- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 48
φοβερά και τα δύο στελ είδες τι γράφω κάτω απ'το βίντεο ?
Πολύ ωραίες ιδέες και σε χαρούμενο backing αυτή τη φορά Δημήτρη! Μπράβο! 8)holyjoy είπε:Πιο γρήγορα δεν γίνεται ;D μερικές ιδέες πάνω στο backing track που postρε o Steltrucci περιμένω σχόλια (ότι σκέφτηκα στα γρήγορα) ;D
Ritchie μου πέσαν τα σαγόνια!!! Πολύ δυνατό σόλο με ωραίες ιδέες. Βέβαια το ότι είναι διαρκώς γρήγορο (σαν τον Malmsteen ένα πράμα ;D ) λίγο με κούρασε.Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα :![]()
Δε φταιω εγω, αυτος που το εφτιαξε μεγαλοgeodimitri είπε:Ritchie μου πέσαν τα σαγόνια!!! Πολύ δυνατό σόλο με ωραίες ιδέες. Βέβαια το ότι είναι διαρκώς γρήγορο (σαν τον Malmsteen ένα πράμα ;D ) λίγο με κούρασε.
Και πάλι μπράβο!![]()
Πολυ ωραιο φιλε μου! Ευγε!holyjoy είπε:Πιο γρήγορα δεν γίνεται ;D μερικές ιδέες πάνω στο backing track που postρε o Steltrucci περιμένω σχόλια (ότι σκέφτηκα στα γρήγορα) ;D
https://www.box.com/s/jkic8rasiiw9xfgw8krq
Μπραβο και σε σενα! Ωραιος!Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα :![]()
Είναι όντως μεγάλο. Όταν τζαμάρω το κόβω λίγο στο DAW και κρατάω γύρω στο λεπτό. Με την εισαγωγή, το break και πάλι την εισαγωγή.Ritchie77 είπε:Δε φταιω εγω, αυτος που το εφτιαξε μεγαλοσε ευχαριστω κατα τ΄αλλα
![]()
ωραίος φίλε μπράβοΚαι ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα :![]()
Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι μπορείς και καλύτερα απο οτι σε ακούω.Εγραψα κατι και εγω.Δυστυχως ειανι μετριο λογο αρχικα οτι ποτε δεν επαιξα σοβαρα hard rock και επειτα ελλειψης χρονου για βελτιωση
Τρομερο track
Πολυ ωραιο φιλε μου! Ευγε!
Πολύ ωραίες ιδέες και σε χαρούμενο backing αυτή τη φορά Δημήτρη! Μπράβο!
Γιάννη, μου άρεσε. Μπράβο!Adamo είπε:Εγραψα κατι και εγω.Δυστυχως ειανι μετριο λογο αρχικα οτι ποτε δεν επαιξα σοβαρα hard rock και επειτα ελλειψης χρονου για βελτιωση
Τρομερο track
Έχεις δίκιο Γιάννη! Να με συγχωράς... :-[Adamo είπε:μου αρεσει πολυ σαν εφφε αλλα νομιζω το χρησιμοποιησα λιγοτερο απο λεπτο ενω το κομματι ηταν 3.30
αν το παρεις μαθηματικα λιγο ειναι![]()
![]()