- Πόντοι
- 1,058
Τι άλλο να παίξεις εδω?
Εκείνο το ΙΙ-V σε ρε μινόρε και το Fm6 το αφήσατε παραπονεμένο κι οι δυο σας.
Τι άλλο να παίξεις εδω?
Εκείνο το ΙΙ-V σε ρε μινόρε και το Fm6 το αφήσατε παραπονεμένο κι οι δυο σας.
Για το 4ο μέτρο του Α λέω.Μετα τη 2η αλλαγή ακόρντου, το χέρι μου πάει στην αρμονία του 1ου... ?
Για το 4ο μέτρο του Α λέω.
Βρε συ, δε στο λέω για να σε επιπλήξω, προς θεού. Απλά αν καμιά φορά βρεθούμε μπροστά σε κάτι που δεν είναι από αυτά που συνηθίζουμε να παίζουμε, υπάρχει πεδίο γνώσης.Δίκιο έχεις. Δεν εδωσα σημασία.
Σίγουρα δεν είναι θέμα φτιαξίματος. Κανένας δε γεννιέται φτιαγμένος για τζαζ ή για ροκαμπίλυ ξέρω γω. Απλά όποιον ενδιαφέρει το εκάστοτε είδος, το ψάχνει.Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για τζαζ μουσική, νομίζω
Πολύ θα ήθελα να το κατέχω καλύτερα και να πλησιάσω αυτό το τζαζ παίξιμο, όταν έχω τέτοια αρμονία.
Σίγουρα δεν είναι θέμα φτιαξίματος
ανεπτυγμενες περιοχές του εγκεφάλου, και έχουν περισσότερη άνεση να αλλάζουν 4 ακόρντα σε κάθε μετρο
16 ώρες πριν, Jazzjoker είπε
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για λίγο πιο "ψαγμένα" bts (ρυθμικά κυρίως) για να ξεφύγει λιγάκι από το straight μπαλαντορόκ ύφος, αξίζει να ρίξει μια αυτιά στο παρακάτω κανάλι που έχει ενδιαφέροντα tracks.
Σταύρο ....
Σπύρος; Ε να πάρει. Που θα πάει, θα σας μάθω. Με σπάνε τόσο πολύ τα usernames
Από το Νεκτάριος βγαίνει, αλλά είναι ευφυές το Νέκκωνας, όπως εξάλλου και το Φιούζιος ?Γι' αυτό εγώ σε λέω Νέκκονα, κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο ασούμε. :classic_tongue:
Το "Φιούζιος" δεν είναι όνομα, αλλά ιδέα....Από το Νεκτάριος βγαίνει, αλλά είναι ευφυές το Νέκκωνας, όπως εξάλλου και το Φιούζιος ?
Φιουζιος?Από το Νεκτάριος βγαίνει, αλλά είναι ευφυές το Νέκκωνας, όπως εξάλλου και το Φιούζιος ?