Ωραιότατο πετάλι απλά δεν κολλούσε με τον ακατάδεχτο σε πετάλια ampeg b100r....To fuzz του δεν έλεγε και μάλιστα αν απο drive το γύριζες σε fuzz 'επρεπε να παίξεις με το tone και το volume αλλιώς τρίριζε λιγουλάκι!το drive του πάντως ήταν πολύ ωραίο και μου άρεσε περισσότερο απο το bass big muff....Papalampraina είπε:Ερώτηση προς τους κατόχους του Bass Blogger της ΕΗΧ.
Τι λέει σαν πετάλι; Έχω ακούσει αρκετές αρνητικές κριτικές, χωρίς να το έχω ακούσει ο ίδιος. Δεν ψάχνομαι να το πάρω γιατί με το fuzz που έχω είμαι υπερκαλυμένος, αλλά έχω την απορία εδώ και καιρό.
αυτό είναι αλήθεια και καλά κάνει ,έτσι και αλλιώς είναι ''εφφετζίδικος'' από μόνος τουkorakios είπε:με τον ακατάδεχτο σε πετάλια ampeg b100r
πολυ καλο θεμα να περνουμε καμια ιδεα και οι υπολοιποι.εγω προσφατα αρχισα να χτιζω πεταλιερα γιατι οπως και να το κανουμε κρινεται απαραιτητη.
προς το παρων λοιπον
1)korg dt-10
2)ebs valvedrive
εντως ολιγων ημερων προστειθεται και ενα wah(εχω ανοιξει threat αν θελετε να μου προτεινετε κατι ;D)
και αργοτερα κανα 2 ακομα
τελικα αποφασισα να μην βαλω(ακομα τουλαχιστον)το wah στην αλυσιδα μου αλλα ενα phaser η καποιο αλλο modulation πεταλι γιατι ταιριαζει περισσοτερο στα θεματα της μπαντας...
Γαμ@@@το pedalboard φίλος...Σύντομα θα ανεβάσω και εγώ φωτογραφία του δικού μου γιατί τώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου(καθάρισμα,ΞΕκαθάρισμα,)και το ξανασυναρμολογώ οπότε,stay tuned...RegJohn είπε:
Το delay στο μπάσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάάάάάάάάρα πολλούς τρόπους οι οποίοι ποικίλουν ανάλογα με το είδος μουσικής που παίζει ο καθένας μας...Εγώ προσωπικά το delay το πήρα επειδή το βρήκα σε καλή τιμή και σκέφτηκα πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πειραματιστώ με αυτό και τελικά μου βγήκε σε καλό γιατί τελικά χρειάστηκε(το δεύτερο κομμάτι που ετοιμάζουμε με το συγρότημα έχει intro με delay) οπότε δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά...Βέβαια και η σωστή χρήση του είναι και θέμα υπομονής και επιμονής πολλές φορές...Αν υπάρχουν αυτά και βρίσκεσαι μαζί με το groupάκι σου στο επίπεδο να γράψεις ένα κομμάτι από το μηδέν τότε,και με λίγη φαντασία θα το λατρέψεις...koomis είπε:Έχω μία ερώτηση να κάνω. Το delay στο μπάσσο τι μπορεί να το θέλει κανείς? ??? ???
Δεν έχω καμία πρόθεση να ειρωνευτώ όποιον έχει, απλά δεν καταλαβαίνω σε τι ήδη μουσικής μπορεί να ταιριάξει και σε τι κομμάτια. Πραγματικά έχω την απορία.
Έχω δύο delay στο σπίτι και βρίσκω ποτέ κάποιο λόγο να τα χρησιμοποιήσω με το μπάσσο, εκτός και αν θέλω να σαχλαμαρίσω λιγάκι ;D ;D ;D Μου φαίνεται ότι αν επιχειρήσω να βάλω delay στο μπάσσο, το μόνο που θα καταφέρω θα είναι μία μεγάλη βαβούρα μέσα στο κομμάτι.