Αυτό θα πρεπε να μπει σαν προϋπόθεση να το δεις πριν ανοίξεις προφίλ και βάλεις αγγελίες

Status
Not open for further replies.
φιλε μου ή δεν καταλαβαινεις στοιχειωδως πως λειτουργει μια συνεννοηση ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για να αναλωνομαστε στα τετριμμενα.

δεν βρισκεται σε καμια θεση ισχυος κανενας απλα οταν συνεννοεισαι με καποιον και σου λεει οτι ενδιαφερεται και θα παρει αυτο που δινεις αλλα δε σου λεει για παζαρια και σου λεει συγκεκριμενο μερος πας να κανεις τη συναλλαγη. αμα μετα εκμεταλλευομενος οτι εχεις κανει 20km παει να σου ζητησει εκπτωση αυτο ειναι μαλακια απο μερους του. το ιδιο και στο αλλο παραδειγμα που σου λεω το οποιο αναφερεται και στο βιντεο. οταν ζητας εκπτωση και στη δινουν πρεπει να σαι σιγουρος οτι θα αγορασεις και δεν πρεπει να σπαταλας το χρονο του αλλου. αν αυτα που εγραψα σου φαινονται τοσο περιεργα τοτε μαλλον ανηκεις στο προβλημα και δεν ξερω για τι ακριβως επιχειρηματολογεις. να ειμαστε ολοι τομαρακηδες και μαλακιστηρια στις συναλλαγες; μπορουμε ολοι να το κανουμε. θα ηταν ωραιο;
Δεν ξέρω αν είμαι τομάρι ή αν κάνω κάτι τόσο λάθος, αυτό που ξέρω είναι ότι απ το 2004 μέχρι σήμερα έχω γνωρίσει τα περισσότερα απ τα μέλη μέσα απ τις αγγελίες και δεν συνυπογράφω αυτά που λες. Οι κακές μου εμπειρίες περιορίζονται σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις οι οποίες στην τελική δε μου κόστισαν ούτε σε χρήμα ούτε και σε ιδιαίτερο χρόνο. Για όλα τα άλλα υπάρχουν και οι αξιολογήσεις μας. 

Φίλε μου σκέψου το εξής (που είναι πιθανό).

Αν σε όλα αυτά που γράφεις, ο άλλος αντί να σου κάνει παζάρι (όταν σε έχει τραβήξει στου διαόλου την μάνα πρώτα), σου βγάλει ένα μαχαίρι (ή έχει τρεις - τέσσερεις μαζί του), και σου πει "άφησέ το, φύγε και μην πεις τίποτα" τι θα έλεγες?

Όλα μέσα είναι, και ξέρεις το ρίσκο που παίρνεις κάθε φορά.

Και κλέφτες υπάρχουν, και λαμόγια, και απατεώνες, και παρτάκηδες, και καλά παιδιά, και .... απ' όλα.

Εσύ ως πωλητής ορίζεις τους όρους της συναλλαγής.

Φρόντισε οι όροι που ορίζεις να σε κρατούν (όσο το δυνατόν) μακριά από τέτοιες περιπτώσεις.
δηλαδη εξισωνουμε τον τομαρακισμο με κακουργηματα τωρα και λεμε παλι καλα που δε μας κλεβουν σε καθε αγγελια; τοσο πολυ καταντησε αυτη η σελιδα; 

απο τετοιες περιπτωσεις που αναφερεις ξερω μια χαρα να προστατευτω φιλε μου. το προβλημα ειναι οτι απο αργοσχολους χασομερηδες δυσκολα μπορεις να γλιτωσεις το χρονο που θελουν να σου φανε

το noiz απεκτησε κοσμο με αλλα δεδομενα και τωρα εχει γινει ενα τεραστιο χασιμο χρονου οταν θελεις να αγορασεις/πουλησεις μεσω αγγελιας

Να σου πω (αν δεν το ξέρεις), ότι το noiz δεν ευθύνεται για τις αγγελίες, ούτε μπορεί να κάνει αστυνόμευση.

Για τις αγγελίες υπεύθυνοι είναι οι συναλλασσόμενοι.

Φίλε Peter, είσαι αγενής απέναντι στους υπόλοιπους συμφορουμήτες που προσπαθούν με πολλούς τρόπους να σου εξηγήσουν κάτι για το οποίο από μόνος σου έγραψες στο forum.

