Μπάντα ή μουσικός που είχατε υποτιμήσει.

Άλλος υποτιμημένος, άλλος υπερτιμημένος ...

Τώρα με τις ανατιμήσεις από Οκτώβριο να δείτε τι έχει να γίνει.

Τους dream theater.παρα το εκθαμβωτικό τους παίξιμο δεν μπορούσα να ακούσω καθόλου τον labrie με συνέπεια να αγνοω πολύ από το υλικό τους.τεσπα τον συνήθισα..

Εγώ αντιθέτως είμαι υπερτιμημένος. 
Breaking news: Αναστάτωση στις (μουσικές) αγορές. Ο sir Apos σύμφωνα με τους Moody's και S&P, χάνει την ΑΑΑ αξιολόγηση, αλλά παραμένει με θετικό outlook.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομίζω πολλοί κιθαρίστες έχουμε υποτιμήσει τους U2 και συγκεκριμένα τον Edge. 

I mean... τον ακούς μια και λες ε ο τύπος κρύβεται πίσω από έναν τοίχο delay. Δεν σολάρει τίποτα συγκινητικό, πιθανότατα μπορείς να παίξεις αυτά που παίζει με δύο χρόνια χαζομαθημάτων κιθάρας κλπ...

Κι όμως, μιλάμε για έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ήχους κιθάρας μέσα στα πρώτα δύο δευτερόλεπτα, τεράστια εμπορική επιτυχία, διάρκεια, σίγουρα άφησε το στίγμα του. Respect

Εξομολογηθειτε τις αμαρτιες σας εδω.
Απελευθερωθειτε.
Ακούω John Mayer φανατικά αν και δεν είμαι 16χρονο teenage girl. 

Ούφ το'πα, έφυγε 

Ούφ το'πα, έφυγε 

Βάλε κι εμένα μέσα. John Mayer, Ariel Posen, Joey Landreth (+ Bros Landreth) ακούω σχεδόν καθημερινά.

Ούφ το'πα, έφυγε 
Δεν εννοουσα ως "αμαρτια", κατι που ακους και "ντρεπεσαι" για αυτο.
Εννοουσα την "αμαρτια" που αναφερεται στον τιτλο, να ειχες υποτιμησει μια μπαντα/καλλιτεχνη για καιρο και αισθανεσαι λιγο τυψεις για αυτο.

Αλλα δεν πειραζει, πες τα, βγαλε απο μεσα σου οτι κι αν σε βαραινει. ?
50€

.

Αλλα δεν πειραζει, πες τα, βγαλτα απο μεσα σου. ?
50 €

Δουλεύεις με το κεφάλι ή με την αμαρτία?

Γιατί ο Bill έγραψε τέσσερα ονόματα.

Θα πλερώσει 4x50=200?

Εννοουσα την "αμαρτια" που αναφερεται στον τιτλο, να ειχες υποτιμησει μια μπαντα/καλλιτεχνη για καιρο και αισθανεσαι λιγο τυψεις για αυτο.
The Edge τότε. Τον υποτίμησα εσφαλμένα.

Σε ένα demo του Katana εκεί που δοκίμαζες το delay πρέπει να είχες παίξει κάτι Edgy, καλά θυμάμαι;

The Edge τότε. Τον υποτίμησα εσφαλμένα.

Σου περισσεύουνε 50άρικα ασούμε?

Να σου φέρω τον Βέγγο να σου κάνει οικονομία.

Σου περισσεύουνε 50άρικα ασούμε?

do-you-accept-cash-waynes-world.gif

Όταν ήμουν πιτσιρικάς και στη μπάντα που είχαμε, σχεδόν όλους τους έβλεπα ως κατώτερους, έχοντας τη φοβερή ιδέα ότι εμείς ήμαστε οι καλυτερότεροι των σχολικών μπαντών. Τώρα βέβαια βλέπω τα παλιά μας βιντεάκια και γελάω/κλαίω.

Σήμερα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Νομίζω ότι είμαι ο μεγαλύτερος τρόμπας όλων των εποχών και φοβάμαι να μπω σε μπάντα γιατί νομίζω ότι θα τρομπάρω τόσο άσχημα που δε θα ξαναπιάσω όργανο στη ζωή μου. Έχω μάθει να λέω τρόμπα πρώτα εμένα πάνω απ'όλα.

Τον Hendrix.

Μιλάμε για πολύ παλιά βέβαια.

Πολύ βαβούρα γενικώς, χωρίς πολύ παραμόρφωση (όταν ακούς Metallica ... και πάνω), πολύ φλυαρία χωρίς σκοπό και στόχο, σκατά φωνή.

Κουραστικός με 4-5 καλά κομμάτια.

Που πλερώνω?

Τον Hendrix.

Μιλάμε για πολύ παλιά βέβαια.

Πολύ βαβούρα γενικώς, χωρίς πολύ παραμόρφωση (όταν ακούς Metallica ... και πάνω), πολύ φλυαρία χωρίς σκοπό και στόχο, σκατά φωνή.

Κουραστικός με 4-5 καλά κομμάτια.

Που πλερώνω?
Κατάσχεση περιουσίας!

Αντε να πω...

Τους Uriah help

Τους mountain

Τους Alice Cooper

Τους u2

Τους Roxy music 

Τους carpenters

Τους radiohead

Ισως και αλλους που ξεχνω

Simply Red

Michael McDonald

Bill Withers

Brand New Heavies

Paul Weller

Και γενικά τη μουσική ασανσέρ (Herb Alpert, Chuck Mangione, Burt Bacharach κλπ)

Υπενθυμίζω, μπάντες/ καλλιτέχνες που στην αρχή υποτιμήσαμε και μετά καταλάβαμε ότι είναι διάνοιες.

Όχι απλά δεν μας αρέσουν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back