ 9 - 10 o clock. Θελω να παρω αυτο καποια στιγμη αλλα τα πολλα λεφτα...

http://www.thomann.de/gr/rodenberg_gas_808b.htm

244w0wi.jpg

Signal chain: TC polytune > Boss OC-2 > Joyo UD > MXR Bass Envelope Filter > Empress Compressor > Way Huge Swollen Pickle > Way Huge Pork Loin > Joyo American Sound > Boss BF-2 > MXR Phase 90 > Boss CE-5 > Tech21 VT Bass D.I. > amp

Χειροποίητα καλώδια Sommer Spirit XXL με Hicon pancake jacks. Pedaltrain PT-1 HC.

:)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
23
Εμφανίσεις
3K

Trending...

Νέα θέματα

Back