- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
- Τραγούδι
Θα βγαίνατε με αυτήν στην σκηνή?
Μόνο στο καρναβάλι της Άνω Αγουλιανης και πάλι φορώντας μπουργκα.
Θα βγαίνατε με αυτήν στην σκηνή?
Βαγγέλη μου, είχα μια ιδέα για μια custom tele και ο άνθρωπος που ανέλαβε να την υλοποιήσει ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου (με βάση αυτή πήρε άλλες δυο παραγγελίες να φανταστείς, από όσους την είδαν/άκουσαν).@Tamtam what is this? μίλα ?
Μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες στο κατά πόσο εύκολα μπορεί να συνδυαστεί ένας p-90 στο neck με έναν κλασσικό bridge tele μαγνήτη για να μην χαθεί ο κλασσικός ήχος.P90 από Κορεατικη Epiphone των 90s, στο neck, έναν Schecter flatpole Μonstertone στη μέση και έναν Fender Custom shop Texas Special Tele στο bridge.
Προβολή συνημμένου 20861
Τα είπες όλα εδώ δάσκαλε, τέλοςΣε πιο σοβαρο τονο...
Το θεμα δεν ειναι -και δεν ηταν ποτε- ρελικ η μη...ειναι να σε εμπνεει το οργανο που αντικρυζεις και αγγιζεις.
Είναι πιο modern ο ήχος στο neck μου, αλλά πολύ ισορροπημένος - στρατοκαστερίζει κιόλας, επίσης έχουν "δυναμη" και διαύγεια και οι ενδιάμεσες θέσεις (πιο tele style) - μπορώ να γράψω/ηχογραφήσω κάτι προσεχώς, αλλά θα ανοίξω άλλο thread για να μην συνεχίσουμε off topic και μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παρόν thread!Μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες στο κατά πόσο εύκολα μπορεί να συνδυαστεί ένας p-90 στο neck με έναν κλασσικό bridge tele μαγνήτη για να μην χαθεί ο κλασσικός ήχος.
Εννοείται να ηχογραφήσεις, επιβάλλεται.Είναι πιο modern ο ήχος στο neck μου, αλλά πολύ ισορροπημένος - στρατοκαστερίζει κιόλας, επίσης έχουν "δυναμη" και διαύγεια και οι ενδιάμεσες θέσεις (πιο tele style) - μπορώ να γράψω/ηχογραφήσω κάτι προσεχώς, αλλά θα ανοίξω άλλο thread για να μην συνεχίσουμε off topic και μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παρόν thread!
Αυτή είναι η Sg 3000 fusion.... εγώ είχα την Sg 2000! Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν ήρθε στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο, μιλάμε για αρχές του '80 με ότι κι αν σημαίνει αυτό..... Εδώ μια φώτο πριν την πουλήσω, 28 χρονών ήταν τότε...Εσύ ο αποπιοπάνω, κρύψτην αυτή, να μην την δει ο Φώτης ο cigaret.
Άμα είναι να το κάνεις, κάντο ένδοξαΕγώ ψοφάω να αποκτήσω μια τέτοια
Αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις εταιρειών που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν έγιναν πιο δημοφιλείς. Εξαιρετικά σχέδια, ωραία configurations, πολύ καλές κατασκευές (απ' ό,τι λένε), μακριά από την πεπατημένη (GibsoFender) αλλά χωρίς να γίνονται "περίεργες" στο βωμό της διαφορετικότητας.Και single hum και ανάποδο heastock