fleamail είπε:Και τέλος ποσώς με ενδιαφέρει η άποψη του κάθε "ιδικού". Όταν συγκρίνεις τιμές μεταχειρισμένων συγκρίνεις με βάσει τις τιμές που πιάνει το προϊόν και όχι με τις αμπελοφιλοσοφίες του καθενός.
Πολυ ωραια τα λες.lambrosgg είπε:Ώς γνωστόν υπάρχει η προσφορά και η ζήτηση. Ας πούμε ότι εγώ έχω στην κατοχή μου μια τσίχλα η οποία είναι πρασινογρί με κίτρινο. Βάζω λοιπόν μία αγγελία ότι την πουλάω 500 ευρώ. Η αντίδραση θα είναι "καλα για κορόιδα ψάχνει αυτός? πουλάει μια τσίχλα 500 ευρω?". Αυτό θα γίνει με τους 99.999.999.998\100.000.000.000 ανθρώπους. Μας μένουν 2.
Ο πρώτος δεν θα έχει ξαναδεί ποτέ τσίχλα στην ζωή του και φυσικά δεν θα ξέρει και την τιμή της και θα σκεφτεί: "500 ευρώ για να μασάς κάτι και να περνάει η ώρα σου? Και θα κάνεις και φούσκες? Και θα την μαζεύεις και μετά απο λίγο θα την ξαναμασάς? Και θα μπορείς να κάνεις και φάρσες βάζοντας τη σε μαλλια? ΟΥΑΟΥ! Τα αξίζει 500 ευρώ.
Ο δεύτερος θα ξέρει τι είναι η τσίχλα και πόσο κοστίζει κανονικα, αλλα θα χρειάζεται την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πρασινογκρί με κίτρινο. Τον λόγο δεν χρειάζεται να τον ξέρουν οι υπόλοιποι 99,999,999,998. Μπορεί να του είπε η Pamela ότι αν της πάει μια πρασινογκρί με κίτρινο τσίχλα θα του κάτσει.
;D ;D Βγάζει μάτια όντως!forensick είπε:Mπορεί να είμαι απο τους χειρότερους σε αυτό το φόρουμ από άποψη ορθογραφίας, αλλά με αυτό δεν άντεξα;D ;D
![]()
Αυτό θα ήταν το ποιο σωστό tugito. Αλλά εγώ προσωπικά μια κλειδωμένη αγγελία δεν θα της έδινα καθόλου σημασία. Πες με καχύποπτο αλλά είναι σαν να θέλεις να αποφύγεις ή να κρύψεις κάτι.σε ξένα φόρουμ σαφώς και έχει λειτουργήσει αυτό το σύστημα και πραγματικά ίσως ισχύει αυτό που λέει ο φίλος "τελικά πόσο έλληνες είμαστε". Νομίζω οτι θα ήταν ισως καλό να υπάρχει η δυνατότητα αυτός που εβαλε την αγγελία να επιλέγει πότε θα την κάνει locked. Πχ όταν πουληθεί το προιόν.. μέχρι τότε να ειναι κανονικά ανοιχτή η αγγελία για σχόλια γιατι πολλές φορές καποιος δεν ξέρει και αγοράζει κάτι που οντως μπορει να ειναι και φτηνότερο καινουριο.. κριμα δεν ειναι; μεγάλο θέμα αλλά εγώ αυτό θα πρότεινα.
Τη τιμή του στην αγορά δεν την καθορίζεις εσύ. Την καθορίζει η ζήτηση.AVALON είπε:ΔΕΝ πιστευω οτι ετσι οριστικε και η τιμη του "στην αγορα" ...
Την τιμή του στην αγορά δεν την ξέρει κανείς μας. Ξέρετε εσείς αν τώρα στ Γαλλία πχ ένας έχει βάλει αγγελία στην τοπική εφημερίδα και τον πουλάει 200 ευρώ?PaulVon είπε:Τη τιμή του στην αγορά δεν την καθορίζεις εσύ. Την καθορίζει η ζήτηση.
Ναι, μόνο που με το ebay μπορείς να αγοράσεις και από την άλλη άκρη του πλανήτη :AVALON είπε:Για να ΚΛΕΙΣΩ αυτο το θεμα η αποψη μου ειναι πως επειδη 1-2 ατομα στην αλλη ακρη του πλανητη αποφασισαν να πουλησουν σ'ενα σαιτ δημοπρασιων, το εν λογω μηχανημα, αγνωστου καταστασεως και χρησης, σε τιμη χαρισμα, ΔΕΝ πιστευω οτι ετσι οριστικε και η τιμη του "στην αγορα" ...Τωρα ας πειτε αν διαφωνειτε η συμφωνειτε πανω σ'αυτο, κι αν οι περισσοτεροι διαφωνουν, ας ΣΒΥΣΤΟΥΝ οι αγγελιες μου και το προφιλ μου.ευχαριστω.