Εγώ τους pearl jam δεν τους άκουγα στην αρχή από αντίδραση, για άλλο (βλαμμένο) λόγο.Pearl Jam και Alice In Chains.
Ήμουν πολύ σκλΕρος για να ακούω τέτοια πράματα.
Μετά έβαλα μυαλό.
Δεν σολάρει τίποτα συγκινητικό,
πιθανότατα μπορείς να παίξεις αυτά που παίζει με δύο χρόνια χαζομαθημάτων κιθάρας
Δεν μιλησα για το αν σου αρεσει.Τι σημαίνει είναι διάνοια.Αν δεν σου αρέσει μια μπάντα δεν σου αρέσει.Εννοεις πριν δεν σου άρεσε και τώρα σου αρέσει;
Ναι εντάξει καταλαβαίνω τι λες απλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αυτά αν δεν μου αρέσει η μουσική.Δεν μιλησα για το αν σου αρεσει.
Μιλησα για την εκτίμηση που τους εχεις πλεον.
Πχ και τωρα δεν ακουω φανατικα beach boys, αλλα πλεον τους θεωρω διανοιες. Πριν τους θεωρουσα μπαντουλα της σειρας.
Δηλαδη σαν μουσικοι που ειμαστε (νομιζω εδω οι περισσοτεροι) μπορουμε να "διακρινουμε" και να εκτιμησουμε σε μια μπαντα και αλλα χαρακτηριστικα που δεν απτονται μονο στο γουστο (οπως σε εναν απλο ακροατη).
Συνθεση, ενορχηστρωση, παραγωγη, εκτελεση κλπ
.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως κι αυτό γινόταν από τους Beach Boys.Ναι εντάξει καταλαβαίνω τι λες απλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αυτά αν δεν μου αρέσει η μουσική.
Πόσο μάλλον για την παραγωγή που γίνεται από τρίτους .
Νομιζω το ερωτημα ηταν σαφέστατοΤι σημαίνει είναι διάνοια.Αν δεν σου αρέσει μια μπάντα δεν σου αρέσει.Εννοεις πριν δεν σου άρεσε και τώρα σου αρέσει;
Ενταξει εδω κατι θεματακια υπαρχουν. Συνθεση πχ ήταν 100% Brian στίχοι τουλαχιστον στα αριστουργηματα εξωτερικοι και εκτελεστικα επισης 100% εξωτερικοι. Βεβαια μονο για τα φωνητικα δινει κανεις ρεσταΣυνθεση, ενορχηστρωση, παραγωγη, εκτελεση κλπ
.
Ειμαι συχγωρεμενος τωρα.
Prince.
+1Αλλά εμένα ακόμα δεν μ' αρέσει.
Αλλά αδιαμφισβήτητα, τελικά, πρέπει να τον κατατάξουμε στις ιδιοφυΐες.