γιαυτο κι εγω αντι να χανω την ωρα μου να αναφερω τετοια φαινομενα εδω (βλακας) θα κανω αυτο που μου προτεινουν ολα τα μελη της κοινοτητας (προφανως εκπροσωπουνται ολα εδω) που συνοψιζεται στη φραση: γ4μα τον αλλον στον κwλο λιγο πιο δυνατα και λιγο πιο πριν καταφερει να σε γ4μησει αυτος. ?Οπως σου εξήγησα, το φιλότιμο δεν έχει καμία αξία στον κοσμο των συναλλαγών. Μόνο οι αριθμοί έχουν.
εχει και ψυχολογους το noizPeterGriffin μπακούρι κι εσύ...; Σου λείπει γυναίκα....ψάξτο!
γιαυτο κι εγω αντι να χανω την ωρα μου να αναφερω τετοια φαινομενα εδω (βλακας) θα κανω αυτο που μου προτεινουν ολα τα μελη της κοινοτητας (προφανως εκπροσωπουνται ολα εδω) που συνοψιζεται στη φραση: γ4μα τον αλλον στον κwλο λιγο πιο δυνατα και λιγο πιο πριν καταφερει να σε γ4μησει αυτος. ?
γιαυτο κι εγω αντι να χανω την ωρα μου να αναφερω τετοια φαινομενα εδω (βλακας) θα κανω αυτο που μου προτεινουν ολα τα μελη της κοινοτητας (προφανως εκπροσωπουνται ολα εδω) που συνοψιζεται στη φραση: γ4μα τον αλλον στον κwλο λιγο πιο δυνατα και λιγο πιο πριν καταφερει να σε γ4μησει αυτος. ?
και δεν το κλειδωνεις ρε φιλε. τι ειχαμε τι χασαμε. σαμπως βγαινει ακρη εδω περαΤο topic θα κλειδωθεί αν συνεχιστεί στο ίδιο ύφος η συζήτηση. Τα λέω από πριν για να είμαστε ξηγημένοι.
κι αλλα πιο ουσιωδης σημασιας δε θα πρεπε να εχουν θεση εδω μεσα αλλα εχουν και δεν εχει και κανενας προβλημαΕπίσης, βλεπω ότι αρχίζει και "βαραίνει" ο λόγος σου. Τέτοιο λεξιλόγιο δεν έχει θέση εδω μεσα, να ξέρεις.
Προφανώς υπάρχει πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Να παραθέσεις άμεσα 1 μήνυμα μέλους που σου λέει ευθέως ή πλαγίως να κάνεις αυτό που αναφέρεις. Αλλιώς να ανακαλέσεις.
προφανως εκπροσωπουνται ολα εδω
ναι σε ολα αγορινα μου. βαριεμαι να κανω κουβεντα πλεον. καληνυχταΘα σου πει τώρα "έβαλα φατσούλα, αστειεύομουν".
Ότι του 'ρθει του ντουλού.
Σάμπως κατάλαβε τίποτα?
Προφανώς είσαι από τους ανθρώπους που αν δεν ακούσουν αυτά που θέλουν να ακούσουν, δεν ακούνε τίποτα.
Γιατί δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να ενσκύψει ο άλλος στο πρόβλημά τους, και να τους πει πόσο δίκιο έχουν.
Πάμε λοιπόν να σε ικανοποιήσουμε.
Αρχίζω εγώ.
Ρε τον αλήτη τι σου έκανε!
Μα να σε τραβήξει από την άλλη άκρη της Αθήνας και να μην αγοράσει αν δεν κατέβαζες την τιμή?
Τομάρι λέμε.
Γιατί ... το noiz έχει και ψυχολόγο όπως βλέπεις.
By the way, δεν άνοιξες το θέμα λέγοντας τι έγινε και σε εξόργισε "παιδιά αυτό κι αυτό", αλλά άρχισες να μιλάς γενικά περί αγγελιών.
Άλλα αντ' άλλων.
By the way, δεν άνοιξες το θέμα λέγοντας τι έγινε και σε εξόργισε "παιδιά αυτό κι αυτό", αλλά άρχισες να μιλάς γενικά περί αγγελιών.
Άλλα αντ' άλλων
Αν είναι από δω και πέρα να σε αποκαλώ "αγορίνα μου" μπας και έχουμε κι εμείς τα τυχερά μας...??Να και τα τυχερά μας σήμερα.
τελικα ολο αυτο το δαχτυλοκουνημα κρυβει ταυτιση με καποια πραγματα και ντροπη για παραδοχη...
το ιδιο που χρησιμοποιειτε και για ξεβουλωμα καποιων σωματικων σας κοιλοτητων υποθετωΓια ποιο δάχτυλο μιλάς?
Γιατί εμείς εδώ κουνάμε συγκεκριμένο δάχτυλο. ?
το ιδιο που χρησιμοποιειτε και για ξεβουλωμα καποιων σωματικων σας κοιλοτητων υποθετω
εγω τουλαχιστον μονο μεταφορικαΡε μπαγάσα .... είσαι αετός, πουλιά στον αέρα πιάνεις.
μπαααατο ιδιο που χρησιμοποιειτε και για ξεβουλωμα καποιων σωματικων σας κοιλοτητων υποθετω