αυτοι που βγαζουν βρωμες...

• Thread starter Thread starter AVALON
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 14K
Εγώ πάντως όταν βλέπω αγγελία π.χ. "Πωλείται Korg TR φορτωμένο κάργα για σκυλάδικο ναουμ' και με προίκα, τιμή ευκαιρίας 1200 ευρώ", δεν γίνεται να μην το σχολιάσω από τη στιγμή που καινούριο κάνει κάτω από 1000 κι ας μη με νοιάζει γιατί έχω ήδη Korg TR.

Όσο για το ebay και την ταλαιπωρία, καλύτερα να κόβεις ένα δελτίο παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση που κάνεις στον αγοραστή φίλε μου. Αν έτσι το βλέπεις, απλά διαφωνούμε. Δε λέω, ταλαιπωρία το ebay αλλά αν πρέπει να πληρώσω το χέρι με χέρι χρυσάφι... ::)

lambrosgg είπε:
Αυτοί που ενδιαφέρονται για το προιόν, αλλα τους φαίνεται ακριβό και λένε: "στο ebay ή στο θωμά το βρίσκεις φτηνότερο", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?

Να σας πώ εγω: Γιατι το ebay και ο Θωμάς είναι φασαρία. Αποστολές, ταχυδρομία, τηλέφωνα, άγχος κλπ κλπ. Ενώ με των πωλητή στο νοιζ ξέρεις ότι θα συναντηθείς ένα ωραίο απόγευμα, θα δείς το πράμα και θα το αγοράσεις σαν να πηγαίνεις σε μαγαζί. Αυτή η ευκολία δεν έχει ένα τιμημα? Όποιος πιστεύει ότι ΔΕΝ έχει, να αγοράζει απο ebay και να μην πρήζει.
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!! Φτάνει πια ρε παιδιά με αυτό το παραμυθάκι "ταλαιπωρία", "ταχυδρομεία", "στην άλλη άκρη του κόσμου", "δεν εμπιστεύομαι το x πασίγνωστο πολυκατάστημα", "ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου έρθει", "θα πεθάνω από το άγχος". Έλεος, στον 21 αιώνα είμαστε. Να τ ακούω αυτά από άτομα άνω των 50 ναι το δικαιολογώ απόλυτα αλλά να το ακούω από 19άρηδες ε πραγματικά με στεναχωρεί.

Φίλε fleamail, απο πρώτο χέρι στα λέω. Αγοράζω online απο το γυμνάσιο. Είμαι μέλος στο emarket (πρώην fleamarket) απο την δευτέρα γυμνασίου και έκανα αποστολές απο και πρός Kρήτη ΣΥΝΕΧΩΣ. Είναι άγχος όπως και να το κάνεις. Δεν ξέρεις τι θα γίνει με το ταχυδρομείο, τηλεφώνα ξανα τηλεφώνα κλπ κλπ. Προσωπικα για να αποφύγω αυτήν την ταλαιπωρία και το άγχος πληρώνω παραπάνω και δεν είναι δικαιολογία.

lambrosgg είπε:
Φίλε fleamail, απο πρώτο χέρι στα λέω. Αγοράζω online απο το γυμνάσιο. Είμαι μέλος στο emarket (πρώην fleamarket) απο την δευτέρα γυμνασίου και έκανα αποστολές απο και πρός Kρήτη ΣΥΝΕΧΩΣ. Είναι άγχος όπως και να το κάνεις. Δεν ξέρεις τι θα γίνει με το ταχυδρομείο, τηλεφώνα ξανα τηλεφώνα κλπ κλπ. Προσωπικα για να αποφύγω αυτήν την ταλαιπωρία και το άγχος πληρώνω παραπάνω και δεν είναι δικαιολογία.
Έχω λογαριασμό στο ebay από το 1997, 11 χρόνια τώρα! Λες να μην ξέρω τι παίζει? Κι όμως ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ούτε σαν πωλητής ούτε σαν αγοραστής και μάλιστα, αν εξαιρέσεις τα 2 τελευταία χρόνια, οι εγχώριες αγορές ήταν πάντα που με προκαλούσαν άγχος.

