• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ασύλληπτης ομορφιάς κιθάρες

19/12/08
2,169
217
0
36
Θεσ/νικη
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Βλέποντας αυτήν την θεσπέσια καλοκαιρινή PRS δεν άντεξα και άνοιξα αυτό το θέμα.

60254503_10219179906266170_2525560457901637632_n.jpg

Και όμως δεν την θέλω κύριοι. Πρέπει πρώτα να γίνω ο 5x παίκτης που είμαι για να δικαιολογήσω να βγω με αυτό το φαντεζί εργαλείο.

Και φυσικά μερικοί από σας θα την δουν με μισό μάτι, είται ως κακόγουστη, κιτς ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ απ' την άλλη την βρίσκω ασύλληπτα όμορφη απ'το σχήμα μέχρι τα χρώματα πώς δένουν και τα πουλιά στην ταστιέρα.

Θα βγαίνατε με αυτήν στην σκηνή?

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποιές θεωρείτε εσείς ασύλληπτης ομορφιάς κιθάρες. Μοιραστείτε τις εδώ να πάρουμε μια γεύση και για το γούστο του καθενός. ?

O ΧριστoC k h Παναια. Ugly as hell. Αυτες οι κιθαρες επιπλα δεν με συγκινουν καθολου, φαινονται τοσο στημενες κ επιτηδευμενες οσο μια μποτοξαρισμενη 50αρα.

Στον αντιποδα μια χτυπημενη μαυρη στρατ, μια απλη honey sunburst les paul, μια car η lpb strat, μια απλη BSB η double bound tele ειναι η επιτομη της ομορφιας.

Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν κιθάρες hi end σαν την Prs?

Δλδ, πας να παίξεις σε ένα bar για 30 άτομα, νιώθεις άνετα με κάτι τέτοιο φορεμένο?

Ναι είναι έργο τέχνης, αλλά δε ψήνομαι να τη φορέσω.

Κιθάρα για δικηγόρους?

https://mesahollywood.com/products/nash-s-81-in-olympic-white-1

εδώ είναι η καρδιά μου

Nash να ναι και ότι να ναι βασικά?

edit

custom 24 χωρίς νερά, satin finish, ψιλο reliced, είναι η κιθάρα που θα χα αν έπρεπε να έχω μια και μόνο.

Last edited by a moderator:
Αυτή η Nash μ'αρεσε, το αντίθετο απ' τη μαύρη με άσπρο pickguard σώμα που βρίσκω τέρμα βαρετή. Αλλά ρε παιδιά, πάλι relic? Τριτωσε το κακό χχαχαχαχα!!

Έχω σύνδεσει στο μυαλό μου τις PRS με τον μεγάλο Κάρλος, που προσθέτει στην συμπάθεια μου για αυτές.

Έχω σύνδεσει στο μυαλό μου τις PRS με τον μεγάλο Κάρλος, που προσθέτει στην συμπάθεια μου για αυτές.

και γω

και μου προσθέτει μεγάλη αντιπάθεια

το maple σε συνδυασμό με αποχρώσεις ( περίπου ) κόκκινου ή μπλε μ' αρέσει αρκετά 

prs-dw-ce-24-floyd-dustie-waring-ltd-waring-burst-satin-639300.jpg

m1.jpg 30f91725d6212643159aef061a1ed9b4.jpg caparison-horus-m3-mf-hh-fr-mn-large-5-91872.jpg

ή και πιο απαλά χρώματα με σκούρο maple

2969433525_gtr_frt_001_rr.png

Σε Les Paul με αρέσουν τέτοιες αποχρώσεις ( ας πούμε σκούρο burst ;;; )  

H_157_Dark_Almond_SB_SN180_Full_2048x.jpg

Απλά τα πράματα 

s-l1600.jpg

01-CLT-0025.jpg

preview.jpg

Αυτή η Nash μ'αρεσε, το αντίθετο απ' τη μαύρη με άσπρο pickguard σώμα που βρίσκω τέρμα βαρετή. Αλλά ρε παιδιά, πάλι relic? Τριτωσε το κακό χχαχαχαχα!!

Jeans distressed

μαύρο/γκρι fitted tshirt

και χαλασμένη strat.

Και να μη ξες να παίζεις, θα φύγεις με γυναίκα (άμα βλέπεσαι)

με αυτή που πόσταρες, θα φύγεις με το Φλωρινιώτη?

Rebel ναι ναι!! Ωραίοι συνδυασμοί!!

Bill οι δύο σου τελευταίες είναι πολύ κοστουμάτες! ?

Ανέκαθεν ψιλοφλώρος μεγαλωμένος βλέποντας vintage κιθαρόνια. Οπότε η μέση λύση είναι κλασικά σχέδια με μοντέρνα features, δηλαδή Suhr κυρίως και καμιά σοβαρή GIbson.

Τα πουλια φαινονται ωραια επειδη πεταν προς την θαλασσα ?

Προβολή συνημμένου 20823
Το relic δεν το πολυγουστάρω.

Η συγκεκριμένη όμως, είναι υπέροχη.

Πολύ θα γούσταρα, να έπαιζα καρφί, σε έναν ξεφτισμένο bassman!

58FeBM01383_1.jpg

Ανέκαθεν ψιλοφλώρος μεγαλωμένος βλέποντας vintage κιθαρόνια. Οπότε η μέση λύση είναι κλασικά σχέδια με μοντέρνα features, δηλαδή Suhr κυρίως και καμιά σοβαρή GIbson.

Suhr παίζει και ο βας Βας ο Παρασκε... εε Σταρόβας ήθελα να πω. Καθόλου φλώρος.

Ειδα μια Tele  (Suhr) με νερα το πρωι και μαρεζε, αν και ειμαι τυπος butterscotch.

(Δειτε την κιθαρα αλλα μη δωσετε και πολυ σημασια σε αυτα που παιζει ο αρρωστος εκει περα και σας σπασουν τα νερα).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα