Ασάφεια σε κομμάτι του Παντελίδη

Πάντως εγώ εννίοτε είμαι είρωνας και ξερολας. Απλα η ειρωνια μου περιορίζεται σε καταστάσεις και δεν επεκτεινεται σε πρόσωπα.

Αλλα αφου τα ξέρω όλα γενικώς, τα άπαντα γνωρίζω, μονο σε λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως υστερώ λόγω μη εξειδίκευσης, δεν μπορείς να εισαι εξειδικευμένος σε όλα τα θετικά και θεωρητικά, εγώ φταίω. Να μην επιδεικνύομαι καμμιά φορά και να φουσκώνω άπληστα σαν παγώνι?

Ειναι η φωτιά που καίει μέσα σε όσους έχουν καλλιτεχνικές ευαισθησίες και δημιουργούν. Δεν εχει σημασία το επίπεδο. Σημασία έχει η ενασχόληση που πολλές φορές σε κάνει να νιώθεις θεός. Οτι οι άλλοι ειναι μυρμίγκια. Ειναι μια πάθηση, μια πάθηση τρελή.

So be cool , dont worry, chill out , no fighting yo no fighting.

Ελπίζω να μην είναι αργά αλλά τωρα το είδα, νομίζω ότι είναι:

ΝΟΤ(ταιριάζετε) AND αντικειμενικός (α)

Για να είναι αληθής η (α) θα πρέπει και ο Παντελής να είναι αντικειμενικος

boolean(αντικειμενικός) = 1

αλλά και το boolean(NOT(ταιριαζεται)) = 1

=> boοlean(ταιριάζετε) = 0 (NOT(boοlean(ταιριάζετε)) = 1)

που σημαίνει οτι για να έχει δίκιο ο παντελής πρέπει και να το βλέπει αντικειμενικά και να να μην ταιριάζουν.

τώρα οι φίλες λένε το αντίθετο άρα:

ΝΟΤ( ΝΟΤ(ταιριάζετε) AND αντικειμενικός ) =>

ταιριάζετε OR ΝΟΤ(αντικειμενικός) (β)

η (β) είναι πάντα ψευδής από (α) ταιραζετε=0 και αντικειμενικος= 1

ΝΟΤ(αντικειμενικός) = 0

τώρα καταληγουμε στο

(α) AND (β) (ΚΑΙ ασε τις φίλες να λενε το αντιθετο)

Αληθές AND Ψευδές -> Ψευδές

Το τραγουδι είναι Ψευδές και η τύπισσα δεν πρέπει να ακούσει τον Παντελη.

Α, και ξέχασα... Στο "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω" δεν είναι παράδοξπ. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος. Αφού δεν το 'χει. Δεν τραγουδάει... ;D

mathematician είπε:
Ένα άλλο παράδειγμα παράδοξου αυτο-αναφοράς συναντάμε στον Γιώργο Μαζωνάκη.

"Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω" αναφέρει μεταξύ άλλων.
Ε όχι και να αποδώσουμε στο γυφτοΜαζω το "Με λένε Γιώργο"...

Συνεχίστε...

RayDTutto είπε:

Όμως σε αυτή την περίπτωση, δεν συναντάμε το παράδοξο αφού ο τραγουδιστής ονομάζεται Μανώλης.

mathematician είπε:
Όμως σε αυτή την περίπτωση, δεν συναντάμε το παράδοξο αφού ο τραγουδιστής ονομάζεται Μανώλης.
Exactly...

Πιστευώ πάντως οτι το τραγούδι με την καλύτερη προτασιακή λογική είναι του Rous οι εξαιρέσεις. Στον κοσμο που ζω, δεν υπάρχου κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις. Που δείχνει ότι υπάρχει και μία εξαίρεση στο οτι δεν υπάρχουν κανόνες, δηλαδή υπάρχει ακριβώς ένας κανόνας οτι υπάρχουν μόνο εξαιρέσεις.

mathematician είπε:
Είδες;
Ουσιαστικά αυτά που λέει ο αοιδός μπαίνουν σε εισαγωγικά ως παράθεση λεγομένων κάποιου άλλου ατόμου, ο οποίος λέγεται Γιώργος.

Το ερώτημα όμως είναι το εξής: παρατίθενται ως λόγια (πρόζα) ή ως στίχοι; Επειδή αν είναι στίχοι (και μάλιστα τραγουδισμένοι) επανερχόμαστε στο παράδοξο...

RayDTutto είπε:
Είδες;

Ουσιαστικά αυτά που λέει ο αοιδός μπαίνουν σε εισαγωγικά ως παράθεση λεγομένων κάποιου άλλου ατόμου, ο οποίος λέγεται Γιώργος.

Το ερώτημα όμως είναι το εξής: παρατίθενται ως λόγια (πρόζα) ή ως στίχοι; Επειδή αν είναι στίχοι (και μάλιστα τραγουδισμένοι) επανερχόμαστε στο παράδοξο...
Βασικά ο στίχος είναι: "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω για της αγάπης τον γλυκόπικρο καημό", δε σημαίνει οτι ο Γιώργος δεν τραγουδάει γενικά για άλλα θέματα.  :)

algorithm είπε:
Βασικά ο στίχος είναι: "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω για της αγάπης τον γλυκόπικρο καημό", δε σημαίνει οτι ο Γιώργος δεν τραγουδάει γενικά για άλλα θέματα.  :)
spoiler alert!!!

RayDTutto είπε:
Με λένε Παράγκα και με αρέζει το άσΘμα τούτο ,μου θυμίζει τα μικράτα μου και τους γονείς μου να το τραγουδάνε.

ναι, αυτο που ειπε ο algorythm. Ο Γιώργος δεν τραγουδαει για της αγαπης τον πικρογλυκο καημό. Δηλαδη ακομα και για την αγαπη τραγουδαει αρκει να μην αναφέρεται σε συγκεκριμένη πτυχή η παράγωγο της συνέπειας της αγάπης, εν προκειμένω, τον καημό.

Ειχα 19 σε νέα ελληνικά, έκθεση και ιστορία και επειδή απο πρωτεύον μάθημα μπορούσες να δωσεις σε δευτερεύον βαθμους και να το περάσεις, ειχα εφτάρια στα γαλλικά και πέρναγα απο εκεί και δεν έμενα μεταξεταστέος. Επισης στην τριτη λυκείου είχα τρια 9 στην αλγεβρα και τελευταίο μηνα μου την βαράει και διαβάζω όλη την ύλη γιατι μου την έσπαγε η καθηγήτρια και της γράφω στο τέλος 18. Ενας καθηγητής συνάδελφός της που του την έσπαγε η καθηγήτρια και με συμπαθούσε μου είχε πεί και δύο απο τα τέσσερα θέματα. χαχαχα Τα δυο τα έλυσα μόνος μου.

Στην ζωή είναι εύκολο να κάνεις εχθρούς και δύσκολο να κάνεις φίλους.

Αγαπάτε ο ένας τον άλλο.

cos_dr είπε:
ναι, αυτο που ειπε ο algorythm. Ο Γιώργος δεν τραγουδαει για της αγαπης τον πικρογλυκο καημό. Δηλαδη ακομα και για την αγαπη τραγουδαει αρκει να μην αναφέρεται σε συγκεκριμένη πτυχή η παράγωγο της συνέπειας της αγάπης, εν προκειμένω, τον καημό.

Ειχα 19 σε νέα ελληνικά, έκθεση και ιστορία και επειδή απο πρωτεύον μάθημα μπορούσες να δωσεις σε δευτερεύον βαθμους και να το περάσεις, ειχα εφτάρια στα γαλλικά και πέρναγα απο εκεί και δεν έμενα μεταξεταστέος. Επισης στην τριτη λυκείου είχα τρια 9 στην αλγεβρα και τελευταίο μηνα μου την βαράει και διαβάζω όλη την ύλη γιατι μου την έσπαγε η καθηγήτρια και της γράφω στο τέλος 18. Ενας καθηγητής συνάδελφός της που του την έσπαγε η καθηγήτρια και με συμπαθούσε μου είχε πεί και δύο απο τα τέσσερα θέματα. χαχαχα Τα δυο τα έλυσα μόνος μου.

Στην ζωή είναι εύκολο να κάνεις εχθρούς και δύσκολο να κάνεις φίλους.

Αγαπάτε ο ένας τον άλλο.
ρε cos_dr kαλα ολα αυτο αλλα γτ? ??? ??? ???

algorithm είπε:
Α, και ξέχασα... Στο "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω" δεν είναι παράδοξπ. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος. Αφού δεν το 'χει. Δεν τραγουδάει... ;D
Δεν συμφωνώ...

Άσχετα από το γυφτο look που λέει ο φίλος Ray παρακάτω.

A ρε γ@%μ#*$ YouTube τι κανεις... ::)

Τετοια τζαμπα διαφημιση ο Παντελιδης, ουτε στα πιο τρελα του ονειρα.

Για ολους ισχυει η τσαμπα διαφημιση μεσω γιου του (που λεει κ ο πατερας μου)  ;D αλλα με πολυ διαφορετικα αποτελεσματα..

Δυστυχως....

ΥΓ.. πως κ δε βρεθηκε ακομα κανενας εδω μεσα να πει ο οτι ο αντιπαθεστατος αυτος μπαλανταδορος της κακιας ωρας  ειναι ενα φαινομενο της εποχης, αξιος καλλιτεχνης και οτι βασικα ολοι οι υπολοιποι τον ζηλευουμε(??)

Ο μπαλαντοδόρος αυτός είναι ένα φαινόμενο της εποχής, άξιος καλλιτέχνης και βασικά όλοι οι υπόλοιποι τον ζηλεύουμε.

atreu73 είπε:
Ο μπαλαντοδόρος αυτός είναι ένα φαινόμενο της εποχής, άξιος καλλιτέχνης και βασικά όλοι οι υπόλοιποι τον ζηλεύουμε.
Επιτελους βρεθηκε και ενας ανθρωπος να πει τα πραγματα με τ'ονομα τους! ::) ;D

gvour είπε:
Επιτελους βρεθηκε και ενας ανθρωπος να πει τα πραγματα με τ'ονομα τους! ::) ;D
Με το επιθετο τους για την ακρίβεια :D

Φίλε blue έχεις το κομμάτι σε ταμπλατούρα γιατί με αγκομπανιαμέντα δεν μπορώ να τ'ορμηνέψω ;

Αν δεν έχεις, ανέβασε ένα βιντεάκι στο U2b με δάχτυλα στη ταστιέρα να δω και θα στο εξηγήσω γω.

Με Παντελίδη βγάζεις γκόμενα ή στράφι πάει η κουβέντα;

Trending...

Νέα θέματα

Back