Παρακαλώ να μη μιλάμε λες και απευθυνόμαστε σε φιλαράκια μας απ'το στρατό, σεβασμός στον συνομιλητή και διάθεση για κουβέντα. Δεν είναι δικαστήριο εδώ, ούτε κατάστημα μουσικών οργάνων.

Όπως σου είπαν και παραπάνω, όταν θέλεις να συμμετέχεις σε ένα transaction με έναν άγνωστο, υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι.

Δε μιλώ εκ μέρους του ιδιοκτήτη του site, αλλά το smartnoiz δεν είναι ο κηδεμόνας σου για να σε προστατεύσει από τον οποιοδήποτε και παρ'όλα γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τη διαχείριση για να διατηρηθεί καθαρός ο χώρος από απατεώνες, συχνά με τίμημα τη χαμηλότερη επισκεψιμότητα.

Η συζήτηση για τα ευτράπελα των αγγελιών έχει γίνει δεκάδες φορές, έχω ανοίξει και εγώ ο ίδιος θέμα για αυτό στο παρελθόν. Δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενες να ακούσεις, αλλά δεν είναι σωστό να απευθύνεσαι έτσι σε άλλα άτομα, μόνο και μόνο επειδή δε σου είπαν "πες τα μεγάλε, έχεις δίκιο, πάρτους τα σώβρακα".

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να σου πω (αν δεν το ξέρεις), ότι το noiz δεν ευθύνεται για τις αγγελίες, ούτε μπορεί να κάνει αστυνόμευση.

Για τις αγγελίες υπεύθυνοι είναι οι συναλλασσόμενοι.
το ξερω αυτο που λες δε χρειαζεται να το αναφερεις. οπως επισης για και την ποιοτητα του κοσμου δεν ευθυνεται το noiz αλλα δυστυχως εδω  ειμαστε

φιλε μου ή δεν καταλαβαινεις στοιχειωδως πως λειτουργει μια συνεννοηση ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για να αναλωνομαστε στα τετριμμενα.

θα μου επιτρέψεις να αρχίσω να ....εκνευρίζομαι.

Βλεπω ότι έχεις εμφανιστεί και ουσιαστικά δημιουργείς ένα θέμα εκεί που όπως σου είπα το έχουμε χιλιοσυζητήσει και πάντα καταλήγουμε στο ίδιο, και επιμένεις να βγάλεις μια κοινότητα (στην οποία δεν συμμετέχεις και η τελευταία σου συμμετοχή πάλι ήταν να κουνάς το δάχτυλο στην διαχείριση) εν ολίγοις ότι δεν ξέρει τι κάνει και πως να συμπεριφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν είμαι αφεντικό εδώ μέσα, αλλά θεωρώ ότι αυτά τα έχουμε "λυμένα", τα λέμε μια χαρά μεταξύ μας, μην πάς τώρα να μας ...βάλεις και σε τάξη....

Σου εξήγησα εγώ ο ίδιος απο την αρχή ότι το βίντεο που έβαλες είναι σχεδόν κουκουρούκου και ότι οι αγγελίες θέλουν κόπο ιδίως αν πουλάς και τρόπο είτε πουλάς είτε αγοράζεις.

Και πάνω κάτω το ίδιο εξήγησαν και οι άλλοι.

It's a free country και το ίδιο ισχύει στις αγγελίες. Δεν υπάρχει "κανόνας" και δεν υπάρχει αστυνομία. Είσαι ενήλικας και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Ναι υπάρχει η τακτική της υπερεκτίμησης, του παζαριού, της μιζέριας και της ματζιριάς. Είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις. Είτε πουλάς είτε αγοράζεις.

Δεν είμαι αφεντικό εδώ μέσα, αλλά θεωρώ ότι αυτά τα έχουμε "λυμένα", τα λέμε μια χαρά μεταξύ μας, μην πάς τώρα να μας ...βάλεις και σε τάξη....
 αυτο το πλοιο εχει σαλπαρει πλεον

Σου εξήγησα εγώ ο ίδιος απο την αρχή ότι το βίντεο που έβαλες είναι σχεδόν κουκουρούκου και ότι οι αγγελίες θέλουν κόπο ιδίως αν πουλάς και τρόπο είτε πουλάς είτε αγοράζεις.

