βασικο χωρις μπαταρια παιδια.Μην εχουμε κ τπτ προβληματα.Εχω κ την εντυπωση πως τα ακουμπας κ βογκανε αμα τα σλαπαρω με τα οικοδομικα μου χερια θα peakαρει ολο το τετραγωνο.
βασικο χωρις μπαταρια παιδια.Μην εχουμε κ τπτ προβληματα.Εχω κ την εντυπωση πως τα ακουμπας κ βογκανε αμα τα σλαπαρω με τα οικοδομικα μου χερια θα peakαρει ολο το τετραγωνο.
To Casady είναι θάνατος, αλλά αν δεν κατέχεις από ρύθμιση 3-point γέφυρας, θα έχεις ψηλό action. Και χλωμό να βρεις μάστορα που να ξέρει τα κόλπα (αλλαξοκωλιές στα saddles κλπ).
Πλάκα κάνεις; Κατέχω το συγκεκριμένο εις διπλούν (στα 2 βασικά χρώματα που βγαίνει, metallic gold και black) ήδη από το 1998 που πρωτοβγήκε. Καταπληκτικό μπάσο, long scale, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (εμ, signature ειναι) και το μανίκι δεν είναι καθόλου παχύ. Εντάξει, δεν είναι Ibanez που είναι στο πάχος ξυραφιού, αλλά σαν Fender μοιάζει.
Αρκετά ελαφρύ, λίγο neck heavy (λίγο όμως), low impedance pickup με varitone 3 θέσεων για αλλαγή impedance, set neck.
Πολύ ιδιότροπος ήχος όμως, ή θα τον αγαπήσεις ή θα τον μισήσεις. Πολύ low low end που δεν το κουμαντάρεις εύκολα (αλλά σε καμία περίπτωση mudbucker στυλ - έχω Rivoli για αυτή τη δουλειά ;D ) και πολύ ογκώδες σώμα που θα δυσκολέψει πολλούς.
Δοκιμάστε το οπωσδήποτε πριν το πάρετε, μπορεί να μη σας αρέσει καθόλου, δεν είναι το average bass...
PS: Το action μπορεί να ρυθμιστεί αρκετά χαμηλά από το χρήστη, δεν είναι και τόσο δύσκολη η 3-point γέφυρα. Εγώ το έχω σε σημείο επικίνδυνο για ταστάρισμα...
δυσκολο για δοκιμη στον κασίδη.Αρα μαλλον τον αποκλειω προσωπικα, εκτος να ερθετε βολτα λαρισα να δειτε το αλογακι σουζα κ σας το κλεψω για λιγα λεπτα.
Τώρα να πω την κακία μου; Όταν κυνηγούσα να το πάρω το 1998, πήρα στο Bon Studio και ρώτησα. "Δεν το έχουμε, ούτε και πρόκειται να το φέρουμε ποτέ, κύριε", μου απάντησαν. "Γιατί βρε παιδιά;", ρώτησα αφελώς εγώ. "Γιατί κύριε είναι μπάσο του ενός εκατομμυρίου (δραχμών τότε), κανείς δεν πρόκειται να το αγοράσει" ήταν η αποστομωτική απάντηση. "Χμμ... και αν το έκανα παραγγελία;" συνέχισα εγώ. "Και πάλι δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα το φέρουμε σίγουρα, θα πρέπει να μας δώσετε προκαταβολή <insert μεγάλο ποσό here> και βλέπουμε!".
"Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ", είπα, και τότε ανακάλυψα το internet shopping (το Musik Produktiv, τότε το σωτήριο έτος 1998 δεν είχε και πολλά...).
@Trigga: ψήνουμε ένα live στη Λάρισα με το νέο έτος... και πάντα παίζω με το Black Casady (με αυτήν τη μπάντα). Έλα να δεις (αν δε βιάζεσαι να πάρεις τώρα)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.