Γιατι παρακαλω? Τα G3 ηταν Set-in ? , παω ΤΩΡΑ να πατενταρω τον... κιθαροβαστό. Στους τρεις δώρο ενας θαλαμοφύλακας!evris είπε:Και εκει θα φανει το προφανες μειονεκτημα των bolt on !
Γιατι παρακαλω? Τα G3 ηταν Set-in ? , παω ΤΩΡΑ να πατενταρω τον... κιθαροβαστό. Στους τρεις δώρο ενας θαλαμοφύλακας!evris είπε:Και εκει θα φανει το προφανες μειονεκτημα των bolt on !
Να σας πώ, να σας πω. Να σας δώσω και τους κωδικούς αμά λάχει...marathon είπε:Και επειδή δεν μιλάμε για τον Νικόδημο, αλλά το θέμα το ανοιξε ο Nikolas...ας μας πεί τι θα κάνει τελικά για να προστατεύσει το studio του
Ναι αλλα ασφάλεια έχεις στο studio σου>? Είσαι και επαγγελματίας...ένα σκύλο τουλάχιστον...Nikolas είπε:Το θρέντ το άρχισα για ενημέρωση, όχι για μένα
+1000 μακραν η καλυτερη λυση. αλλα οταν προκειται για μουσικα οργανα καλο ειναι η ασφαλεια να εχει απο πριν αναλυτικες φωτογραφιες ολων των αντικειμενων, serial numbers κ.τ.λ.γιατι εχω δει κοσμο να βρισκεται προ δυσαρεστων εκπληξεων μετα την κλοπη (προβληματα με την ασφαλιστικη).Ως παθων σου λεω οτι η μονη λυση (ειδικα με την αστυνομια της πλακας που εχουμε) ειναι να ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ τον χωρο σου (ειτε ειναι ΣΠΙΤΙ ειτε επαγγελματικος χωρος),το κοστος ειναι ΑΣΤΕΙΟ (προσωπικα με 100 περιπου ευρω το ΧΡΟΝΟ ειμαι καλυμμενος για 40.000 ευρω) και πρεπει να εισαι εντελως γεια σου αν δεν ασφαλιζεις το σπιτι σου για κλοπη.
Δε με έχεις ακούσει να γαυγίζω εεε; Με ξέρει όλη η γειτονιά... Δαγκώνω κι όλας αν χρειαστεί... Και σε στιγμές πάθους, όταν σκουπίζω για παράδειγμα... Λύμπα την έχω κάνει τη σκούπα...marathon είπε:Ναι αλλα ασφάλεια έχεις στο studio σου>? Είσαι και επαγγελματίας...ένα σκύλο τουλάχιστον...
Γαυγίζεις εσύ προσωπικά ή έχεις samples Eastwest? ;D ;D ;DNikolas είπε:Δε με έχεις ακούσει να γαυγίζω εεε;
Δείτε το δωρεάν πρόγραμμα Yawcam:konu57 είπε:Υπαρχουν και πολυ φτηνες λυσεις. Η nokia εχει μια καμερα που ανιχνευει την κινηση και σου στελνει φωτογραφια ή βιντεο αμεσα στο κινητο σου. Το εχω παρει πριν αρκετα χρονια οποτε λογικα τωρα θα εχουν βγει πολυ καλυτερα. Δε λεω οτι ειναι σουπερ μετρο προστασιας, αλλα ειναι μια αρχη, φτηνη και την τοποθετεις και μονος.
Καλά..... και δεν άλλαξες ασφαλιστή? Τι πάει να πει "αποδεικτικά αξίας"? Εγώ π.χ. ασφαλίζω κάθε μία από τις partscaster μου για 1200 ευρώ (παρόλο που το κόστος των υλικών είναι λίγο μικρότερο) για τους λόγους που περιέγραψε ο fenderiarhs. Εξάλλου, δεν "κλέβω" κανέναν: Πληρώνω (αναλογικά) λίγο μεγαλύτερο ασφάλιστρο ώστε να είμαι καλυμένος μέχρι αυτό το ποσό.alpatman είπε:παλαιοτερα που ειχα ρωτησει ασφαλιστη , μου ζητησε να του προσκομισω αποδεικτικα αξιας, για ολα τα μηχανηματα που διαθετω.....
είναι η δική σου εκτίμηση για την αξία των αντικειμένων σου...και οι ασφαλιστές (λογω καλής πίστης) δέχονται οτι έχεις απόλυτο δίκιο και όντως κοστίζουν τόσο (για να το λες)Jasemeister είπε:Αποδείξεις δεν μπορεί να ζητηθούν ΑΦΟΤΟΥ σου έχουν ορίσει ποσοστό ασφάλισης και πληρώνεις ετησίως. Αλλιώς, τι είναι αυτό που πλήρωνες τόσο καιρό; Δωρεά στο φιλόπτωχο ταμείο;
Μα άμα τα ασφαλίσουν για 100 και 200 ευρώ, και γίνει η κλοπή, μέτα θα πάρει ο πελάτης τα 3 τους τελικά. Αν θέλω η ασφάλεια να μου δώσει 10,000 (πάραδειγμα), θα πρέπει να δώσω 500 ευρώ το χρόνο. Αν θέλω να πάρω 100,000 θα πρέπει να δώσω 5000...blues power είπε:Αλλά δες το και με απλή λογική...είναι δυνατόν να ασφαλίζουν ολόκληρα σπίτια γιά κλοπή (με τόσες που γίνονται κάθε μέρα) με 100 και 200 ευρώ?
Τόσο δεν κάνει ούτε ο αφαλός της πόρτας που θα αλλάξεις.
Τους έχεις γιά τόσο μαμάκες?