- Πόντοι
- 923
Δεν ξέρω αν είμαι τομάρι ή αν κάνω κάτι τόσο λάθος, αυτό που ξέρω είναι ότι απ το 2004 μέχρι σήμερα έχω γνωρίσει τα περισσότερα απ τα μέλη μέσα απ τις αγγελίες και δεν συνυπογράφω αυτά που λες. Οι κακές μου εμπειρίες περιορίζονται σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις οι οποίες στην τελική δε μου κόστισαν ούτε σε χρήμα ούτε και σε ιδιαίτερο χρόνο. Για όλα τα άλλα υπάρχουν και οι αξιολογήσεις μας.φιλε μου ή δεν καταλαβαινεις στοιχειωδως πως λειτουργει μια συνεννοηση ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για να αναλωνομαστε στα τετριμμενα.
δεν βρισκεται σε καμια θεση ισχυος κανενας απλα οταν συνεννοεισαι με καποιον και σου λεει οτι ενδιαφερεται και θα παρει αυτο που δινεις αλλα δε σου λεει για παζαρια και σου λεει συγκεκριμενο μερος πας να κανεις τη συναλλαγη. αμα μετα εκμεταλλευομενος οτι εχεις κανει 20km παει να σου ζητησει εκπτωση αυτο ειναι μαλακια απο μερους του. το ιδιο και στο αλλο παραδειγμα που σου λεω το οποιο αναφερεται και στο βιντεο. οταν ζητας εκπτωση και στη δινουν πρεπει να σαι σιγουρος οτι θα αγορασεις και δεν πρεπει να σπαταλας το χρονο του αλλου. αν αυτα που εγραψα σου φαινονται τοσο περιεργα τοτε μαλλον ανηκεις στο προβλημα και δεν ξερω για τι ακριβως επιχειρηματολογεις. να ειμαστε ολοι τομαρακηδες και μαλακιστηρια στις συναλλαγες; μπορουμε ολοι να το κανουμε. θα ηταν ωραιο;