- Πόντοι
- 16
Ωραιότατο πετάλι απλά δεν κολλούσε με τον ακατάδεχτο σε πετάλια ampeg b100r....To fuzz του δεν έλεγε και μάλιστα αν απο drive το γύριζες σε fuzz 'επρεπε να παίξεις με το tone και το volume αλλιώς τρίριζε λιγουλάκι!το drive του πάντως ήταν πολύ ωραίο και μου άρεσε περισσότερο απο το bass big muff....Papalampraina είπε:Ερώτηση προς τους κατόχους του Bass Blogger της ΕΗΧ.
Τι λέει σαν πετάλι; Έχω ακούσει αρκετές αρνητικές κριτικές, χωρίς να το έχω ακούσει ο ίδιος. Δεν ψάχνομαι να το πάρω γιατί με το fuzz που έχω είμαι υπερκαλυμένος, αλλά έχω την απορία εδώ και καιρό.
με την ευκαιρία να πω και τι είχα:
bass blogger/big muff
ebs multi comp
Dunlop bass Q CRYBABY
digitech x-series multi chorus
πεταλιέρα korg axb1 για reverbs/delays και
behringer bass synth...
Για να μη χάνω το σήμα στο δρόμο είχα και το line-selector της boss ;D
Μετά πήρα τη line6 m9 αλλά ξενέρωσα που δεν είχε dry mix για τα drive της,;άθλια phazer/chorus,μέτρια flangers(εκτώς απο ένα),μέτρια delay...Το looper της περίμενα να επηρεάζεται απο το tap tempo αλλά μπα!Βέβαια το octaver της ήταν απλά τέλειο και είχε ένα πολύ ψυχεδελικό reverb...(κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα)
Τώρα έχω μόνο το bass-synth ,θα του προσθέσω ενα expression pedal και θα πάρω ένα καλό delay και ένα reverb της behringer(RV600 για το space mode)
Πάντως μου έκανε καλό που έπαιζα καρφί στον ενισχυτή για μεγάλο διάστημα γιατί μαθαίνεις να βγάζεις τις ψυχεδέλειες του οργάνου άμεσα!