Σε πάω... ;Daudiokostas είπε:http://www.dv247.com/guitars/ibanez-agb200-semi-acoustic-bass-guitar-transparent-brown--46506
Βγές και συ στο Κουρμπ(η)έτι και πάρε κάτι ποιοτικό, εύκολο, σκάφος, με δύο μαγνήτες και απίστευτη τιμή για αυτό που παίρνεις.
Απλά πράγματα.;D
Aν θές κι άλλο δανεικό υπάρχει πεντάρι άταστο πανάλαφρο custom shop....trigga είπε:Παιδια μπορειτε να προτεινετε κανενα μπασο?
Αυτα που θελω να κανει ειναι:
1)οικονομικο
2)αλαφρυο
3)με κατευθυνση φανκ,λατιν,τζαζ
4)ευκολο μανικι,ταστιερα
Εχω ενα δανεικο παλιο aria pro τωρα εδω κ ειναι πολυ δυσκινητο.Εχω γινει Σουβλακος στα σουβλακια για να το βαραω.Στο λαιβ ειχα δανεικο ενα soundκατι by ibanez.Ηταν αλαφρυο εκεινο κ γενικα μαρεσε.Ειχε πολυ μικρο σωμα κ μου φανηκε κ απο ταστιερα οτι παιζοταν.Πρεπει να ηταν καμποσων ετων κ εκεινο.
Και για fretless ζαχαρωνω αλλα δεν ξερω ποσο ειναι δυνατο το σλαπαρισμα.Δεν εχω δοκιμασει να δω πως παει.Μια βολτα στα μαγαζια θα μας πεισει γι αυτο αλλα αναφερθειτε κι εσεις να παρω μια ιδεα.
Ρε Trigga, αφού έχεις τη πηγή δίπλα σου, κάνεις θέμα που φτάνει τις 5 σελίδες?......Ημαρτον.studio54GR είπε:Aν θές κι άλλο δανεικό υπάρχει πεντάρι άταστο πανάλαφρο custom shop....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωπας τι εχουμε εδω?Ερχεσαι λάρισα ή να ρθω εγω?Ωρε αταστρο τι λες τωρα θα γινω τζάκος ο παστόριος?studio54GR είπε:Aν θές κι άλλο δανεικό υπάρχει πεντάρι άταστο πανάλαφρο custom shop....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα εμείς φταίμε. Στο τέλος θα πάρω εγώ μπάσο.marathon είπε:Ρε Trigga, αφού έχεις τη πηγή δίπλα σου, κάνεις θέμα που φτάνει τις 5 σελίδες?......Ημαρτον.
Ναι ρε Studio, να του το πάς στη πόρτα του και να έχεις αλλάξει και χορδές...και που είσαι, να πάς πλυμένος....Ξανά ήμαρτον!!!!trigga είπε:Ερχεσαι λάρισα ή να ρθω εγω?
Ναι ρε συ πλάκα πλάκα έτσι θα του το πάω.... Με ολόφρεσκες Flatwood και από service μ@μ@το.....marathon είπε:Ναι ρε Studio, να του το πάς στη πόρτα του και να έχεις αλλάξει και χορδές...και που είσαι, να πάς πλυμένος....Ξανά ήμαρτον!!!!
-100Evilnye είπε:Μπα εμείς φταίμε. Στο τέλος θα πάρω εγώ μπάσο.