Και πάνω κάτω το ίδιο εξήγησαν και οι άλλοι.

It's a free country και το ίδιο ισχύει στις αγγελίες. Δεν υπάρχει "κανόνας" και δεν υπάρχει αστυνομία. Είσαι ενήλικας και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Ναι υπάρχει η τακτική της υπερεκτίμησης, του παζαριού, της μιζέριας και της ματζιριάς. Είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις. Είτε πουλάς είτε αγοράζεις.
οταν ολοι εχουν αυτη τη νοοτροπια εννοειται οτι οι αγγελιες θελουν κοπο οταν ο ενας αδειαζει τον αλλον και ο τριτος τον δευτερο συστηματικα και για καποιο λογο ειναι αποδεκτο και επικροτειται κιολας. το βιντεο καθολου κουκουρουκο δεν ειναι και ξερω τουλαχιστον καμια 15-20αρια ατομα που κανουν συχνα συναλλαγες και πιστεψε με η αποψη τους σε αυτο το θεμα ειναι αυτη που εκφραζει και το βιντεο

Κι εσύ μέσα είσαι, μην το ξεχνάς αυτό.
οντως και πρεπει μαλλον να υιοθετησω το modus operandi του χωρου αποτι βλεπω

Έχω κάνει πάνω από 15-20 συναλλαγές (αγορές) στο νοιζ. Πάντα προκαταβαλλω τα χρήματα (είμαι από νησί) και μετά περιμένω τον αγοραστή να μου στείλει το προϊόν. Ποτέ δεν εχει στραβωσει η δουλειά. Πάντα το προϊόν έρχεται στην ώρα του και άρτιο.

Βέβαια, προσπαθώ να μειώσω το ρίσκο, με το να αποκωδικοποιω σωστά το περιεχόμενο της αγγελίας, καθώς και με αρκετό μπλα-μπλα πριν στείλω χρήματα.

αυτο το τρενο εχει σαλπαρει πλεον

οταν ολοι εχουν αυτη τη νοοτροπια εννοειται οτι οι αγγελιες θελουν κοπο οταν ο ενας αδειαζει τον αλλον και ο τριτος τον δευτερο συστηματικα και για καποιο λογο ειναι αποδεκτο και επικροτειται κιολας. το βιντεο καθολου κουκουρουκο δεν ειναι και ξερω τουλαχιστον καμια 15-20αρια ατομα που κανουν συχνα συναλλαγες και πιστεψε με η αποψη τους σε αυτο το θεμα ειναι αυτη που εκφραζει και το βιντεο

δεν ξέρω για ποιό τραίνο μιλάς.

Σίγουρα έχεις δικούς σου κώδικες.

Το βίντεο είναι άντε μην πω.

Το μισό εξαντλείται στο ότι αμα κάνεις παζάρι από 450 στα 350 πρέπει στον επόμενο τόνο να αγοράσεις.

Αν έχω δει ηλίθια βίντεο....

Όσο για modus operandi το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αν το είχες κάνει ήδη, δεν θα ήσουν τόσο απόλυτος στα συμπεράσματά σου, ειδικά όταν αυτά χαρακτηρίζουν έναν χώρο (τσουβαλιάζοντας τα μέλη του) που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις.

Επίσης θα ήσουν περισσότερο "ανοιχτός" στις λογικές απόψεις που σου ειπώθηκαν από πολλούς, και δεν θα επέμενες τόσο έντονα στα ίδια πράγματα με περισσή στενοκεφαλιά.

Μήπως λοιπόν να το υιοθετήσεις στ' αλήθεια?

Δε μιλώ εκ μέρους του ιδιοκτήτη του site, αλλά το smartnoiz δεν είναι ο κηδεμόνας σου για να σε προστατεύσει από τον οποιοδήποτε και παρ'όλα γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τη διαχείριση για να διατηρηθεί καθαρός ο χώρος από απατεώνες, συχνά με τίμημα τη χαμηλότερη επισκεψιμότητα.
εσυ για ποιο λογο μυγιαζεσαι ακριβως; δεν εμπλεκει κανεις τη διαχειριση του site στα κακως κειμενα στα μυαλα ενος μερους της κοινοτητας. το να μπει το βιντεο μαζι με το captcha ηταν αστειο αν δεν το καταλαβες btw

Μήπως λοιπόν να το υιοθετήσεις στ' αλήθεια?

