Ασάφεια σε κομμάτι του Παντελίδη

audiokostas είπε:
Αν δεν έχεις, ανέβασε ένα βιντεάκι στο U2b με δάχτυλα στη ταστιέρα να δω και θα στο εξηγήσω γω.
Κάνε και ένα edit γιατί ξέρω πως παίζεις ΓΡΗΓΟΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ - ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ

Με Παντελίδη βγάζεις γκόμενα ή στράφι πάει η κουβέντα;
Ο πολύς ο Παντελίδης βλάπτει εσάς και τους γύρω σας.

εγω τις βγαζω με αλκινοο και πυξ-λαξ. και δεν το λεω ειρωνικα. και μου αρεσει να τους παιζω και πιανει κι ολας.

cos_dr είπε:
εγω τις βγαζω με αλκινοο και πυξ-λαξ. και δεν το λεω ειρωνικα. και μου αρεσει να τους παιζω και πιανει κι ολας.
Αυτοί αγαπητέ ειναι οι αρκουδοπαγίδες της γκόμενας, δεν μπορεί να ξεφύγει τίποτα από το (απο)συνθετικό τους δόκανο.

το μονο μου παραπονο ειναι οτι διαλεξα στη ζωη μου λαθος οργανο, οι κιθαριστες ειναι τοσο τυχεροι, πανε στην παραλια, στο βουνο με μια κιθαρα και αμα εχουν και φωνη καλη, τις κανουν οτι θελουν. Εγω που να παω με το αρμονιο, να το κουβαλάω με μπαταρίες και βάση, πρεπει να τις πεισω να ερθουν στο σπιτι πρωτα, αντε και σε κανα live η καμμια προβα για να κανω δουλεια. Και δεν μπορω και να μαθω με τιποτα, δεν παει το χερι καθόλου, το ενα τριτο να μπορουσα να παιξω σε κιθαρα, εστω τα ακορντα και θα ειχα ξεσκιστει.

Έχεις σκεφτεί την λύση "μελλόντικα"; Ειδικά οι Hohner σε βιντάζ φυστικί τα σπάνε άσχημα.

ψηνομουν για keytar, αλλα δεν υπαρχει μια, θα εκανα και καμμια ποζερια με δαυτο.

kwstas79 είπε:
Έχεις σκεφτεί την λύση "μελλόντικα"; Ειδικά οι Hohner σε βιντάζ φυστικί τα σπάνε άσχημα.
Παίζει και το ακορντεόν για τις μεγαλύτερες...

και η λατέρνα......... lol

Εγω παντως απο τοτε που εμαθα κιθαρα,μαμαω λιγοτερο! ;D

Παιδια εχουμε μεινει πισω!!!

Ο Padelhead εκανε συνεργασια με thrash συγκροτημα και μας εσκασε!!!

Εμένα πάλι με έριξε με το Ιρλανδέζικο μπουζούκι της ,ευτυχώς δεν είχε μουστάκια σα του Αγάθωνα

blue είπε:
η αλήθεια είναι οτι ήθελε λίγη δίκαση.
+1. Επίσης μου έλειψε μια brutal φωνή που να ακολουθεί παντού τα lead βόκαλς, έτσι, λίγο πιο πίσω στη μίκση.

Ψόφιες ταχύτητες πάντως αυτός ο Παντελίδης, εμείς η μπάντα μου βγάλαμε ένα ντέμο στα 245 βπμ. που θερίζει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back