Ούτε εγώ είχα πρόβλημα ποτέ. Αλλα αφού το έχεις κάνει, ξέρεις ότι η υπόθεση έχει περισσότερο άγχος και τρέξιμο απο το να συναντηθείς με τον αγοραστή\πωλητη και να μπορείς να δοκιμάσεις το προιόν.

lambrosgg είπε:
Ούτε εγώ είχα πρόβλημα ποτέ. Αλλα αφού το έχεις κάνει, ξέρεις ότι η υπόθεση έχει περισσότερο άγχος και τρέξιμο απο το να συναντηθείς με τον αγοραστή\πωλητη και να μπορείς να δοκιμάσεις το προιόν.
Αν ζεις στην επαρχεία όπως εγώ είναι το ίδιο πράγμα ;)

fleamail είπε:
Ακριβώς ;)

fleamail είπε:
Μα και εγώ απο επαρχία έκανα τις αποστολές. Τώρα που ήρθα Αθήνα μπήκα στο προνόμιο της συνάντησης.

Και πάλι όμως. Τί εχει περισσότερο άγχος και μπέρδεμα? Αποστολή Αθήνα - Επαρχία ή Χονκ Κόνκ - Επαρχία?

Δυστηχως οταν πουλαμε κατι, με τον σημερινο χαμο που γινεται σε προσφορες μεταχειρισμενων και καινουργιων, πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι οτι μπορει να μην εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα.

Οποτε αποφασιζουμε αν το δινουμε η το κραταμε.Ειναι αναμενομενα τα διαφορα σχολια επειδη η αγορα γενικως ειναι πολυ σκληρη.Καποια μαγαζια το εχουν παρει χαμπαρι και πουλανε πιο κατω απο thomann.

Y.Γ.Οπως ειπε και ο flemail αν εισαι απο επαρχια εχει και αυτο καποιο ρισκο.

Alchemist είπε:
Υ.Γ. Πιστεύω πάντως ότι τις περισσότερες φορές έχουν δίκιο όσοι κάνουν σχόλια προτείνοντας πτώση τιμών...
Δεν είναι ύποπτο όμως αυτό???

Δεν μπορώ να καταλάβω τί όφελος έχουν ορισμένοι.
Καθολου υποπτο.

Για το ιδιο λογο που καθεται καποιος και απανταει σε ερωτησεις στο φορουμ.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ενα "συναδελφο", οταν δεν γνωριζει κατι.

Νομιζω οτι αυτος πρεπει να ειναι και ο κυριοτερος σκοπος του φορουμ :

Δεν ξερω κατι -μπαινω ρωταω τη γνωμη σου - μου απαντας και

αυριο δεν ξερεις εσυ κατι αλλο - με ρωτας - σου απανταω εγω.

delta66 είπε:
Υ.Γ. Πιστεύω πάντως ότι τις περισσότερες φορές έχουν δίκιο όσοι κάνουν σχόλια προτείνοντας πτώση τιμών...
Δεν είναι ύποπτο όμως αυτό???

Δεν μπορώ να καταλάβω τί όφελος έχουν ορισμένοι.
Καθολου υποπτο.

Για το ιδιο λογο που καθεται καποιος και απανταει σε ερωτησεις στο φορουμ.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ενα "συναδελφο", οταν δεν γνωριζει κατι.

Νομιζω οτι αυτος πρεπει να ειναι και ο κυριοτερος σκοπος του φορουμ :

Δεν ξερω κατι -μπαινω ρωταω τη γνωμη σου - μου απαντας και

αυριο δεν ξερεις εσυ κατι αλλο - με ρωτας - σου απανταω εγω.
Aααακριβώς!

Τί εχει περισσότερο άγχος και μπέρδεμα? Αποστολή Αθήνα - Επαρχία ή Χονκ Κόνκ - Επαρχία?
Επειδή κρατάω πάντα αρχείο με όλα τα πάρε δώσε αν θέλεις να ξέρεις την έχω φάει 3 φορές μέχρι τώρα, και οι 3 ήταν από Έλληνα και οι 2 μάλιστα μέσα από αγγελίες του Noiz.