Όσο για modus operandi το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αποτι φαινεται ο τομαρακισμος ειναι αποδεκτος και επιδοκιμαστεος οποτε γιατι οχι

εσυ για ποιο λογο μυγιαζεσαι ακριβως; δεν εμπλεκει κανεις τη διαχειριση του site στα κακως κειμενα στα μυαλα ενος μερους της κοινοτητας. το να μπει το βιντεο μαζι με το captcha ηταν αστειο αν δεν το καταλαβες btw

Οταν συνεχώς μιλάς για την "κατάντια" του νοιζ, τότε αναφέρεσαι και στην διαχείριση.

κακως κειμενα στα μυαλα ενος μερους της κοινοτητας

Θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος?

Γιατί αυτό προσβάλλει όλους μας.

Σε ποιο μέρος της κοινότητας αναφέρεσαι?

Οταν συνεχώς μιλάς για την "κατάντια" του νοιζ, τότε αναφέρεσαι και στην διαχείριση.
αναφερομαι στα μυαλα μεριδας του κοσμου. δεν ειναι το ιδιο

Έχω κάνει πάνω από 15-20 συναλλαγές (αγορές) στο νοιζ. Πάντα προκαταβαλλω τα χρήματα (είμαι από νησί) και μετά περιμένω τον αγοραστή να μου στείλει το προϊόν. Ποτέ δεν εχει στραβωσει η δουλειά. Πάντα το προϊόν έρχεται στην ώρα του και άρτιο.

Βέβαια, προσπαθώ να μειώσω το ρίσκο, με το να αποκωδικοποιω σωστά το περιεχόμενο της αγγελίας, καθώς και με αρκετό μπλα-μπλα πριν στείλω χρήματα.
Mια απ' τα ίδια...

Και εγώ όταν καταθέτω τα χρήματα έχει πεσει μπλα μπλα....τηλέφωνο γνωστό...email και διεύθυνση γνωστή...ποτέ δεν ξέρεις αν το κουτί θα έχει μέσα το RAT που περιμένεις η ένα μπούτι κοτόπουλο απ' την ταβέρνα τ'Λασπιά στη Λαμία...

Ποτέ δεν είχα θέμα....

Παζάρια...ψαχουλεματα...δοκιμές...απορίες και τέτοια ήταν ξεκαθαρισμένα και λυμενα από πριν.... 

Τώρα για το επίπεδο του φόρουμ ...αν κάποιος αισθάνεται ότι είναι χαμηλό να πούμε οτι...ισχύει ότι και για τις αγγελίες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ...

Αποτι φαινεται ο τομαρακισμος ειναι αποδεκτος και επιδοκιμαστεος οποτε γιατι οχι

Δεν ξέρω για τομαρακισμό, ξέρω όμως ότι η αγένεια σου, η ισχυρογνωμοσύνη σου, η απολυτότητά σου, η προσβλητική σου συμπεριφορά, για την ώρα γίνεται αποδεκτή.

Έτσι που το πας όμως ... δεν το βλέπω να συνεχίζεται για πολύ ακόμα.

Σε κάθε σου ποστ, σχεδόν, πετας καρφιά για το νοιζ και την μερίδα του κοσμου του.

Εδώ είμαστε μια μερίδα του νοιζ και σου απανταμε. Διαχείριση και μέλη. Αυτό είναι το νοιζ, άλλωστε.

αναφερομαι στα μυαλα μεριδας του κοσμου. δεν ειναι το ιδιο

Συγκεκριμένα.

Ποια μερίδα?

Γιατί έτσι που το λες μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε μέσα.

Δεν ξέρω για τομαρακισμό, ξέρω όμως ότι η αγένεια σου, η ισχυρογνωμοσύνη σου, η απολυτότητά σου, η προσβλητική σου συμπεριφορά, για την ώρα γίνεται αποδεκτή.

Έτσι που το πας όμως ... δεν το βλέπω να συνεχίζεται για πολύ ακόμα.
τρεμω φιλε μου. εγω παλι θεωρω αγενεια αυτα που περιγραφω και κανεναν δεν τιμα να τα υπερασπιζεται αντι να τα στηλιτευει

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back