Backing Track in Em (hard rock or metal)

Steltrucci κορυφαίο αυτό, θα είναι το επόμενο λοιπόν!!!  ;D

Δημήτρη καλό και το δικό σου το έχω jammaρει  πιο παλιά!!!

holyjoy είπε:
Πιο γρήγορα δεν γίνεται  ;D μερικές ιδέες πάνω στο backing track που postρε o Steltrucci περιμένω σχόλια (ότι σκέφτηκα στα γρήγορα)  ;D
Πολύ ωραίες ιδέες και σε χαρούμενο backing αυτή τη φορά Δημήτρη! Μπράβο!  8)

Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα  ::)
Ritchie μου πέσαν τα σαγόνια!!! Πολύ δυνατό σόλο με ωραίες ιδέες. Βέβαια το ότι είναι διαρκώς γρήγορο (σαν τον Malmsteen ένα πράμα  ;D ) λίγο με κούρασε.

Και πάλι μπράβο!  :)

geodimitri είπε:
Ritchie μου πέσαν τα σαγόνια!!! Πολύ δυνατό σόλο με ωραίες ιδέες. Βέβαια το ότι είναι διαρκώς γρήγορο (σαν τον Malmsteen ένα πράμα  ;D ) λίγο με κούρασε.

Και πάλι μπράβο!  :)
Δε φταιω εγω, αυτος που το εφτιαξε μεγαλο  :P σε ευχαριστω κατα τ΄αλλα  :)

holyjoy είπε:
Πιο γρήγορα δεν γίνεται  ;D μερικές ιδέες πάνω στο backing track που postρε o Steltrucci περιμένω σχόλια (ότι σκέφτηκα στα γρήγορα)  ;D

https://www.box.com/s/jkic8rasiiw9xfgw8krq
Πολυ ωραιο φιλε μου! Ευγε!

Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα  ::)
Μπραβο και σε σενα! Ωραιος!

Δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο για να γραψω τπτ κυριως στο backing που σας εστειλα πριν. Μακαρι να βρω λιγο να γραψω καμια ιδεα! Ειναι ωραιο κ μελωδικο! Μπραβο κ παλι σε οσους παιξανε! Ετσι να τζαμαρουμε λιγο να 'ουμε.  ;)

Ritchie77 είπε:
Δε φταιω εγω, αυτος που το εφτιαξε μεγαλο  :P σε ευχαριστω κατα τ΄αλλα  :)
Είναι όντως μεγάλο. Όταν τζαμάρω το κόβω λίγο στο DAW και κρατάω γύρω στο λεπτό. Με την εισαγωγή, το break και πάλι την εισαγωγή.

Όταν μου επιτρέψει ο μπέμπης, θα γράψω κι εγώ κάτι!  :)

Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα  ::)
ωραίος φίλε μπράβο  :D, τα πιο γρήγορα μέτρα δεν χρειάζεται να είναι ατελείωτα, όντως κουράζουν, αν βάζεις καμία φρασούλα ανάμεσα όμως ακούγωνται πιο άνετα  ;)

Εγραψα κατι και εγω.Δυστυχως ειανι μετριο λογο αρχικα οτι ποτε δεν επαιξα σοβαρα hard rock και επειτα ελλειψης χρονου για βελτιωση

Τρομερο track
Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι μπορείς και καλύτερα απο οτι σε ακούω.  :)

Πολυ ωραιο φιλε μου! Ευγε!

Πολύ ωραίες ιδέες και σε χαρούμενο backing αυτή τη φορά Δημήτρη! Μπράβο! 

Thanks παιδιά για τα σχόλια, και εγώ στα γρήγορα τα γράφω απο οτι είδατε  ;D

Adamo είπε:
Εγραψα κατι και εγω.Δυστυχως ειανι μετριο λογο αρχικα οτι ποτε δεν επαιξα σοβαρα hard rock και επειτα ελλειψης χρονου για βελτιωση

Τρομερο track
Γιάννη, μου άρεσε. Μπράβο!  :)

Είχες ωραίες ιδέες, και ωραίο παίξιμο. Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο αν χρησιμοποιούσες λίγο λιγότερο το wah.

μου αρεσει πολυ σαν εφφε αλλα νομιζω το χρησιμοποιησα λιγοτερο απο λεπτο ενω το κομματι ηταν 3.30

αν το παρεις μαθηματικα λιγο ειναι  :P :P

Adamo είπε:
μου αρεσει πολυ σαν εφφε αλλα νομιζω το χρησιμοποιησα λιγοτερο απο λεπτο ενω το κομματι ηταν 3.30

αν το παρεις μαθηματικα λιγο ειναι  :P :P
Έχεις δίκιο Γιάννη! Να με συγχωράς... :-[

Το άκουσα μόλις γύρισα από τη δουλειά και το κεφάλι μου ήταν λίγο καζάνι.

Το ξανάκουσα τώρα με ηρεμία και το απόλαυσα.  ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back