Στο ebay έχω ακριβώς 198 συνδιαλλαγές και άλλες τόσες από τα 3 ξένα φόρουμ που συμμετέχω και ποτέ δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Φυσικά και πάντα ακολουθείς κάποιους στοιχειώδης κανόνες ώστε να μην έχεις ούτε άγχος ούτε ρίσκο ούτε τίποτα. Και αν δεν ξέρεις πως, ρωτώντας πας στην πόλη.

fleamail είπε:
Τί εχει περισσότερο άγχος και μπέρδεμα? Αποστολή Αθήνα - Επαρχία ή Χονκ Κόνκ - Επαρχία?
Επειδή κρατάω πάντα αρχείο με όλα τα πάρε δώσε αν θέλεις να ξέρεις την έχω φάει 3 φορές μέχρι τώρα, και οι 3 ήταν από Έλληνα και οι 2 μάλιστα μέσα από αγγελίες του Noiz.

Στο ebay έχω ακριβώς 198 συνδιαλλαγές και άλλες τόσες από τα 3 ξένα φόρουμ που συμμετέχω και ποτέ δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Φυσικά και πάντα ακολουθείς κάποιους στοιχειώδης κανόνες ώστε να μην έχεις ούτε άγχος ούτε ρίσκο ούτε τίποτα. Και αν δεν ξέρεις πως, ρωτώντας πας στην πόλη.
Προφανώς το τι είναι πιο εύκολο φαίνεται από την κατακλυσμική επιτυχία του ebay και των e-shops ανά τον κόσμο.

Eλα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κυριε paulvaun, αυτο που μου λες τωρα ειναι η "θεωρια των παλιατζιδων". Η "θεωρια των παλιατζιδων" δηλαδη λεει οτι " μεχρι να το ζητησει καποιος ειναι σκουπιδι". ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ οτι η τιμη του μεταχειρισμενου καθοριζεται ΚΥΡΙΩΣ απο την τιμη αγορας τοτε, ΤΩΡΑ, την κατασταση, τη χρηση, μοντελο/χρονολογια, και τελευταιο αυτο που λες εσυ. και τελοςπαντων, σβυστε πια αυτες τις αγγελιες μου, "γιατι τα επιχειρηματα σας ειναι πολυ ισχυρα",τι να πω...

AVALON είπε:
Eλα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κυριε paulvaun, αυτο που μου λες τωρα ειναι η "θεωρια των παλιατζιδων". Η "θεωρια των παλιατζιδων" δηλαδη λεει οτι " μεχρι να το ζητησει καποιος ειναι σκουπιδι". ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ οτι η τιμη του μεταχειρισμενου καθοριζεται ΚΥΡΙΩΣ απο την τιμη αγορας τοτε, ΤΩΡΑ, την κατασταση, τη χρηση, μοντελο/χρονολογια, και τελευταιο αυτο που λες εσυ. και τελοςπαντων, σβυστε πια αυτες τις αγγελιες μου, "γιατι τα επιχειρηματα σας ειναι πολυ ισχυρα",τι να πω...
Avalon λύσε μου μια απορία που με τρώει, τι ηλικία έχεις?

AVALON είπε:
Eλα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κυριε paulvaun, αυτο που μου λες τωρα ειναι η "θεωρια των παλιατζιδων". Η "θεωρια των παλιατζιδων" δηλαδη λεει οτι " μεχρι να το ζητησει καποιος ειναι σκουπιδι".
Χμμμ. Να υποθέσω ότι δεν έχεις μεγάλη σχέση με την οικονομική επιστήμη. Όσο και να με παρακαλέσεις πάντως δεν μπορώ να αλλάξω την κλασσική οικονομική θεωρία.

Σορρυ κιολας Avalon αλλά όπως είπε ο Paul, δε μπορουμε να αλλάξουμε το νόμο προσφοράς και ζήτησης για χάρη σου.

Ισως μια άλλη φορα.

ALΑΙN DELON τα καναμε εδω μεσα...αλλο λεω εγω...αλλο λες εσυ...ο κλασσικος οικονομικος νομος λεει οτι η ζητηση οριζει τη προσφορα...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ... εδω μιλαμε για την ΑΞΙΑ ενος αντικειμενου, δεν εχω καμια αποθηκη stock να πουλησω...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

AVALON είπε:
εδω μιλαμε για την ΑΞΙΑ ενος αντικειμενου, δεν εχω καμια αποθηκη stock να πουλησω...
από την αρχή μιλούσες για την τιμή. Μην το αλλάζεις.

ο κλασσικος οικονομικος νομος λεει οτι η ζητηση οριζει τη προσφορα...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
Όνειρα γλυκά.

(λογικά στη dreamland οι νόμοι των οικονομικών είναι αλλαγμένοι)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back